hakcam canım nasılsın bebişimiz nasıl .. görüşemedik 2 gündür ösledim toprağım ...az kaldı kontrollerimize.beraber aynı gün gidicez sanırım dimi.ben 9 nisan da sanırım sende aynı gün gidicektin .inşallah cinsiyeti belli olur.canım sen 3 lü test yaptıracakmısın?
sanada selam anacım nasıl geçiyor hayat&ayla& citos2903 ESCALES NURHAYATK sara şehrinaz triyandafill herkese selam nasılsınız bakalım beni sorarsanız sizleri görünce dahada iyi oluyom
ya kızlar &ayla&, citos2903+, hakca, huzeyfe, NURHAYATK, sara, sehrinaz, triyandafil hepiniz ordasınız ne diye biriniz cevap yazmıyorsunuz herkes başka işlemi meşgul
&ayla& citos2903 ESCALES NURHAYATK sara şehrinaz triyandafill herkese selam nasılsınız bakalım beni sorarsanız sizleri görünce dahada iyi oluyom
günaydın hakcacım nasılsın tatlım biz iyiyiz bebişimle merak etme gülüm Şeniz
yokluğumu bir sen farketmişin cnm benim öbür kızlar size küstüm işte hiç beni sormamışınız bundan sonra bende tek tek adınızı saymıcem işte :dilcikar::dilcikar:
slm huzeyfe iyim sende iyisindir&ayla& citos2903 ESCALES NURHAYATK sara şehrinaz triyandafill herkese selam nasılsınız bakalım beni sorarsanız sizleri görünce dahada iyi oluyom
kılzr size bir şey sorcam ama bebişle falan ilgili değil
bende seviyorum valla kızlar sizleri hemide varya kocaman seviyorum ya varya benim herifi ikna edebilsem evede internet aldırmak istiyorum akşamları hiç değilse bende girebilirdimçok saolun kıslar bis iyiyiz hamd olsun sisler nasılsınız?
sisi seviroum :teytey:
allahtan dileğim hayılrı haberlerle gelirsiniz kızlar
tabip etmek biraz zor bir anda syfa değişi veriyor hangi sayfaya baktıydım bulmaya çalışıyorum anca oluyor canımya kızlar &ayla&, citos2903+, hakca, huzeyfe, NURHAYATK, sara, sehrinaz, triyandafil hepiniz ordasınız ne diye biriniz cevap yazmıyorsunuz herkes başka işlemi meşgul
sanada selam anacım nasıl geçiyor hayat
amin canım amin darısı bizlerin başına bu arada bende tık yok yani daha regli olmadım kızlar bir kaç gün daha geçsin bakalım ne olucak kızlar banada dua edinamin canım inşallah :Saruboceq:
sizlerinde haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah...
huzeyfe hg...
escales canım ne sormuştun pc başında değildim.
kızlar ben yaklaşık bir ay önce kulaklarımı deldirdim bir taraf üç bir tarafta iki oldu iki delik olan yeri iltahap kaptı onu çıkartmak zorunda kaldım bir tarafı düzgün şekilde kaldı şimdi ben yeniden deldirmek istesem yeniden iltahap kaparmı
yeniden slm kızlar elektrikler kesildi tabi malum kesilince hatta gitti güzl haberler varmı dünden bu yana kızlar hamiş olan varmı kızlar beryalcim sen kendine dikkat ediyorsundur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?