iyiyiz canım bebişte bende çok iyiyiz evet kananatör ve kayın pedergidiyolar çok ısrar ettim kalın diye ama gidicez diye tutturdular hehehhhhh:roflol::roflol::roflol::roflol:iyiyim anacım bebiş nasıl sen nasılsın bu arada gözün aydın canım seninkiler gidiyomus :dance::dance::dance:
slm kızlar ...nasılsınız?
sor anacım sorda cvplayalım benimde bu hafta tuhaf tuhaf seyler oluyo bana bedenime daha doğrusu
bana bir akıl verin şimdi ben kafayı yiycem galiba çok saçma şeyler oluyor bende
canım senin belirtilerin bendede başladı ama gögsüm çok ağrımıyo daha bugun başladı sık sık idrara çıkıyom hep uyuyom öğlene kadar yani 11 kalkıyom hep bu hafta öle oldu kasık ağrısı gece oluyo gidip geliyo ağrılar bende bilmiyom üzgünüm yardımcı olamıcam ben :çok üzgünüm:
kızlar bi damla kahverengi bişi geldi ama 5 gün var daha cuma vakti kuran okusam diyorum belkide regl degildir günah olmaz dimi
bana bir akıl verin şimdi ben kafayı yiycem galiba çok saçma şeyler oluyor bende
canım sevap olmaz o akıntı her neyse kuran okuman olmaz günah olur günaha girme abdestsiz olmaz namaz abdesti demiyom yani
iş yerinde bir koşuşturmaca bende sanki benden aşırı regli geliyormuş gibi hissediyorum ama wcye gidiyorum sadece bir ıslaklık sinirim bozuluyor
ama günüm gelmedi ya sıradan bi akıntıysa namaz abdesi yeterli oluyo ya o zaman ondan didim
kızlar bi damla kahverengi bişi geldi ama 5 gün var daha cuma vakti kuran okusam diyorum belkide regl degildir günah olmaz dimi
canım kahverengi dedin koyu renkte bi akıntı diyon ama beyaz olsaydı olurdu belki en azından ben ölem biliyomm
cnm 15gun temız kaldıktan sonramı bu geldı eger oyleyse okuma cunku adet sayılırsın ozur olması ıcın adet bıtımınden sonra 15 temız kalman gerkıyo 15 gunden azsa ozur sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?