Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım bende özledim kaydirigubbakcemile5.evet canım 9 nisanda gidicez kısmetse...hayırlısıyla cinsiyetinide öğreniriz. doktor 3 lü testte gerek yok dedi ama ben yaptırmak istiyorum gidince konuşucaz artık. hayırlı haberlerle gelelim inşallah hepimiz:Saruboceq:

ya kızlar &ayla&, citos2903+, hakca, huzeyfe, NURHAYATK, sara, sehrinaz, triyandafil hepiniz ordasınız ne diye biriniz cevap yazmıyorsunuz herkes başka işlemi meşgul

&ayla& citos2903 ESCALES NURHAYATK sara şehrinaz triyandafill herkese selam nasılsınız bakalım beni sorarsanız sizleri görünce dahada iyi oluyom

çok saolun kıslar bis iyiyiz hamd olsun sisler nasılsınız?

sisi seviroum :teytey:

neyse kızlar ben çıkmak zorundayım pc kocaya bırakmam gerek pc boşta kalınca gene gelirim şimdilik iyi günler hepinize

citosum aman iyi olun:1hug:
telefonum çaldıda pc başında değildim. komşum aradı annesine gidecekmiş benide çağırdı gel birlikte gidelim dedi,komşumun anneannesi ölmüştü başsağlığına annesine gidememiştim onun içinde gitmek istiyorum.
birazdan çıkıcam citosum yemek yapayım döndüğümde hazır olsun.

çok saolun kıslar bis iyiyiz hamd olsun sisler nasılsınız?

sisi seviroum :teytey:
bende seviyorum valla kızlar sizleri hemide varya kocaman seviyorum ya varya benim herifi ikna edebilsem evede internet aldırmak istiyorum akşamları hiç değilse bende girebilirdim

ya kızlar &ayla&, citos2903+, hakca, huzeyfe, NURHAYATK, sara, sehrinaz, triyandafil hepiniz ordasınız ne diye biriniz cevap yazmıyorsunuz herkes başka işlemi meşgul
tabip etmek biraz zor bir anda syfa değişi veriyor hangi sayfaya baktıydım bulmaya çalışıyorum anca oluyor canım

kızlar ben yaklaşık bir ay önce kulaklarımı deldirdim bir taraf üç bir tarafta iki oldu iki delik olan yeri iltahap kaptı onu çıkartmak zorunda kaldım bir tarafı düzgün şekilde kaldı şimdi ben yeniden deldirmek istesem yeniden iltahap kaparmı

sanada selam anacım nasıl geçiyor hayat

valla bacım nasıl gitsin aynı boş boş yaşayıp gidiyoz evimizin neşesini bekliyoz bizi bu monotonluktan çıkaracak bize sevinç yaşatıcak 6 yıldır 2 kerede hayal kırıklığına uğrattı bizi çok nazlı teyzeleri çooooookkkkkk

amin canım inşallah :Saruboceq:
sizlerinde haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah...
amin canım amin darısı bizlerin başına bu arada bende tık yok yani daha regli olmadım kızlar bir kaç gün daha geçsin bakalım ne olucak kızlar banada dua edin

günaydınlarrrrrrrrrrr citosum,hakcam,beryalim,escalesim,huzeyfecim,vildoşum. nasılsınız bakiyim yaklaşında bide öpeyim.Şeniz bu sayfa ben bırakırken 1417 idi ama şimdi 1487 bu ne hız yahu valla okuyamadım özet geçerseniz çooook mutlu olurum .

nevar neyok ben yokken bolca muhabbet ohhhhh

valla kulaklarım hala delik değil yardımcı olamıycam, şeker

kızzzzzzz escales naptın geçtimi günün ayy bebişler bizi çok bekletti inşallah seni bekletmez

yeniden slm kızlar elektrikler kesildi tabi malum kesilince hatta gitti güzl haberler varmı dünden bu yana kızlar hamiş olan varmı kızlar beryalcim sen kendine dikkat ediyorsundur umarım

ediyorum toprağım iyiyis allahım açok şükür 9 nisanda kontrolümüz ve 2 li testimiz olacak hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…