canım sen test yaptınmı???
bebek yoksa psikolojık hamilelik yaşıyorsun ...banada dıktor demişti bende gecen ay değil ondan önceki ay yaşadım şekercim))))))))) kasıklarıma bi sancı saptanıyordu sonrada 16 gün gecikmem oldu heee bide arada bir gun lekelenmem oldu..kesin kez hamiş sandım kendimi )))) doktor dedi aşırı bebek isteğinizden psikolojık hamişlik yaşamışım))))
herşey normaldi çünküüü..bebek falan yoktu sonradan olmadığına inandım..her belirtiyi hamileleik sanınca beyin kaptırıyomuş kendiniii)))
17. gün ama çok az ya damldan bileaz
17. gün ama çok az ya damldan bileaz
hımm okuyayım ben ya içim de rahat etmicek okumazsam neyse hepimize dua edyim Allah kabul eder inşallah...
okuma kııız adetın ne zaman bıttı senın saat ve tarıhıyle sole bakam
anacım valla ne olursa olsun takmıcan ben takmıyom valla uğrasmıyom bile çocuk olsun die belinin altına yastık koy diyolar ya onu bile yapmıyom kendiliğinden olcak bigün sonunda ama stres yapma yeterki
11 martta başladı
17 martta bitti
iyi tamam dua edeyim o zaman:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim sorumda arada kaynadı gitti senağlama
kadınlarıda böyle yapa yapa dinden soğutuyolar tövbe tövbee...oda allahtan be canım bi gıdım akıntı..yine nasıl istersen onu yap kimseye sorma ..ALLAH KABULETSİN
ok kızlarrrhımmm o zaman şöyle yapalım kızlar saat tam 13:00 itibaryle hepimiz birlikte aynı anda dua edelim buradaki tüm bebek isteyen arkadaşlar ve bütün isteyenler için toplu halde dua edlim inanıyorumki o zaman gerçekten hamiş patlaması yaşarız hadiyin arkadşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?