Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok gülüm öğle yemeğinde gidip öğreneceğim ya çok hyecanlıyım eşimin haberi yok bu testten eğer olumsuz çıkarsa söylemiycem zaten

canım sonuçları alır almaz hemen yaz olur mu?
çok merak ediyorum inşallah Rabbim hakkında hayırlısını verir:Saruboceq:

hg canım
mavi gözlü biliyomusun sayende diyete başladım kıı:lepi:
bilmeden bana çok yararın dokundu.sen bana kilolusun demseydin ben diyete başlamıycaktım...
teşekkür ederim canımcıma.s.

canım ben boyuna göre kilonu fazla bulmuştum hiç resmini görmedim çünkü ama işe yaradıysa mutlu oldum yani aslında niyetim o deildi

escales canım saat kaçta alıcan sonucları merak ettim valla önce bizlere bildirirsin umarım sonuçları inş güzel haberlerini bekliyom

günaydın angel eda
canım sende ankaradansın,topiğimizde ankaralı çok az var

evet canım öyleyim.. ben de acıktım da bişeyler atıştırıyordum. benle evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile oldu. ben de hamile kalmaya çalışanlardanım.:CüvCüv: senin rahatsızlığın nedir?

olsun escales yine sen de iyi çıkmış benim en sonki kantahlilimde 0,01 çıkmıştı. utanmasa 0 çıkcakdelikafadulden

üzülme canım hayırlısıyla olacak birgün bebişlerimiz bak kafana takma ben artık takmıyorum düşünmüyorum bile düşünmem gereken bi yeğenim olcak ona bişiler örcem yani güzel seyler düşünün bu arada ben yarın giremeyebilirim hastaneye gideceğim halam amilyat olcak gögsünden tümör varmıs gögsünü alcaklar

üzülme escales inşallah bi dahaki ay tutar canım... ya düşünüyorum da önceleri okul okul diodum sonra iş iş dedim sonra eş eş dedim şimdi de bebiş bebiş diyorum ... bitmiyo mu ne bu dicekler yahu?

yok gülüm takmıyorum bu arada teyzene çok geçmiş olsun hayırlısıyla bir çırpıtıda çıkar inşallah ameliyattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…