Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalcigim bizdee nohutunu öpüyoruz canımm ben kaçmak zorundayım çalışıyorummyaa maluumhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım bende seni ve nohutunu öpüyorumŞenizŞeniz

canlarım yerim sizi.nohut sizi çok seviyo teyzeleri gamyoncuiremsu

canım henüz erken sakın yapma dur daha 3 gün oldu .15 günden önce çıkmaz.boşuna yapıp moral bozukluğu yaşama zaten yanlış çıkar.sabret canım .hergün taze sıkılmış portakal suyu iç .mutlaka. ve fazla aykta kalmamaya çalış yorma çok kendini.belli olmaz hiçbirşey sen önlemini al canım.

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım varmı bu sabah yeni hamiş haberleri

iyiyim beryalcim sende iyisindir
bende bebişte iyiyis teyzesi evdeyis yatıp yuvarlanıyos sen nasılsın bebiş çalışmaları nasıl?
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım varmı bu sabah yeni hamiş haberleri
günaydın tatlım.
hakcacım, benim bu pazar 29 mart adet günüm yarın test yapsam çıkar mı bilgin varmı acaba?

canım sabret adet günün 3 gün geçsin hala adet olmadıysan bence o zaman yap .:1hug:

hakcam canım nasılsın bebişimiz nasıl .. görüşemedik 2 gündür ösledim toprağım ...az kaldı kontrollerimize.beraber aynı gün gidicez sanırım dimi.ben 9 nisan da sanırım sende aynı gün gidicektin .inşallah cinsiyeti belli olur.canım sen 3 lü test yaptıracakmısın?

yeniden slm kızlar elektrikler kesildi tabi malum kesilince hatta gitti güzl haberler varmı dünden bu yana kızlar hamiş olan varmı kızlar beryalcim sen kendine dikkat ediyorsundur umarım

allahtan dileğim hayılrı haberlerle gelirsiniz kızlar

günaydınlar herkese nasılsınız bakalım bugün kaydirigubbakcemile5

citosum sen nerelerdesin? iyisin değil mi?yeğenimiz nasıl:1hug:
günaydın hakcacım nasılsın tatlım biz iyiyiz bebişimle merak etme gülüm Şeniz
yokluğumu bir sen farketmişin cnm benim öbür kızlar size küstüm işte hiç beni sormamışınız bundan sonra bende tek tek adınızı saymıcem işte :dilcikar::dilcikar:

ana kıyamam çitoscum küsme sakın ben küsüyormuyum bak sende küsme gel öpelimde seni barışalım olmazmı :1hug::1hug::1hug:

ya kızlar &ayla&, citos2903+, hakca, huzeyfe, NURHAYATK, sara, sehrinaz, triyandafil hepiniz ordasınız ne diye biriniz cevap yazmıyorsunuz herkes başka işlemi meşgul

&ayla& citos2903 ESCALES NURHAYATK sara şehrinaz triyandafill herkese selam nasılsınız bakalım beni sorarsanız sizleri görünce dahada iyi oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…