ne olsun canım iyiyim dün doktoruma gittim ilaç vermedi 30 da bidaha gidicem sık sık görcekmiş yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakacakmış heralde yumurta takibi bu oluyoo dimmii
günaydın cnm dikkat ediyorum kendime merak etme sen senin nohutun nasıl canım iyisiniz dimi birde bişi sorucam benim şuan kasıklarımda bi dolgunluk hissi var bu tuttuğunamı işaret test yapsam şimdi belli olurmu beryalcim:uhm:canım günaydın nasılsın .neler yapıyosun bir sorun yok dimi.annesi dikkatli ol ki bebişin utunsun sakın ağır kaldırma ters hareket yapma.
günaydın canlarım .ben ve nohutum çok iyiyis sizler nasılsınız sevgi kelebeklerim .nohutum öpüyo bütün teyzoşlarını :1hug:Şeniz
iyiyiz canım sağol...iki gündür giremedim geçmişi okuyayım dedim ama maaşallahı var. Allah topiğimizi nazarlardan saklasın inşallah... sen nasılsın?
günaydın kızlar bugün nasılınız[/QUtşk iyim ya sizz nasılsınız ben size sitede daha ilk defa ratlıyorum fazla giremedigim için kusura bakma canım siz hamilemisiniz yoksa benim gibi doktorcuklamı ugraşıyosunuzhihoyyyt
hayır canım hamile değilim malesef 5 senedir bekliyorum inşallah zamanı geldiğinde oda olacak
uzun zaman yoktum yeni girmeye başladım
dün dr gitmiştim enfeksiyon kapmışım fitil kullanmaya başladım mübarek bu sefer verdiği fitil çok berbatya
iyiyim beryalcim sende iyisindir&ayla& sana da günaydın tatlım nasılsın
bilmiyorumki hakcacım ben beryale onu sormuştum şimdi yapsam acaba belli olurmu aşılama pazartesi yapıldı benneyaptımkirozalin canım sen nezaman test yapıcaksın?
bilmiyorumki hakcacım ben beryale onu sormuştum şimdi yapsam acaba belli olurmu aşılama pazartesi yapıldı benneyaptımki
bennnnn kaçar hepinizi öpüyorum kızlar gününüzün güzel geçmesii dilegiyle byeeeeeeeee
tamam hakcacım bilgi için teşekkür ederim cnm bende çıkıyorum biraz işim var onu halledeyim sonra görüşürüz öptüm Şenizpazartesi yani ayın 24 değil mi? yok canım belli olmaz. 14 ya da 15.gün test yapıyorsun o zaman belli olur. inşallah hayırlısı olsur bebişin gelir:Saruboceq:
triyandafil günaydın hg...nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?