neyse kızlar bende gidiyorum çünkü dayanmıyorum klavyeyi göremz hale geldim çokmu ağır geldi bu bana ya inşallah çabuk alışırım hepinizi öptüm hoşçakalın hepinize iyi geceler Şeniz
biz şindi isim bakıyoruzz =) bi kaç isimde karar kaldık duysanız şok olutrsunuz herhalde =))))
ben mavi gözlü ne yaptım biliyormusun bir tane bebek battaniyesi yaptım birde ponponlu bere 4 tane kulağı var onun eşi bir yelek yaptım kayınvalidemde patiklerini yaptı görsen çok güzel bir şey oldular kız arkadaşım benim çeyizimin çıktığı günü bir tane kız yeleği yaptı geçenlerdede bir bebek beresi yaptı ve annesinide unutmamış aynısından birde bana yapmış çok ama çok hoş olmuşlar.
söyle bakem şekercim
bu arada ben çıkıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun
canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ilk ay hemen olmayabilir bak bana 6 yıl oldu ama hala pes etmedim olmasa bu ay olur öteki ay sıkma canını herşeyin hayırlısını dile yaradandan mutlaka hayırlı olduğu bi anda gelicek bebişimiz :CüvCüv: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
akino kız başka isimmi bulamadın...hiçç güzelll değill bu isimlerrr...çok komik yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?