Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben çıkıyorum biras dinleniyim yarın görüşürük beni ösleyin oluy muuuuŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

KIZLAR BENDE KAÇIYOM BıRAZDAN DıNLENıR GELıRıM KENDıNıZE ıYı BAKIN ÖPÜLDÜNÜZZkaydirigubbakcemile

kızlar ben netten gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günler hesaplamasını yaptım ve 4nisan ve ovulasyon tarihi olan 9 nisan arasında çıktı.şimdi bunu baz alarak bu tarihlerin 2 gün öncesinden ve 2 gün sonrasından mı başlanarak ilişki olması gerekiyo..ve gün aşırı olması gerekiyo dimi?
yanlışmıyım?
ufffff artık bunları hesaplamaktan sıkıldım yaaaasenağlama

benim10+4 şuan yani eski ağız tadım geri gelmiycekmiş gibi geliyo.Şu eriklere kirazlara şeftalilere yetişirde düzelirim inşallah.

maşallahcanım seninde bebiş kocaman olmuş rabbim nazarlardan korusun inşallah:Saruboceq:

bünye ile alakalı işte bizim ailede genelde herkesin bulantılı geçer bide hepimizin bebişi kız olunca hepimiz bulana bulana geçiriyoskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya bence çok fazla güvenme derim.Benim bebiş sat tarihimden küçük çıktı mesela ve sat la aynı olmayan biçok kişi var gerçekten.Bence gün aşırı ilişki daha mantıklı gerçi bizimki öle tesadüfen oldu tedaviyide bırakmıştık çalışmalarıda veren ALLAH bölede veriyo.

evet bende çok sevindim kocam küsüp kaçtı nerden çıktı bu bebek diye ağlamaktan helak oldum vallaha neyseki oda istiyo artık =))))) :1hug:

anam herkes bebek ister senin herifte bebişin haberini duyunca kaçmış ama olsun genede gözün aydın canım allah hayırlısıyla dünyaya getirmek nasip etsin canım

canım çok fazla güvenmiyorum tabi.Rabbim istemezse yaprak bile kıpırdamaz..
her şey O ndan,ama yinede biz tedbirimizi alalım da...umut dünyası işte ne yaparsın:Saruboceq:

heeh =) benim herif 2 yıl sonra istiyodu hiç istemiyo diğildide öyle işte hani japonyada doğar çift vatandaş olur falan filna işleri yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…