- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
kızlar yarın sınavım var ben giremiyebilirim bilginiz olsun şekerlerim benim
başarılar escalaescim güzel geçer inşallah sınavın
günaydın tontişim benim bizden iyilik sen nasılsın nohutum nasılmış bakem teyzesinin güzeliiiiiŞenizŞeniz
beryalcim şaka maka senin bebişin göbek adı da nohut oldu ya:roflol:
sakın başka göbek adı koyma çocuğa tamam mı teyselerinin ve annesinin nohutu:teytey:
bizde iyiyiz şekerim evde yatıp yuvarlanıyos . :jeyyar:bu arada kaynanatörler gidiyolar önümüzdeki haftahihoyyythihoyyyt
bende iyiyim nohut sen napıyon bebiş
annen herkesi saymış beni unutmuş ben küstüm ona çaktırma tekmele rahat bırakma annişi ok sen nohutsun nohutluğunu göster gaz yap annene gazman olsun[/QUOg
günaydın vildoş teyzoşum .nasılsın .kız kardeşim nasıl.okula gittimi.öp benim için ablamı.
annemi sorma ya salla girtsin onu .o bu aralar mutluluk sarhoşu.babaannemler gidicek ya sevinçten ne bok yiyeceğini şaşırdı sırnaşık şeysırnaşık şey
bizde iyiyiz şekerim evde yatıp yuvarlanıyos . :jeyyar:bu arada kaynanatörler gidiyolar önümüzdeki haftahihoyyythihoyyyt
bende iyiyim nohut sen napıyon bebiş
annen herkesi saymış beni unutmuş ben küstüm ona çaktırma tekmele rahat bırakma annişi ok sen nohutsun nohutluğunu göster gaz yap annene gazman olsun
beryalcim şaka maka senin bebişin göbek adı da nohut oldu ya:roflol:
sakın başka göbek adı koyma çocuğa tamam mı teyselerinin ve annesinin nohutu:teytey:
hadi gözün aydın onlar gidince parti verirsin artık :teytey::teytey::dance:
ee kıslar neden konuşmuyosunuz yaaaaaaaaa
tıp dedikya:mymeka:
dediği doğru rüfeyda saracımın anacım ne diye konuşmyonuz hadi ben fatura kesiyorumda konuşamıyorum kızlar sizde uyuyamı kaldınız nerdesiniz ayol
ben konuşacam ama kendi kendime konuşursam deli derler valla-tatlicadiarzu-
amann boz gitsin ya sen burdasın ne tıpı daha yadelikafadulden
konuşun kızlar:teytey::teytey::teytey:
vildanın tıpı yemiyooo sırnaşık şey
kocişcezi hasta olmuş garibimin şimcik onla ilgileniyoo sen yorulma kankişim ben senin yerinede konuşurumhihoyyyt
evet yaa çok üzgünüm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?