canım sen şimdi dikkatli ol ağır bir şey kaldırma .hergün taze sıkılmış portakal suyu iç ve bol bol su iç dinlen .1 hafta sonra doktora git çünkü kese ancak o zaman görülür.
kızlar bende kaçıyorum hoşçakalın bol bebişle kalın görüşürüz byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beryal bir soru daha bana hamile olan bir arkadaşım söyledi ha bire susuyordum aşırı su tüketimi olmaya başlamıştı bende diye o yüzden de sırk wc ye gidiyordum diye bu olmuşuydu sende
kızlar bende kaçıyorum hoşçakalın bol bebişle kalın görüşürüz byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım oluyo ama ben zaten çok su içerim normaldede yani hergün 3 lt su tüketirim hem idrar yollarım için hemde kilo dengem için .hamile olunca su tüketimi evet daha da artıyo.şöyleki.hem sen içmek istiyosun hemde bebişi düşünerek içiyosun .çünkü bebişin içinde bulunduğu su kesesi her 3 saatte bir yeni su ile yenileniyormuş bu durum böyle olunca sende otomatikmen su içmek istiyorsun ki bebeiş teze suya kavuşsun .ben şimdi hergün 4 lt falan içyom yaza damacana sırtımda gezicem herhalde yazın bodrum çok sıcak oluyo ne yaparım bilmiyorum heheh:)) sırnaşık şeysırnaşık şey
bılmıyorum valla kafam çok karışk inşlh aşılamaya gerek kalmaz bıan once hamiş kalırız aynı derttenz demısenağlamasenağlamasenağlamacanım yeniden hoşgeldin o zaman, evet yaşın küçükmüş eğer dr.un aşılama yapalım derse sen bilirsin ama 1 yıl daha bekle inş. o 1 yıl içinde kendiliğinden kalırsın, baktın olmuyor aşılama yaptırırsın o zaman, çünkü henüz erken senin için, böyleliklede yaşında ilerlemiş olur, bence hemen yaptırma bak ben 25 yaşındayım ve ilk tedaviye başladık dün adet oldum maratonu kaybettim, eğer bana da aşılama derse bende bekleyeceğim, Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
peki aynene uyguluyicam =) ne kesesi bu arada ben bişey bilmiyorum ya çok cahlimm bide ğniversite okuyorum tüü bana
bende kalamıyorumsenağlama
anam yok sen taşıma kocişine söyle o taşısın şekerim
canım bebeğin içinde bulunduğu kese yani orada büyüyüp gelişeceği kese. 6 haftadan önce görünmüyo.doktora giderken eşinle git ki bebişi görünce ne kadar doğru karar verdiğini anlasın hele 2 aylık olunca kalp sesi duyuluyo çok güzel yaa
hoşgeldin şekercim aramıza ozaman sende
evet o taşısın bende onun nohutunu taşıyım .aferin toprağım iyi akıl ettik bunu kaydirigubbakcemile
ben hiç su içmeme hiçte su içesin yok benim bazen hiç su içmewdiğim gün bile olur babama çekmişim hiç susamam yani 3 gün susuz yaşarım
a.s
hoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?