Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlı günler sanada pinkrose ablam
bi repi esirgeme yaw şu yılışık vildandan rep rep diye bacağına yapıştımı bırakmaz ver kurtul ben verdim kurtuldum

toparlanmaya çalışıyorum tekrar başladığımız noktaya döndük yinede rabbime şükür banada bişey olabilirdi bebeşim nasıl gelişiyle sevindirdi sürpriz yaptı giderkende anneciğini üzmeden onun sağlığını tehlikeye sokmadan sessizce gitti

inanın sizleri çok seviyorum desteğiniz ilginiz ve dualarınızla yine esk belenay olacağım biliyorum yola devamrabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişlerimizede hayırla ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hamişler sizlerden bol bol dua bekliyoruz

vildancım daha iyim inşallah dahada iyi olacağım ama inanın o kadar zor birdurumki tarifi imkansız yinede imtihan dünyası diyorum allah kimseye böyl acı yaşatmasın

sayende ablacım topladın bizi başına önder oldun bizeŞeniz

:teselli:canım rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin inşaalah enkısa zamanda tekrar hamile kalırsın herşeyde bi hayır vardır üzülme demek kolay senin için acıyor tabii ama yinede morelini yüksek tut yeniden meleğin sana gelsin:teselli:

vildancım daha iyim inşallah dahada iyi olacağım ama inanın o kadar zor birdurumki tarifi imkansız yinede imtihan dünyası diyorum allah kimseye böyl acı yaşatmasın

ablacım senin hissettiklerini hissedemeyiz ama inan bizimde içimizden bişeyler koptu
senin sevincini nasıl paylaştıysak üzüntünede ortak olduk
inşallah hep birlikte yine bebiş için burda mücadele edecez

ablacım senin hissettiklerini hissedemeyiz ama inan bizimde içimizden bişeyler koptu
senin sevincini nasıl paylaştıysak üzüntünede ortak olduk
inşallah hep birlikte yine bebiş için burda mücadele edecez

bunu biliyorum canım dertler paylaşıldıkça azalır allah hepinizden razı olsun birbirimizedestek oldukça daha çok şeyin üstesinden gelicez inşallaha.s.

a.s.Şeniz

herkese mrb belenaycım vildanın dediği gibi bizimden içimizden birşeyler koptu bizde çok üzüldük canım aramıza çar cabuk döndüğüne çok sevindim gerçekten güçlü biriymişsin ben en küçük bir şeyde bile herkese küsüyorum eğer öyle bir şey olsaydı senin kadar güçlü hayatta olamazdım ve hala okadar umutlusun canım inanıyosun ve bende senin için innıyorumki en yakın zamanda tekrar bizi sevindereceksin çok geçmiş olsun canım

meraba sumoş nasılsın bakalım terk ettin bizi sandım ama edememişsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…