eşimle birlikte olacağım an bende kasılma oluyor ve canım bayağa bir yanıyor
Bizide ihmal ediyon ama ösledik :çok üzgünüm:ben geldim kıslar ama fazla kalıcı değilim kociş isyanlarda beni ihmal ediyon diyoo
ondan sonra gerçekten bu his oluyo canım ama sonra açılıyo insan ama bende sadece isteksizlik oluyo öyle canım filan acımıyo başka bişey olmasın CADIARZUben araştırdım internetten ben vajinusmusa yakalanmış gibi görünüyorum
tamamda çitoscum ben önceden böyle değildim canım bu ultrasondan sonra oldu canımcnm ilk bendede öle olmuştu şimcik alıştım sende zamanla alışırsın birde sen yeni evlisin oyüzden kasıyorsundur kendini bende ilk zaman dktra gitmek istemedim şimdi bebişimi görmek için koşa koşa gidiyom vallakaydirigubbakcemile3
escales canım seninki psikolojik olabilir yani acıyacak diye kendini kasarsan hepten acı olur yani bence kendini sıkma serbest bırak canım
tamamda çitoscum ben önceden böyle değildim canım bu ultrasondan sonra oldu canım
tamam cnm ilk zaman o korku oluyor sonradan alışırsın pskolojik olarak etkilenmişin sen kocişinde yardımcı olsun biraz :jeyyar:
geçmiş olsun vildancım sende kismi vardı
hoşbulduk mavi gözlüm
dilnur çitos aki.no.bebi ne diye yazmıyorsunuz be ya beni sevmiyormusunuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?