beryalcigim bizdee nohutunu öpüyoruz canımm ben kaçmak zorundayım çalışıyorummyaa maluumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım bende seni ve nohutunu öpüyorumŞenizŞeniz
günaydın cnm dikkat ediyorum kendime merak etme sen senin nohutun nasıl canım iyisiniz dimi birde bişi sorucam benim şuan kasıklarımda bi dolgunluk hissi var bu tuttuğunamı işaret test yapsam şimdi belli olurmu beryalcim:uhm:
bende bebişte iyiyis teyzesi evdeyis yatıp yuvarlanıyos sen nasılsın bebiş çalışmaları nasıl?iyiyim beryalcim sende iyisindir
günaydın tatlım.hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım varmı bu sabah yeni hamiş haberleri
hakcacım, benim bu pazar 29 mart adet günüm yarın test yapsam çıkar mı bilgin varmı acaba?
allahtan dileğim hayılrı haberlerle gelirsiniz kızlarhakcam canım nasılsın bebişimiz nasıl .. görüşemedik 2 gündür ösledim toprağım ...az kaldı kontrollerimize.beraber aynı gün gidicez sanırım dimi.ben 9 nisan da sanırım sende aynı gün gidicektin .inşallah cinsiyeti belli olur.canım sen 3 lü test yaptıracakmısın?
günaydınlar herkese nasılsınız bakalım bugün kaydirigubbakcemile5
günaydın hakcacım nasılsın tatlım biz iyiyiz bebişimle merak etme gülüm Şenizcitosum sen nerelerdesin? iyisin değil mi?yeğenimiz nasıl:1hug:
günaydın cnm bende iyiyim çok şükür rabbime ismin çok ilginç cnm anlamı ne acabasengözlerimebaksanabgünaydın çitos hamd olsun sen nasılsın bakem :smiley-cool:
ana kıyamam çitoscum küsme sakın ben küsüyormuyum bak sende küsme gel öpelimde seni barışalım olmazmı :1hug::1hug::1hug:günaydın hakcacım nasılsın tatlım biz iyiyiz bebişimle merak etme gülüm Şeniz
yokluğumu bir sen farketmişin cnm benim öbür kızlar size küstüm işte hiç beni sormamışınız bundan sonra bende tek tek adınızı saymıcem işte :dilcikar::dilcikar:
bende bebişte iyiyis teyzesi evdeyis yatıp yuvarlanıyos sen nasılsın bebiş çalışmaları nasıl?
ne kadarlık beryalcım valla bebiş için çalışıyoruz yaramaz uğraştırmadan bi geli verse çok iyi olacakta hayırlısı artık
banane banane küstüm işte oynamıycam sizle :dilcikar::dilcikar::dilcikar:ana kıyamam çitoscum küsme sakın ben küsüyormuyum bak sende küsme gel öpelimde seni barışalım olmazmı :1hug::1hug::1hug:
hakcacım, benim bu pazar 29 mart adet günüm yarın test yapsam çıkar mı bilgin varmı acaba?
günaydın cnm bende iyiyim çok şükür rabbime ismin çok ilginç cnm anlamı ne acabasengözlerimebaksanab
küsme kız ben seninle ve bebişinle ilgilenirim bak bende küscem ama varya hele bu aralar aşırı duygusallığım tuttu ağlarım ama :a015::a015:banane banane küstüm işte oynamıycam sizle :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?