Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

eşimle birlikte olacağım an bende kasılma oluyor ve canım bayağa bir yanıyor

cnm ilk bendede öle olmuştu şimcik alıştım sende zamanla alışırsın birde sen yeni evlisin oyüzden kasıyorsundur kendini bende ilk zaman dktra gitmek istemedim şimdi bebişimi görmek için koşa koşa gidiyom vallakaydirigubbakcemile3

tamamda çitoscum ben önceden böyle değildim canım bu ultrasondan sonra oldu canım

escales canım seninki psikolojik olabilir yani acıyacak diye kendini kasarsan hepten acı olur yani bence kendini sıkma serbest bırak canım

bende anlamadım zaten ki eşim bile bunun farkında sen diye o doktora gittikten sonra bayağa kasılıyorsun dedi ki kendisinin bile canı yanıyor

tamamda çitoscum ben önceden böyle değildim canım bu ultrasondan sonra oldu canım

tamam cnm ilk zaman o korku oluyor sonradan alışırsın pskolojik olarak etkilenmişin sen kocişinde yardımcı olsun biraz :jeyyar:

tamam cnm ilk zaman o korku oluyor sonradan alışırsın pskolojik olarak etkilenmişin sen kocişinde yardımcı olsun biraz :jeyyar:

zaten o olmasa ben heralde kaçarım o konuda şükür şikayetim yok ama neredeyse iki senelik evliyim şu 3 ay bana bayağa sıkıntı verdi valla kızlar

dilnur çitos aki.no.bebi ne diye yazmıyorsunuz be ya beni sevmiyormusunuz yoksa

yok canim ben yazardimda burda deyildim ki pc açık duruyodu ama ben aki nin yanındaydım bütün o onun başındasın sıkılıyorum ben birazda burda otur diye sızlanıp duruyo sürekli onunla film izliyodum zaten 3 gündür sürekli yanındayım bıktım ya işe gidince daha iyi oluyo özlüyosun birazz ama pardon pardon ben onu hep özlüyorum hep seviyorum ( öbür türlü oklavayı yicem yoksa xD )

bence gerek yok yani atlatamazsan psikolojik olarak git doktra psiyatre ama çitosun dediği gibi eşin sana yardımcı olsun bu konuda aşarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…