Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın canım naber kısss)))) tamda sana bakmaya geliyodum..iyi insan düşüncenin üzerine gelirmiş diyeyim baria.s.

sevgii aramıza hg...bende mutfağa gitmiştim pc başında değildim canım hayırlısı olsun emekleriniz boşa gitmesin.inşallah aşılama snucunda pozitif olur.

hayırlısı olsun canım çook çook geçmiş olsun...işallahh bu sefer olumlu sonuçlar alırsın...bende 3 aydır istiyorum bakalım kısmet..bu ay dahada bi çalışıyoruzz)))):lepi:
olcak işaalllahhhhh:lepi:

günaydın nilüfer hg...nasılsın?

iyidir tatlım sen nasılsın???çok az kalmış bebişinin hareketlenmesine ...)))maşşallahh diyim size....bizdede çalışmalara başladık bu hafta ..ayyy allahım hayırlısıyla bu ay başaralım işalllahhhh....:lepi:

sevgii canım bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. 3 kez aşılama yaptırdım. dinlenme ayında bebişimiz süpriz yaptı inşallah sizlerinde öyle olur...bende 3.aşılamadan sonra ya 4.aşılamayı deneyecektim ya da tüp bebek yaptıracaktım ama Allahıma şükürler olsun ki hamile kaldım. canım hiçbir zaman vazgeçmeyin ve herzaman hayırlısı diye dua edin. bende öyle dua ediyorum ...

sağol canım bizde iyiyiz. sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz:1hug:
canım hayırlısı olsun inşallah bu ay olacak. stres yapma ve düşünmemeye çalış...

canım bebeişin hayırlı olsun....inş bende bebişimi alırım hayırlısıyla kucagıma.sizde sorun neydi canım.duan için saol arkadasımmm

beryalim okyanustan haberin var mı? uzun zamandır girmiyor topiğe merak ettim:uhm:

canım inşallah güzel çıkar sonuçların .zaten 2 li de allaha şükür bişey çıkmadı bundada çıkmıycak merak etme ..bunlar rutin kontrol testleri. allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.ben bir dahaki ay başlıycakmışım demir hapına. evet bu hapları hamilelik sonuna kadar içicez canım .
bu arada okyanusa birkaç kez mesaj yazdım ama cevap yok .
maat te yok ortada onuda çok merak ediyorum

sen daha çok yenisin inş uğrastırmadan gelir bebişin bizimki gbi inatcı olmaz ee mart ayı çalışma ayı bilion kolay gelsin allah emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim

Günaydın beryal hakça nasılsınız bakalım bebişler uyutmadı galiba sabahtan burdasınız gerçi hep sabahhları burdasınız ya
günaydın canım evet evde yalnız kalınca buraya geliyos kocişler işe bizde buraya
hihoyyytkaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar herkese mrb benide aranıza alırmısınızzza.s.

hışgeldin canım senide eklerim umut listesinehihoyyyt

sağol canım...inşallah hepimizin sonuçları güzel olur.amin inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım:Saruboceq::Saruboceq: darısı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:
canım evet okyanusta yok,maattanda haber yok. inşallah en yakın zamanda uğrarlar topiğe.

günaydın kızlar nasılsınız dün hiç görüşemedikmirmirmirmir
beryalcim gözünaydın canımcım nohutun iyiymi kuzum çoook sevindim...nekadar olmuş???
canım sağol 13 haftalığız yani 3 ayımız bitti hemen hemen 3 buçuk oluyoz bu hafta sonu.oyy bi gör teyzesi ellerini kıprdattı ağladım walla.çok güzel bir duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah.bir dahaki ay cinsiyeti de belli olacakmış bakalım hayırlısı .ben erkek istiyom eşim kız bakalım hayırlısı olsun .nasılsa ilk bebeğimiz hiç farketmez. bu arada boyu 7 cm olmuş baya uzun olcak anası gibikaydirigubbakcemile3
kimse selam bile vermio neyse umarım dileyen herkes bebişne kavusur...

canım hoşgeldin yazdım ama görmedin sanırım nasılsın a.s.

günaydın canım evet evde yalnız kalınca buraya geliyos kocişler işe bizde buraya
hihoyyytkaydirigubbakcemile3

hışgeldin canım senide eklerim umut listesinehihoyyyt

tesekkür ederim umarım bu ay geldiğim gibi hamiş olarak çıkarım bu listedenyerimseniben

canım bebeişin hayırlı olsun....inş bende bebişimi alırım hayırlısıyla kucagıma.sizde sorun neydi canım.duan için saol arkadasımmm

inşallah canım..eşimde de bende de bir sorun yoktu ama olmuyordu demek ki vakti zamanı değilmiş diyorduk. herşeyin hayırlısı canım. stres çok önemli...güzel heberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma.

sağol canım bizde iyiyiz. sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz:1hug:
canım hayırlısı olsun inşallah bu ay olacak. stres yapma ve düşünmemeye çalış...

ben hiç düşünmüyorum canım hatta şu yumurtlama günleri geldimi içime bi isteksizlik bi tembellik geliyor ki sormaa...neden böylee oluyoooo anlamadım..sankiii hiç istemiyoo gibiiiyasakkelime
ama asıl adet günümde strese giriyorum oldumu olmadımı diyeee((((((((((((

canım senin bugün bebişin cinsiyeti belli olacak dimi.bence kız sanki yaaahihoyyyt

TARİH : 08.04.2009 SAAT : 08:45

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:
60.ALARA1983:
61.muhasebe22:
62.angel_eda:
63.talyaa:
64.ktg:
65.belenay:
66.datlum:
67.zeyn77:
68.yagmur2009:
69.windy:
70.sevgii:)

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…