hıı hıı bekliyom ben birazcık emzikle idare edeyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
heee tamam söz eğerki gelirsem bodruma kii gelmek çok istiyorum mutlaka uğruycam söz.senin nohun yerini ısıtırım .ısıcacık yaparım bennnsırnaşık şeysırnaşık şeya.s
heeee anne anne alacakmış bide babaanne alsın beşik birleştirip yatarım. hehehhehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla uzun sürünce bebk işleri mecburen çalışma diyoruz artık.izledim ben o diziyi kıskanç koca nolcakÇok üzgünüm çoook .uzaktan el sallasaydın kız hee:lepi:
gördüğün gibi bomba gibiyim şekerim sen nasılsın bakiiimsüprizzzzz
iyiyim bende çok şükür az önce uyandım kahvaltı yapıcam şimdicokacimcoook
uykucu...uyusunda büyüsün ninni ...tıpış tıpış yürüsün ninniiiii..biraz daha sessiz olak yarın uykunu bölmeyek
çok şamata ettik uyandın demii:jeyyar:
evet şekerim kızım oluyo hihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy çok sevindim cimcime oluyo hemiihihoyyyt ilk defa yanıldımsengözlerimebaksanab
hakcaya kıs dediydim citosla beryale oğlan bakıyım onlar ne olacaknaniknanik
kızlar aranızda daha önce dogum kontrol hapı kullanan oldumu??????
ben kist için kullandım cnm
hadi bu seferde ben sorayım size hamile arkadaşlar ilk hamile kaldığınızda sizden akıntı geliyormuydu
Amin canım inşallah yaaaiyiyim rıfeydecim sayfaları takip edemiyorum hızlı hızlı geçiyo
göbüş çıktı artık :teytey::teytey:
rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede :Saruboceq::Saruboceq:
canım ben ilk evlendiğimde 1 sene kullanmıştım
uykucu...uyusunda büyüsün ninni ...tıpış tıpış yürüsün ninniiiii..biraz daha sessiz olak yarın uykunu bölmeyek
çok şamata ettik uyandın demii:jeyyar:
uyutmadınızki insanı şaka bi yana daha ne kadar uyuyacaksam bende artık ayıp ediyorum farkındayım vallakötükedihüso
ayy çok sevindim cimcime oluyo hemiihihoyyyt ilk defa yanıldımsengözlerimebaksanab
hakcaya kıs dediydim citosla beryale oğlan bakıyım onlar ne olacaknaniknanik
ben kist için kullandım cnm
canım ya ben hapı kullanmaya başladıgımdan beri sanki adetmişim gibi sancılarım var kasıklarımda kaynama oluyo midem bulanıyo normalmi acaba yada o 24 mm yumurta bebek olabilirmi:uhm:
slm arkadaslar nasilsiniz ?
canım ya ben hapı kullanmaya başladıgımdan beri sanki adetmişim gibi sancılarım var kasıklarımda kaynama oluyo midem bulanıyo normalmi acaba yada o 24 mm yumurta bebek olabilirmi:uhm:
24mm bebek olurmu ben 6 haftalık gittiğimde bile 7mm di bebiş
slm arkadaslar nasilsiniz ?
24mm bebek olurmu ben 6 haftalık gittiğimde bile 7mm di bebiş
bunu ben yazmadım cnm bende yanma manma yok valla ben öyle bişi demedim:1shok:
neyse ben şimdi sürtmeye gidiyom az yazın okumakta zorlanıyom görüşürük by byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?