Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne olsun canım iyiyim dün doktoruma gittim ilaç vermedi 30 da bidaha gidicem sık sık görcekmiş yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakacakmış heralde yumurta takibi bu oluyoo dimmii

evet canım yumurta takibi çatlamadıysa belkide çatlatma iğnesi verecektir hayırlısı olsun canım. inşallah en yakın zamanda bebişleriniz süpriz yaparlar:Saruboceq:

canım günaydın nasılsın .neler yapıyosun bir sorun yok dimi.annesi dikkatli ol ki bebişin utunsun sakın ağır kaldırma ters hareket yapma.
günaydın cnm dikkat ediyorum kendime merak etme sen senin nohutun nasıl canım iyisiniz dimi birde bişi sorucam benim şuan kasıklarımda bi dolgunluk hissi var bu tuttuğunamı işaret test yapsam şimdi belli olurmu beryalcim:uhm:

iyiyiz canım sağol...iki gündür giremedim geçmişi okuyayım dedim ama maaşallahı var. Allah topiğimizi nazarlardan saklasın inşallah... sen nasılsın?

bende iyiyim hakçacım yani yarım saat okuyamasan bile sayfalar henem ilerliyor

beryalcigim bizdee nohutunu öpüyoruz canımm ben kaçmak zorundayım çalışıyorummyaa maluumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hııım aylacıgım inş allahın izniye bizimde olacak canım gerçi bende 2 yıldır bekliyorum ama 6 aydır doktora gidip geliyorum bişeyy yook deyip duruyoo doktor ama bişey yokta nasıl lkalamıyorum anlamadıım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

melike dr bizede bişey yok diyor bir aşılama denendi sonuç negatif bakalım daha ikincisi için start vermedik bekliyoruz
tşk hakça

bilmiyorumki hakcacım ben beryale onu sormuştum şimdi yapsam acaba belli olurmu aşılama pazartesi yapıldı benneyaptımki

pazartesi yani ayın 24 değil mi? yok canım belli olmaz. 14 ya da 15.gün test yapıyorsun o zaman belli olur. inşallah hayırlısı olsur bebişin gelir:Saruboceq:

pazartesi yani ayın 24 değil mi? yok canım belli olmaz. 14 ya da 15.gün test yapıyorsun o zaman belli olur. inşallah hayırlısı olsur bebişin gelir:Saruboceq:
tamam hakcacım bilgi için teşekkür ederim cnm bende çıkıyorum biraz işim var onu halledeyim sonra görüşürüz öptüm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…