arkadeşim sen yumurta 24 mm demişsin dimi rufeyda vbebkten bahsediyo 7 mm diye 24 mm olan yumurtanın çatlaması lazım çatlamıyosadaa dr ların çatlatması lazım
canım yumurtam adetin 3. günü 24 mm di yani adetle atılsın diye dogum kontrol hapı verdi dr bu ayda yumurta takibine başlıcaz ama ben hapı kullandıgım sürede hep adetmişim gibi sancılarım oldu ve midem bulanıyo sürekli nedendir acaba :uhm:
benim10+4 şuan yani eski ağız tadım geri gelmiycekmiş gibi geliyo.Şu eriklere kirazlara şeftalilere yetişirde düzelirim inşallah.
24 mm mümkün değil canım :1closedeyes:
canım ya sen umudunu kaybetme olcak inşallah bu kadar kafaya takma yaa valla ben 3,5 sene boşuna uğraşmışım yani vakti gelince oluyoo yerimsenibenyerimseniben
hımm iyi oldu ögrendigim akşam kocişe test aldıracaktım boşuna neyse onu kurtardık en azından adam test yüzünden iflas edecek yahudelikafadulden
24 mm mümkün değil canım :1closedeyes:
canım ya sen umudunu kaybetme olcak inşallah bu kadar kafaya takma yaa valla ben 3,5 sene boşuna uğraşmışım yani vakti gelince oluyoo yerimsenibenyerimseniben
ewet aynen katılıyorum o kadar zaman bende uğraştım tedaviden yıprandım kafamda saç kalmadı,sinirlerim altüst oldu tedavi boyunca.3yıl uğraştım olmazsa olmaz dedim ilaçtan iğneye ne var ne yok hepsini kaldırdım ilaç sepetine ondan sonraki ay öğrendim ki hamileyim şok geçirdim.Herşeyin vakti saati var.zAMANINI BEKLİYO
ben geldimm size iyi haberim var benim inatçı japonum ikna oldu bebişim kalıyo ay çok mutlyummmmmmmmmmmm :teytey:
kızlar ben netten gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günler hesaplamasını yaptım ve 4nisan ve ovulasyon tarihi olan 9 nisan arasında çıktı.şimdi bunu baz alarak bu tarihlerin 2 gün öncesinden ve 2 gün sonrasından mı başlanarak ilişki olması gerekiyo..ve gün aşırı olması gerekiyo dimi?
yanlışmıyım?
ufffff artık bunları hesaplamaktan sıkıldım yaaaasenağlama
ewet aynen katılıyorum o kadar zaman bende uğraştım tedaviden yıprandım kafamda saç kalmadı,sinirlerim altüst oldu tedavi boyunca.3yıl uğraştım olmazsa olmaz dedim ilaçtan iğneye ne var ne yok hepsini kaldırdım ilaç sepetine ondan sonraki ay öğrendim ki hamileyim şok geçirdim.Herşeyin vakti saati var.zAMANINI BEKLİYO
hayırlısıyla olur inşallah ya ben kendim deli olcam kocişi de deli etcem en çok ona üzülüyorum zaten yavrum ablasının çocugunu severken bile çekingen davranıyo benim yüzümden ama napayım çok üzülüyorum yaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çok sevindim güzelim gözün aydın
evet bende çok sevindim kocam küsüp kaçtı nerden çıktı bu bebek diye ağlamaktan helak oldum vallaha neyseki oda istiyo artık =))))) :1hug:
evet bende çok sevindim kocam küsüp kaçtı nerden çıktı bu bebek diye ağlamaktan helak oldum vallaha neyseki oda istiyo artık =))))) :1hug:
KIZLAR BENDE KAÇIYOM BİRAZDAN DİNLENİR GELİRİM KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜZZkaydirigubbakcemile
Ya bence çok fazla güvenme derim.Benim bebiş sat tarihimden küçük çıktı mesela ve sat la aynı olmayan biçok kişi var gerçekten.Bence gün aşırı ilişki daha mantıklı gerçi bizimki öle tesadüfen oldu tedaviyide bırakmıştık çalışmalarıda veren ALLAH bölede veriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?