Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neyse kızlar bende gidiyorum çünkü dayanmıyorum klavyeyi göremz hale geldim çokmu ağır geldi bu bana ya inşallah çabuk alışırım hepinizi öptüm hoşçakalın hepinize iyi geceler Şeniz

kızlar iyi geceler yarın görüşürük üstünüzü sıkı örtün üşütmeyin Şeniz

ben mavi gözlü ne yaptım biliyormusun bir tane bebek battaniyesi yaptım birde ponponlu bere 4 tane kulağı var onun eşi bir yelek yaptım kayınvalidemde patiklerini yaptı görsen çok güzel bir şey oldular kız arkadaşım benim çeyizimin çıktığı günü bir tane kız yeleği yaptı geçenlerdede bir bebek beresi yaptı ve annesinide unutmamış aynısından birde bana yapmış çok ama çok hoş olmuşlar.

ben battaniye yapmayı düşünüyorum kendim için deil tabii canım ama görsen ayıcıklı kedicikli renkli renkli ne modeller var analatamam

:Saruboceq:
iyi geceler canım 30 yaşındayım 9 aylık evliyim henüz ilk kez bu ay denedik bakalım olacakmı öyle diyorum zaten allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herşeyin en iyiysini o bilir.rabbim bizi bununla sınamasın inşallah isteyen herkese evllat versinn aminnnnnnnn

hafta sonunun ilk günaydını benden olsun kendinize ve bebişleriniz iyi bakın şimdilik hoşçakalın

akino kız başka isimmi bulamadın...hiçç güzelll değill bu isimlerrr...çok komik yaaa...

günaydınlar herkese iyi haftasonları bol hamişli günlerrrrr hihoyyythihoyyyt

akino kız başka isimmi bulamadın...hiçç güzelll değill bu isimlerrr...çok komik yaaa...

ben bulmadımki kocam buldu japon isimleri işte xD xD illa başı ryuu klu bişey olsun diyo tutturmuş ryuusuke veya ryuuzaki veya ryuuga koyalım diye ryuu ejderha demekte o yüzden biliosunus uzak doguda ejder onemli bi simge ejderinoglu veya ejdersavascisi gibi anlamları var kız olursada sayuri koymak istiyo onun anlamıda zambak diye biliyorum ama başka anlamlarıda vardrı sanırım ama ben dedim ona ne isterse koy bi tanede türk ismi koycaz diye tamam dedi xD:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…