Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım sen şimdi dikkatli ol ağır bir şey kaldırma .hergün taze sıkılmış portakal suyu iç ve bol bol su iç dinlen .1 hafta sonra doktora git çünkü kese ancak o zaman görülür.

peki aynene uyguluyicam =) ne kesesi bu arada ben bişey bilmiyorum ya çok cahlimm bide ğniversite okuyorum tüü bana

beryal bir soru daha bana hamile olan bir arkadaşım söyledi ha bire susuyordum aşırı su tüketimi olmaya başlamıştı bende diye o yüzden de sırk wc ye gidiyordum diye bu olmuşuydu sende

evet canım oluyo ama ben zaten çok su içerim normaldede yani hergün 3 lt su tüketirim hem idrar yollarım için hemde kilo dengem için .hamile olunca su tüketimi evet daha da artıyo.şöyleki.hem sen içmek istiyosun hemde bebişi düşünerek içiyosun .çünkü bebişin içinde bulunduğu su kesesi her 3 saatte bir yeni su ile yenileniyormuş bu durum böyle olunca sende otomatikmen su içmek istiyorsun ki bebeiş teze suya kavuşsun .ben şimdi hergün 4 lt falan içyom yaza damacana sırtımda gezicem herhalde yazın bodrum çok sıcak oluyo ne yaparım bilmiyorum heheh:)) sırnaşık şeysırnaşık şey

anam yok sen taşıma kocişine söyle o taşısın şekerim

bılmıyorum valla kafam çok karışk inşlh aşılamaya gerek kalmaz bıan once hamiş kalırız aynı derttenz demısenağlamasenağlamasenağlama

peki aynene uyguluyicam =) ne kesesi bu arada ben bişey bilmiyorum ya çok cahlimm bide ğniversite okuyorum tüü bana

canım bebeğin içinde bulunduğu kese yani orada büyüyüp gelişeceği kese. 6 haftadan önce görünmüyo.doktora giderken eşinle git ki bebişi görünce ne kadar doğru karar verdiğini anlasın hele 2 aylık olunca kalp sesi duyuluyo çok güzel yaa

ben hiç su içmeme hiçte su içesin yok benim bazen hiç su içmewdiğim gün bile olur babama çekmişim hiç susamam yani 3 gün susuz yaşarım

haa o kese xD ne hemde bewnim eşim aki den mi bahsediyosunuz o zaten bugunden itibaren bana iycene yapışır hamile olmadan önce bile bırakmıyoduki çok yapışkan herif ya hiçte sevmem xD o kendiliğinden gelir zaten ben gelme desemde 0)

oo şimdi durmuş bana oglumuz olsun ona karate falan ögretirim kız olsada öğretirim gerçi farketmez diyo (kendisi karete& break dans hocasıda)

evet o taşısın bende onun nohutunu taşıyım .aferin toprağım iyi akıl ettik bunu kaydirigubbakcemile

heralde toprağım tabi bende inşallah dahil olurum aranıza biz onların bebişlerini taşıyoz onlarda bizim damacanalarımızı taşısa çok mu iş istiyoz

ben hiç su içmeme hiçte su içesin yok benim bazen hiç su içmewdiğim gün bile olur babama çekmişim hiç susamam yani 3 gün susuz yaşarım

canım yanlış anlamazsan sana bir kaç önerim olacak ben de hamileyim 3 aylık . bol bol su iç hergün en az 3 lt.hergün sabah kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu iç.4 aylık olana kadar taze sıkılmış portakal suyunu içmeye devam et.çünkü bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok faydalı.bu arada ilk aylarda kabızlık oluyo o yüzden kuru kayısı ye sabahları ve yine bol su .şunu da belirteyim bol su içmek hem sana hem bebeğe çok faydalı.senide idrar yolu hastalıklarından kabız olmaktan ve bebeğin susuz kalmasına karşı korur.hergün 1 avuç ceviz tüm hamileliğin boyunca ye.ve ergün en az 3 tane meyve ye.mesela sabah kahvaltı dan 1 saat sonra muz öğlen yemekten 1 saat sonra elma ve akşama doğru 1 portakal ye.hergün 2 bardak süt iç.içemiyosan da gece yatmadan önce 1 bardak mutlaka içmeye çalış.fazla hamur işi tatlı pasta kurabiye türü şeyler yeme bebeğe hiç faydası yok .bebeğe fytdalılar süt ve süt ürünler.et tavuk balık taze sebze ve meyve.kuru bakliyat kuru fasulye nohut nercimek türü ve kuru yemişler fındık antep fıstığı ceviz badem bunları tüketmeye çalış.

a.s

hoşbulduk canım

canım sen bir şey sormuşsun ama kelin ilacı olsa kafasına sürermiş benimde uzun zamandan beri hep geçiyordu doktora gittim ilaç verdi tam toparlandım dedim şimdi gene geçmeye başladı bir heves hamişimdir dedim oda negatif çıktı o yüzden cevap veremiyorum sana şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…