Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun hastalar a da acil şifalar olsun inş.

arkadaşlar çarşamba doktora gitmiştimya tahlil yaptırmıştık
tahlil sonucu guatr gözüktü hamilelikten dolayı çünkü hamile kalmadan önceki tahlillerimde normal çıkmıştı şimdi düşük başka tahliller istedi dahiliyeci onları beklyorum şimdi

hoşgeldin tatlıbebişim geçmiş olsun sana bebişin nasıl iyimi canımŞeniz

bebeğim iyi inş. çarşamba günü onu gördük keseyide güzel gördük ama kalp atşını duyamadık bugün dahiliyeciye gittik işte onu n sonucunu bekliyoz bakalım

yine yüzsüz ben bi rep puanı daha istiyom yaww
bu ne böyle yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş gibi 99 da kaldım şunu bi sıfırlayın hayrığıza hadi...yüzsüz smiley

tatlıbebek...hlymms hg niz hayırlı cumalar ben yazamıyom meşgulüm

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var akşama yine burdayım beni özleyin anacım size iyi muhabbetler hepicinizi öptüm Şeniz

ben aksamdan berı cok gergınım kızlar yaa kocısede kotu davranıyom hıc bısey ıstemıyo cnm adet zamanı olr ya sınır bı gergınlık hastaneye gıttım kan testı yaptırmak ıçın ama cok kalabalıktı bende vazgectım bıde bızım burada tanıdık cok oldugu ıcın bırı gorur bıde ona derdımı anlatamıcam yalada soyleyemem vazgectım dondum gerı saglık ocagıda yapmıyonus sadece ıdrar testı yapıyomus

rufeyda vıldan hb cnm
vıldan gecmıs olsun amaan pekde nazlı olurlar sımdı demı
rufeydacım benımadetım 7 nısan beklıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…