canım ya şu annelik bambaşka birşey heralde yüzündeki gülümseme o kadar güzelki kelimelerle ifade bile edemiyorum Rrabbim hayırlısıyla bana ve diger arkadaşlarımıza da yaşatır inşallah...Şeniz
öncelikle hoşgeldin canım tabi gel herzaman bekleriz.eşine de hayırlı teskereler inşallah.
canım adet olduğun günü 1 diye say 10 uncu ve 22 inci günler arası gü aşırı ilşkide bulununca yumurtlama gününne denk gelme şansın yüksek oluyo.umutma 10 uncu gün ilşkide bulun 11 boş 12 ilişki 13 boş böyle 22 inci güne kadar devam :1shok::1shok:
nasılsınız kızlar bi bakayım dedim canım hiç birşey istemiyor çok yorgun mutsuz uyuşuk hissediyorum kendimi ama rabbime şükür ediyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum hepinizi çok seviyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum dualarınıza ihtiyacım var
amin canım inşallah
allahım en yakın zamanda sizin meleklerinizide yollıycaktır.
canım şuan ezan okuyo hepinize dua ettim .allah kabul etsin inşallah yarabbim.
inşallah..sagol canım Allah senden razı olsun senin bebişinin hürmetine bizede bebişler versin inşallah......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
teşekkür ederim. önerilerine dikkate alıcam. biraz daha beklemem gerekecek ama. eşimin bir buçuk ayı kaldı. mayısta gelecek haziran sonu temmuz başı gibi başlarız çalışmalara artık.
nasılsınız kızlar bi bakayım dedim canım hiç birşey istemiyor çok yorgun mutsuz uyuşuk hissediyorum kendimi ama rabbime şükür ediyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum hepinizi çok seviyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum dualarınıza ihtiyacım var
hayırlısı olsun canım benim
kılzar ben bu arada sessizdeniz yazmıştı galiba elma sirkesi bal meselesini onu yapmaya başladım dün ve bugün sabah içtim
kızlar allah bizede bebişler nasip etsin.yeni hamilelere hayırlı olsun.umarım en yakın zamanda hayırlısı ile göbişleri doldururuz.ben cumartesi aşılama olacağım. biraz çekiniyorum. güvenilir bir yöntem mi?tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim.
selam iyi aksamlar birileri var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?