Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kime belli edicemk, annemler uzakta oturuyo kocam gitti küstü ne biliyim üf bi manyak oda içerde oturuyo tek başına senağlama senağlama

cnm burada öyle yazmışsın çekti gitti oda o yüzden yazdım bende(heeeeeeeee çekti gitti ağlıommu dedin aman burada da özne ler nesneler birbirine giriyo

ben çok sorunlu evlendim sorunsuz bi şekilde hamile kaldım heralde onu karşılığı diye düşünüyorum eşim yabancı oldugu icin annemleri çok zor ikna ettim yok sünnet olucak yok bilmemene film gibiydi vallaha ama şimdi kasımı bekliyoruz xD =)))

heeh =) benim herif 2 yıl sonra istiyodu hiç istemiyo diğildide öyle işte hani japonyada doğar çift vatandaş olur falan filna işleri yüzünden

tamamda canım tabi aile meselelerinize karışmak istememde allah bir canı veriyor sen bu canı nasıl istemezsin hepimizde aynı değilmiyiz ben mesela 2 sene istemedim eşimle birlikte şimdi bebiş istemeye başladık ki bu zamana kadarda korunmştuk istemiyorsa ozaman yolunu yordamını düşünseymiş yazık değilmi bu sabiye aman neyse boşver şekerim nasıl olsa ikna ettin ya sen ona bak sen moralini bozma sakın çünkü biliyorsun ki sen neden çok etkilenirsen oda senin gibi etkileniyor

evet haklısın kendimi üzmiyicem artık zaten tek sorunum eşim istemiyo diyeydi oda istedigine gore artık sorunum yok =)

canım zamanla geçti.walla ben gece gündüz ayağımdan çorabımı çıkartmadım .

kızlar aranızda daha önce dogum kontrol hapı kullanan oldumu??????
canım ben evlenmeden 2 ay önce başladım ilk geceden hamile kalmayım diye ve 2 yıl kullandım

yaaaaaaa ben yine bişey sorcamm özellikle hamilelere hamile kaldığınız ay döllenmeden sonra belinizde ağrı oldumu hafif adet olcak gibi

evet canım zaten ilk belirtiler adet olacakmış gibi.yani bel ağrısı sık idrara çıkma göğüs sızlaması gaz sancısı ve bende aşırı uykuya eğilim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…