Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

özdeniz herşeyin vakti saati var canım sorunun yoksa haline şükredip dersine iyi çalışıp zamanının gelmesini beklemekten başka yapacağın başka bişiy yok :1rolleyes:

girdi girdi dil_nur cum hemde tam düzene girdi benim adet henüz düzene giremedi gitti kafamçokkarıştı

merhaba kızlar bende temmuzda 2 yıllık evli olucam eşim azosperm bendede pko var ama benim normal oluyor sorun değilde eşimden dolayı teseli 1 tüp bebek denememiz var ama kısmet işte tutmadı işallah allahım yüzüme gülerde bana yardımcı olur para biriktirip 1 kez daha denemem için

dil_nur cum ne tesadüf bende yarın doktora gidiyorum hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah döneriz bebişte yoksa bile başka bi sorunumuzda yoktur inşallah bende sumoş gibi 10 gün öncesinde adet oldum sandım ama olmamışım yani hergün azar azar kan şeklinde geliyo bugün 6 gün oldu ne kesildi nede arttı hayatımda ilk defa böyle bişi başıma geliyo düzensiz olurdum ama hem geç hemde normal olurdum acaba :uhm: diyorum bende üstünemi görüyorum evde test yaptım çıkmadı erkendi zaten :sm_confused:

Valla bende üstüne gördüm galiba dedim ama bende de bişey yok :sm_confused:
bende ilk defa böyle erken olmuştum 14 günde ondan 19 gün sonrada 1 gün lekelenme tarzı bişey yaşadım ümitlenmiştim ama yine bişey çıkmadı işte öyle böyle derken 2 ay geçti yarında doktora gidiyorum sonunda
inşallah başka sorunumuz yoktur be canım:1hug:

huzeyfe ve dilnur inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz kızlar
inşallah canım ya devlet hastanesine gidicem özeline gittiğim doktor yarın orda ondan aldım randevuyu süper oldu ya derdimi tekrar anlatmak zorunda kalmıcam adam tanıyo nasılsa süprizzzzz

Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

çok saol rufeyda serra dil_nur bende canım hastaneye gidicem doktorum hastaneye gel dedi

çok saol rufeyda serra dil_nur bende canım hastaneye gidicem doktorum hastaneye gel dedi
ben 3 aydır gitmem gerektiği halde gitmemiştim bişey yok deyince boşvermiştim ama o bir takım testlerden bahsetmişti galiba bişey varki aynı sorunu tekrar yaşıyorum özelde masraflı oluyo diye devlete gideyim dedim baktımki benim doktor hemen aldım randevuyu çok iyi oldu
peki devlet hastanesinde tüm aletler oluyomu bilginiz varmı yani ne var ne yok tespit edebilir mi orda :uhm:

kızlar dün gece çok güzel bi rüya gördüm sizlerle de paylaşmak istedim bembeyaz bi beşiğin içini seriyodum nevresimlerini filan sabah uyanınca çok mutlu olarak uyandım eşime yakındır bebişimizin beşiğini hazırlamamız dedim o da o kadar çok istiyoki yavrum belli etmek bile istemiyo sevindiğini sonradan hayal kırıklığı yaşamamamız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…