Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ya şu annelik bambaşka birşey heralde yüzündeki gülümseme o kadar güzelki kelimelerle ifade bile edemiyorum Rrabbim hayırlısıyla bana ve diger arkadaşlarımıza da yaşatır inşallah...Şeniz

amin canım inşallah
allahım en yakın zamanda sizin meleklerinizide yollıycaktır.
canım şuan ezan okuyo hepinize dua ettim .allah kabul etsin inşallah yarabbim.

teşekkür ederim. önerilerine dikkate alıcam. biraz daha beklemem gerekecek ama. eşimin bir buçuk ayı kaldı. mayısta gelecek haziran sonu temmuz başı gibi başlarız çalışmalara artık.

nasılsınız kızlar bi bakayım dedim canım hiç birşey istemiyor çok yorgun mutsuz uyuşuk hissediyorum kendimi ama rabbime şükür ediyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum hepinizi çok seviyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum dualarınıza ihtiyacım var

canım benim dinlen bolbol ama arasıra gel iyi olduğun habaerlerini ver bize.öpüyorum çok
Şeniz

amin canım inşallah
allahım en yakın zamanda sizin meleklerinizide yollıycaktır.
canım şuan ezan okuyo hepinize dua ettim .allah kabul etsin inşallah yarabbim.

inşallah..sagol canım Allah senden razı olsun senin bebişinin hürmetine bizede bebişler versin inşallah......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inşallah..sagol canım Allah senden razı olsun senin bebişinin hürmetine bizede bebişler versin inşallah......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

amin canım allahım her isteyene versin rabbim kucağımızı boş bırakmasın .dualarım hepimiz için amin

canım ya Allah YARDIMCIN OLSUN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİR AN ÖNCE TEKRARDAN GELİR MELEGİN İNŞALLAH ALLAH BÜYÜKTÜR:Saruboceq:

kızlar allah bizede bebişler nasip etsin.yeni hamilelere hayırlı olsun.umarım en yakın zamanda hayırlısı ile göbişleri doldururuz.ben cumartesi aşılama olacağım. biraz çekiniyorum. güvenilir bir yöntem mi?tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.

belenay çok geçmiş olsun.allah hayırlısı ile en tez zamanda kavuştursun bebişine inşallah.

kılzar ben bu arada sessizdeniz yazmıştı galiba elma sirkesi bal meselesini onu yapmaya başladım dün ve bugün sabah içtim

canım bu tür zayıflamak için yapılan sirke lahana suyu maydanoz soğan suyu gibi şeyleri hamilelik şüphesi olduğun durumlarda içmeni tavsiye etmiyorum çünkü onların söktürücü etkileri olduğunu varsayarsak bebişide söküp adet olmanı sağladıklarını kanıtlamış olan teyzem bunu birebir yaşadı aşılama yapmıştı ve hamileydi bide diğer taraftan zayıflamak için sabah aç karnına bunlardan yapıyodu sonuçta düşük yaptı

olbilirsin canım teyzem yaptı hiç bi sakıncası yok bebeğine hamileykende zayıflık için doğal kürler yapıyodu düşüğünün sebebinide onlardan biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…