1 ayl 2 haftalık =)
akicim kaç gün geçti adetin üstünden nasıl anlamadın
canım zamanla geçti.walla ben gece gündüz ayağımdan çorabımı çıkartmadım .
canım ben evlenmeden 2 ay önce başladım ilk geceden hamile kalmayım diye ve 2 yıl kullandım
evet canım zaten ilk belirtiler adet olacakmış gibi.yani bel ağrısı sık idrara çıkma göğüs sızlaması gaz sancısı ve bende aşırı uykuya eğilim oldu.
akicim kaç gün geçti adetin üstünden nasıl anlamadın
canım hayırlı olsun senide listemize ekliyorum hemen .ve bana son adet olduğun tarihi veririmisin son adetin ilk günü ne ?:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım zamanla geçti.walla ben gece gündüz ayağımdan çorabımı çıkartmadım .
canım ben evlenmeden 2 ay önce başladım ilk geceden hamile kalmayım diye ve 2 yıl kullandım
evet canım zaten ilk belirtiler adet olacakmış gibi.yani bel ağrısı sık idrara çıkma göğüs sızlaması gaz sancısı ve bende aşırı uykuya eğilim oldu.
bende hiçbi belirti olmadı ne ağrı ne bulantı ne bişe hiç bişe anlamadım :1shok:
canlarım şöyle bir dururm varki .bir kadın en erken 5 haftalıkken hamile olduğunu anlıyo.çünkü adet gecikmesi oluyo birkaç gün bekleniyo gelirmi adet gelmezmi diye bu geçen zamanda 5 yada 6 haftalık oluyosun zaten .
doğum kontrol hapları mide bulantısı yapıyomuş uzun süre korunma amaçlı kullananlar değiştiriyo hapını ama sen kısa süre kullancan.geçmiş olsun çok
sagol canım neyse az kaldı 5 gün daha kullanıcam biticek artık hayırlısı olur inşallah.....
fazla olmuyordu ve ben myralon adlı ilacı iştim tavsiye ederim hem fazla kilo da yapmıyo.beryalcim hapı kullanırken adetmişim gibi sancıların oluyomuydu acaba:uhm:
tamam şeker hemen ekliyorum .17 şubatta olmuştum kesin eminim yani bi arkadaş beni baya üzmüştü o gün çok ağlamıştım akşamada adet olmuştum zaten
anladım beryalim bu bel ağrısı döllenmeden 1 hafta sonramı oluyodu .benim daha 12 gün var çünkü
bugünlük erken bırakıyorum yarın görüşürüz bir kaç iş var onları yapıp çıkıcam hepinizi bolcana öpüyorummmmmm .ŞenizŞenizŞeniz
Akicim tekrar tebrikler allah analı bablı büyütsün,
bugünlük erken bırakıyorum yarın görüşürüz bir kaç iş var onları yapıp çıkıcam hepinizi bolcana öpüyorummmmmm .ŞenizŞenizŞeniz
benimki çok düzensizdi zaten 1 ay hiç olmadığım oluyodu öyle olunca bi dahaki ay 2 hafta filan sürdüğü oluyodu ama hiç doktora gitmiyodum bişey olmaz diyer
canım sen şimdi dikkatli ol ağır bir şey kaldırma .hergün taze sıkılmış portakal suyu iç ve bol bol su iç dinlen .1 hafta sonra doktora git çünkü kese ancak o zaman görülür.
sende benim gibi kopamıyorsun dimi şekerim hadi gitte işinin başına geç valla yakında benim patron beni kovacakne çoook soru sorduk dimii eeeee tecrübenin yerini hiç bişey tutmuyoo hadi kaçtım (ayyy kaçtım diyorum yine burdayım) hadi bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyyŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?