Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalcim şaka maka senin bebişin göbek adı da nohut oldu ya:roflol:
sakın başka göbek adı koyma çocuğa tamam mı teyselerinin ve annesinin nohutu:teytey:

günaydın tontişim benim bizden iyilik sen nasılsın nohutum nasılmış bakem teyzesinin güzeliiiiiŞenizŞeniz

bizde iyiyiz şekerim evde yatıp yuvarlanıyos . :jeyyar:bu arada kaynanatörler gidiyolar önümüzdeki haftahihoyyythihoyyyt

sakın başka göbek adı koyma çocuğa tamam mı teyselerinin ve annesinin nohutu:teytey:

valla dediğin doğru nohut aşağı nohut yukarı yakında ismide nohut çıkacak bari cinsiyeti belli olsada ismini koysak şu nohutumuzun :CüvCüv::CüvCüv:

bende iyiyim nohut sen napıyon bebiş
annen herkesi saymış beni unutmuş ben küstüm ona çaktırma tekmele rahat bırakma annişi ok sen nohutsun nohutluğunu göster gaz yap annene gazman olsun

he heeee sen merka etme teyzoş ben ona yapacağımı bilirim .ece zaten hiç uyutmuyom onu.o da babamı kaldırıyo korkuyo tuvalete yalnız gidemiyo.hehe bende hep çişim geldi diyom uyandırıyom onu.bazende arasıra kasıklarına vururyom tekmeyi uyuyamıyo heeeee
o zaman ben rahat uyuyom o uyuyamıyo babama kızıyo sen uyuyoon bu nohut beni uyutmuyo diye benim için kavga ediyolar hehe çok yaramazım dimi teyzoş.başka hain planların varsa sende söyle ben uygularım .:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evet ya bebişin adı nohut kalacak ama olsun yakışıyo benim bebişime nohut ismi onunla uyumlu oldu .nohut bebek
teyzelerinin ve annesinin minik nohutu .

dediği doğru rüfeyda saracımın anacım ne diye konuşmyonuz hadi ben fatura kesiyorumda konuşamıyorum kızlar sizde uyuyamı kaldınız nerdesiniz ayol

vildanın tıpı yemiyooo sırnaşık şey
kocişcezi hasta olmuş garibimin şimcik onla ilgileniyoo sen yorulma kankişim ben senin yerinede konuşurumhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…