dur sanada cevap yazıyım sonra tıp yapcem delikafadulden
biz iyiyiz teyzesi bebişim çok uslu bu ara maaşallah :ecrin_bebek:
sen nasılsın tatlım senin regl niye geçikti acaba doktra gitmeyi düşünmüyormusun CADIARZU
kızlar benimde bacagım agrıyor çok fena neden bilemedim bi türlü ay çok agrıyor yaaaaa
SANADA GEÇMİŞ OLSUN, DR.A GİT İSTERSEN :1rolleyes:
canım nerelerdesin sen .ne oldu son dururm ameliyat oldunmu olacakmısın haber ver .selam iyi aksamlar birileri var mi acaba
ne oldu diycektim ama altta yazmışsın geçmiş olsun canımbende geldimm ama kimse yok sanırım =((( başım çok büyük derde girdi kızlar yaa hamiş hamiş bide bununla uğraşçam =)))
hoşgeldin aramızamrb arkadaşalr yeni üyeyim
çok geçmiş olsun canımkocam bileğini burkmuş yürüyemiyo şimdi işede gidemiyo ayuağada kalkamıyo 2 gündür onunla uğraşıyorum
yapıyo ama önlem alırsan gebe kalıyosun yani bende de var yumurtlama ilaçları kullanıyosun adet düzenleyici kilo veriyosun o zamana düzebe girip hamile kalma şansın var canımarkadaşlar polikistik over kısırlık yapıyor mu
hoşgeldin inşallah hamile kalırsın topiğimiz sana da uğur getiririben de 8 aydır hamile kalamıyorum
bugünkü açılışı da ben yapayım bari:dilcikar:
herkese günaydın arkadaşlar çooooooooooooook güzel bir gün olması
dilegiyle....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
dur sanada cevap yazıyım sonra tıp yapcem delikafadulden
biz iyiyiz teyzesi bebişim çok uslu bu ara maaşallah :ecrin_bebek:
sen nasılsın tatlım senin regl niye geçikti acaba doktra gitmeyi düşünmüyormusun CADIARZU
canım bende pko vardı glokofen kullandım 1,5 sene uğraştık hamile kalmam için soğan kürü ve incir kürü kullandım sırayla raabbimin izniyle hamiş kaldım:Saruboceq:ÇİTOS SEN NASIL GEBE KALDIN, İLAÇ FALAN KULLANMIŞMIYDIN NELER KULLANDIN KAÇ AY SONRA KALDIN???
TIP'INI BENİM İÇİNDE BOS kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun bu havalarda böyle ağrılar olur romatizmada olabilirkızlar kendime çay yapıyorumiçermisiniz sizde
kızlar yarın sınavım var ben giremiyebilirim bilginiz olsun şekerlerim benim
günaydınlar sevgi kelebeklerim .
nasılsınız bakalım bugün ?
kızlar yarın sınavım var ben giremiyebilirim bilginiz olsun şekerlerim benim
HAYIRLI SABAHLAR CANLARRRRR...... :1rolleyes:
günaydın kızlar...Cumanız Mübarek Dualarınız kabul olsun.
günaydın canım
saolun cancağızımcanım sınavında sana başarılar dilerim hakkında hayırlısı olsun inşaalahşutarafagitti
canım toprağım bizde iyiyis nohut sınavda başarılar diyo teyzesine bide öpüyomuş Şeniz
günaydın canlarım cumanız mübarek olsun .nasılsınız bakalım .
ikinizde yoksunuz ortalarda kaçaklar.özletmeyin kendinizi.klava:
canım bende pko vardı glokofen kullandım 1,5 sene uğraştık hamile kalmam için soğan kürü ve incir kürü kullandım sırayla raabbimin izniyle hamiş kaldım:Saruboceq:
canım geçmiş olsun bu havalarda böyle ağrılar olur romatizmada olabilir
afiyet olsun tatlım ben bi bardak çay alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?