Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

huzeyfe hani benim kanamam vardıya dün tamamen bitmişti ama dün ilişkiye gidik bugün yine geldi çok korkuyorum sizce ilşkiden dolayımı geldi ama ilişkiye girdiğimizde hiç ağrım felan olmuyo sizce yara olsa ağrırımı

sumoş bence olucakmış kanaman ilişki olunca kurcalandı ya oralar erken oldu bende dün doktora gittim tahlillerim normal çıkmış düşükten sonraki düzensizlikmiş sadece bu gecede rüyamda biri bana kendine çok dikkat etmelisin yoksa bebişlerin dünyaya gelmicek diyodu ne bilim ondan önceki gece beyaz bi bebşik hazırlıyodum ama bi türlü istediğim gibi olmuyodu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bugün saat 3 randevumuz var ama çok korkuyorum inş kötü birşey yoktur en çok yaradan korkuyorum

belenaycım öok üzüldüm çok buyuk geçmiş olsun inş tekrar en kısa zamanda bebiş haberleri alırız rabbimden dileğim herkese bi bebiiş nasip etsin moralini yuksek tut ablacım allah isteyen herkese yardım eder

gerçekten öylemidir canım inş dediğin gibidir rüyanda hayırdır inş diyelim ama kafana takma rüyanı sen de benim gibi bebek etkisinden kurtulamadığın için hep o tarz rüyalar görüyon

belenay ablacım çok çok geçmişler olsun allah hayırlısıyla tekrarını nasip etsin hepimize inşallah ne kadarlıktı bebişin bende 1 bucuk ay önce1 bucuk aylık düşük yapmıştım ama benimkiler tedaviyla oluyolardı seninki normal yollamı olmuştu ne kadarlık evlisin başka düşüklerin olmuşmuydu :uhm:

kızlarr hadi ben çıkıyorum dr gidecez ne olur dua edin bir şey yokturr byy size hemn yazacam sözzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…