Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaa kızlar bana bi mail gelmiş iç çamaşırlarıyla ilgili burda paylaşsam olurmu çok kötü bide resim var :bbo:

kadınlarıda böyle yapa yapa dinden soğutuyolar tövbe tövbee...oda allahtan be canım bi gıdım akıntı..yine nasıl istersen onu yap kimseye sorma ..ALLAH KABULETSİN

hıc ole degıl cnm sogutma falan yok ben bıldıgımı soyledım bu konular sandıgımız gıbı hafıfe alıncak seyler degıl

şimdi öyle olsa tüp bebek için gayret ve çaba gösterilirmi hadi onu bırak canım sence bu kadar tüp bebek için talep olurmu sence canım

hıc ole degıl cnm sogutma falan yok ben bıldıgımı soyledım bu konular sandıgımız gıbı hafıfe alıncak seyler degıl

hafife almıyorum ben ..neyse bu konuları kapatalım bence...yani belkide onun sevabını engelleyerek sen gunaha girdin...çok ayrıntıya inmeyeleim neyse nasıl istersenizz...
o adet değil neticede onu demek istedim abdest alınır tertemiz olunur...okadar ayrıntıda hersey günaha çıkıyor..ama neyse çokk uzatmıyalım bu toppik o konuların yeri değil neticede...

yok malesef...gecen ayda biraz durgundu buayda öyle geçiyor gibii...işallahh açılır bahtımız buayy

allahım senki kainatın tek sahibisin ve sen ol deyince herşey oluverir...bu mübarek gün ve saatler hürmetine sevdiğin kullar hürmetine alemlerin efendisi hürmetine burada ve burda olmayan bütün kardeşlerimizin hakkında hayırlı olan dualarını kabul et ve bizlere hayırlı evlatlar nasip et....hayrın ve şerrin neyde olduğunu ancak sen bilirsin ...bizleri kapından boş çevirme allahım hepimize ilimli amelli ihlaslı hayırlı evlatlar ver (amin) :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…