Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Yok canım nerden bileyin senin öyle durumunu kız yatak odanamı girdim ilahi. Demekki malum olmuş:)))

hayır canım öyle demek istemedim
yani ben topiğe yazmıştım da onu mu okudunda yazdın yoksa öylesine mi diye sordum...
hani isabet olduya o açıdan

oyyyyyy sessiz cok gecmiş olsun cnmmmmmm
iyileştınmı

teşekkür ederim caaaanııımmma.s.
2 gündür çok ağrım oldu yattım hep ama şükür şimdilik iyiyim

sen nasılsın canımcım...
takama kafana hiç bişeyi Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

bende çok kilo aldım göbek te sanki 3 aylık hamileymişim gibi . öff az sonra yemek yapmam lazım ama sohbet de çok güzel her gün burdamısınız siz

kızlar yemek yapmam lazım
birazda mutfağa uğrayayım dimi:)

ara ara uğrarım yine

selam kzlar ben geldim ama test almadim hava buz gibi disari cikamadim benim adam gelsin beraber almaya gidelim

hayırlısı neyse o olsun bende gecikince hep heyecanlanıyorum herkez var sanıyo kırmızılar gelincede surat mahkeme duvarı gibi oluyo ben stresten kalamıyorum erken biliyorum ama herkez istiyo

eh işte sessız ne biliyim 2gundur keyıfsızım annemelre gidiem istanbula yanı biraz geser tozarım ya acaba bende hamila kaldıgım gunlerımı görecekmıyım cok uzak gelıyor

Slm canlarım ben geldım doktor muyanesı allaha ŞÜkÜr ıyı geÇtı ama 30 da bıdaha var ılaÇları kestı sık sık Çagırcagını sÖledı Çatlayıp Çatlamadıgına bakacakmıŞ buu yumurta takıbımı demek kızlar

eh işte sessız ne biliyim 2gundur keyıfsızım annemelre gidiem istanbula yanı biraz geser tozarım ya acaba bende hamila kaldıgım gunlerımı görecekmıyım cok uzak gelıyor

GÖRÜRÜZ GÖRÜRÜRZ MORAAL BOZMAK YOOK SİTRESTENN UZAK DURUN AMAN HAAAAAkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…