Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

maşallah 29 yaşında bir de 3 bebek anacığım sen en iyisi tüp bebek yap üçüz olsun komple hallet bir defada sonra ver kucağına baksın

aynennnnnnn:lepi:
dooktorda bana aynen dedi ki nekadar acelecisinizz daha ilk denemede olmayabilir yani size yarın tüpbebek yapalım desemm tamam diyeceksiniz dedi)))hehe)))
tamam derdim valllaaa...bende dedim yaşımız geçiyor doktor beyy))oda güldü ama sabredin dedi iştee

ufff ya elektrk gitti niran.mrb nilüfer ben yeni katıldm

hoşgeldinn serrraaa canım...işallahh güzel paylaşımlar yaparız bu toppikte....
amacımız belliii:lepi::lepi: işallah buradan müjdeli haberlerimizi en kısa zamanda paylaşırızzzzzzzzzzz:teytey:

aaaa yine herkez gitmişşş offffffffffffffff noliii yawww ben geliymmm millet kaçiyyyy...puffffffffffffffffffffffffffffffff

selra sende kaçcanmı ???sen nekadardır bebiş istiyosunnn.problemin ne??????

neyse sen konuşmucan galibbaaa...bende şimdilik kaçarrrrr...memnun oldum yine gelll))))byyyy

bende varım arkadaşlar 3 senelik evliyim ve 3 senedir olmuyor.bu ay aşılama denemesi yapıyorduk ama iğneleri vurulmaya başladım yumurtalarım ıstenen buyukluge geliyordu ve hiç beklenmedik bir kanama olmaya başladı.sinirlerim alt üst oldu iğnelei boşa vuruldum.şimdi kanamayı durdurmak için ilaç kullanıyorum.allah hepimize yardım etsin

Bekledim de Gelmedin

Niye dedin ne dedin
Bekledim de gelmedin

Baksam da kara kara
Ümitler yıldızlarca
Gönlüm üşyor artık
Yağmur dönecek kara

Uzağı benimsedin
Bekledim de gelmedin

Güz geldi,günler döndü
Yükseklerde kar da var
Yoldaşımdı ışıklar
Ya kayboldu ya söndü

Verdiğin sözü yedin
Bekledim de gelmedin

BU SÖZLER SANA VİLDOŞ :çok üzgünüm:

Hoşgeldin modelist Allah yardımcın olsun tatlım rahatsılığın nedir senin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…