Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selamlarr bende bebk istiyorum bakalım ilk kez bu ay çalışmalara başladım ayın 13 ünde regl olmam gerkiyor çok heycanlıyım çabucak geçsin şu zaman inşallah olmuştur yarabbimm isteyen herkesinde olsun..

ne çok gevezelikler yapmışınız ya oku oku bitmiyo ama ben bitirdim benden kaçmaz sumoşa çok üzüldüm belenaycım üzülme canım benimde 2 ay olcek nerdyse bebişimin gittiği alıştım bile yokluğuna allah çekilmez dert vermiyo canım çekiliyo yoklukları

selamlarr bende bebk istiyorum bakalım ilk kez bu ay çalışmalara başladım ayın 13 ünde regl olmam gerkiyor çok heycanlıyım çabucak geçsin şu zaman inşallah olmuştur yarabbimm isteyen herkesinde olsun..

canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ilk ay hemen olmayabilir bak bana 6 yıl oldu ama hala pes etmedim olmasa bu ay olur öteki ay sıkma canını herşeyin hayırlısını dile yaradandan mutlaka hayırlı olduğu bi anda gelicek bebişimiz :CüvCüv: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

saol canım senağlama kaldırıp atıcam şimdi şu adamı koltuğuyla birlikte derdi hiç bitmiyo yaa senağlama: oklava:

sen sevmiyon galiba eşini ne bilim sen böyle konuşunca ben bi tuhaf oldum bildiğim kadarıyla yemeğini bile eşin yapıyodu dimi yok böyle kocalarımız başımızın tacı klava: klava: klava: geldi bak oklava duymıyım bi daha tamam

ermm şaka yapıyodum tabikide seviyorumda üff yoruldum ama =) ama dopru yemeğimi bile o yapıyo hakkını yemiyim =) 2 gündür yapamıyo açız xD

aferin hıı şöyle yola gel oklava gelince oluyomuş yaaaa şakayı bi tarafa bırakalımda çok zor değilki yemek yapmak senin açlıktan sinirlerin bozulmuş aç olan huysuz olurmuş biyerde okumuştum net var tarif dolu her yer malzemende varsa yemek yapmak bişi değilki haaa bide üşenmek varsa onuda kenara bi bırakmak :1ninca:

izleyin izleyin siz biz burda pinekleyelim boşu boşuna zaten bütüngün giremedim net yoktu şimdide kimseyok küstüm gidiyom bende :a015:

slm kızlar.aranıza yeni katıldım.ben de gebe kalamıyorum.kistim vardı geçti ama hala kalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…