Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyiyim anacım bebiş nasıl sen nasılsın bu arada gözün aydın canım seninkiler gidiyomus :dance::dance::dance:
iyiyiz canım bebişte bende çok iyiyiz evet kananatör ve kayın pedergidiyolar çok ısrar ettim kalın diye ama gidicez diye tutturdular hehehhhhh:roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar ...nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın

sor anacım sorda cvplayalım benimde bu hafta tuhaf tuhaf seyler oluyo bana bedenime daha doğrusu

biliyorsunuz zaten benim göğsüm acıyordu ve şuan daha çok artmaya başladı biliyorum bebiş falan yok ama bunlar psikolojik falan olabilirmi bir kaç günden beri hayatımda hiç bu kadar wc ye gittiğimi bilmem ha bire wcye gidiyorum sanki adet oluyormuşum gibi benden bir akıntı geldiğini issediyorum ama bende tık yok wcye gidiyorum yok bir şey sadece ıslaklık var zaten ağzımın tadındaki bozukluk hiç geçmedi o ayrı birşey dahasıda var dünden buyana kasığımda bir sancı var sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor birde arada kasığımın orda bir sinir atması var anlamadım gitti ya benim reglim geç geliyordu ben doktora gittim düzene girdi ama şimdi hadi diyorum düzenim bozuldu ama bunlar neyin belirtisi ilk defa başıma geldi kızlar sizde böyle şeyler oldumu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bi damla kahverengi bişi geldi ama 5 gün var daha cuma vakti kuran okusam diyorum belkide regl degildir günah olmaz dimi

bana bir akıl verin şimdi ben kafayı yiycem galiba çok saçma şeyler oluyor bende

canım senin belirtilerin bendede başladı ama gögsüm çok ağrımıyo daha bugun başladı sık sık idrara çıkıyom hep uyuyom öğlene kadar yani 11 kalkıyom hep bu hafta öle oldu kasık ağrısı gece oluyo gidip geliyo ağrılar bende bilmiyom üzgünüm yardımcı olamıcam ben :çok üzgünüm:

iş yerinde bir koşuşturmaca bende sanki benden aşırı regli geliyormuş gibi hissediyorum ama wcye gidiyorum sadece bir ıslaklık sinirim bozuluyor

saol canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bana bir akıl verin şimdi ben kafayı yiycem galiba çok saçma şeyler oluyor bende

cnm benım her adet zamanı goguslerım sıser ve cok acır hatta adım atarken bıle yurumeye korkarım sımdıde ole hele bazzen o kadar cok acırkı komık ama zeytınyagı surdugumu bılırım o kadar yanı belım cok agırıır ve olacagım gun mıdem bulanır hıc bısey yemek ıstemem

iş yerinde bir koşuşturmaca bende sanki benden aşırı regli geliyormuş gibi hissediyorum ama wcye gidiyorum sadece bir ıslaklık sinirim bozuluyor

anacım vaalla o ıslaklık bendede oluyo sanki adt olmusum gibi ama bakıyom tık yokk ama sinirlerini yıpratmaya değmez anacım

escalescim bak strestendir diyom sağa sen yine bi git dr ama bendede olmuştu daha önce hamileym deyip duruyodum 10 gün geçmişti ama kan testinde negatif çıktı bende dumur oldum yaa

canım sen test yaptınmı???
bebek yoksa psikolojık hamilelik yaşıyorsun ...banada dıktor demişti bende gecen ay değil ondan önceki ay yaşadım şekercim))))))))) kasıklarıma bi sancı saptanıyordu sonrada 16 gün gecikmem oldu heee bide arada bir gun lekelenmem oldu..kesin kez hamiş sandım kendimi )))) doktor dedi aşırı bebek isteğinizden psikolojık hamişlik yaşamışım))))
herşey normaldi çünküüü..bebek falan yoktu sonradan olmadığına inandım..her belirtiyi hamileleik sanınca beyin kaptırıyomuş kendiniii)))

kızlar bi damla kahverengi bişi geldi ama 5 gün var daha cuma vakti kuran okusam diyorum belkide regl degildir günah olmaz dimi

cnm 15gun temız kaldıktan sonramı bu geldı eger oyleyse okuma cunku adet sayılırsın ozur olması ıcın adet bıtımınden sonra 15 temız kalman gerkıyo 15 gunden azsa ozur sayılır

anacım valla ne olursa olsun takmıcan ben takmıyom valla uğrasmıyom bile çocuk olsun die belinin altına yastık koy diyolar ya onu bile yapmıyom kendiliğinden olcak bigün sonunda ama stres yapma yeterki

hihoyyytescales canım bence psikolojik bazen bendede oluyor kafaya takma canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…