Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sagol iyim bazi aksakliklardan dolayi dunya kosusturmacasi giremedim suan yine tupbebek transferi oldu yatiyoz biseyler yapmiyorum bende netteyim

vuuuuuaavvvvvvvvvvvv maşallah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sordum niye yıprandık (tabiki bebişten yıprandık) maşallah 14 kişiyiz şuan hepimiz burdayız sanırım

vuuuuuaavvvvvvvvvvvv maşallah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sordum niye yıprandık (tabiki bebişten yıprandık) maşallah 14 kişiyiz şuan hepimiz burdayız sanırım

ben yoğum beni sayma senağlama

h.b. Walla ne bileyim daha ben hamileliğimde bişi anlayamadım.Bulantılar yanmalar bide öğrendim hamileyim.Hastalık çıkıcak derken bebek çıktı.Şaşırmaya müsadem olmadan bulantılar kusmalar doğru belli sevinemeden yatak döşek kaldım.İnşallah göbüş çıkmaya başlar bulantılar biterde bende hamileliğimi güzel güzel geçiririm şöle kasıla kasıla.Çok kıskanırdım öle koca göbüş hamileleri bende gezicem inş. öle

umutlu teşkür ederim canım senide not aldım dinleniyim repine iadeyi ziyaret yapacam

okyanus maşallah 4 aylık olmuş bebeğin. senin bulantıların varmıydı ay herkese bunu soruyorum bir umut ne zaman geçer diye öğrenmek için.

canım sağol hemde ne bulantı halada devam ediyo benim hiç geçecek gibi deel ama alıştım artık sebze yemeği yapamıyorumda yiyemiyorumda kokulara dayanamıyorum çok fena yani genelde kızlarda böle oluyomuş benim kızımda bulandırıyo he bide saçlı olcek galibaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın ne kadarlık oldu senin bebiş??

inşallah gezersin anacım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

benim10+4 şuan yani eski ağız tadım geri gelmiycekmiş gibi geliyo.Şu eriklere kirazlara şeftalilere yetişirde düzelirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…