bende slm vermeyince bozuldum açıkcas...ben sevgi 20 ay oldu evleneli ve 2 düşüğüm var ikiside kimyasal düşük....eşimin morfoloji ve hareket problemi var 7 gün önce aşılamam yapıldı beklemedeyimmm bakalımmmm hayırlısı sizler ne zamandıristiyosunuz bebiş...
bende slm vermeyince bozuldum açıkcas...ben sevgi 20 ay oldu evleneli ve 2 düşüğüm var ikiside kimyasal düşük....eşimin morfoloji ve hareket problemi var 7 gün önce aşılamam yapıldı beklemedeyimmm bakalımmmm hayırlısı sizler ne zamandıristiyosunuz bebiş...
günaydın nilüfer hg...nasılsın?
iyidir tatlım sen nasılsın???çok az kalmış bebişinin hareketlenmesine ...)))maşşallahh diyim size....bizdede çalışmalara başladık bu hafta ..ayyy allahım hayırlısıyla bu ay başaralım işalllahhhh....:lepi:
sevgii canım bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. 3 kez aşılama yaptırdım. dinlenme ayında bebişimiz süpriz yaptı inşallah sizlerinde öyle olur...bende 3.aşılamadan sonra ya 4.aşılamayı deneyecektim ya da tüp bebek yaptıracaktım ama Allahıma şükürler olsun ki hamile kaldım. canım hiçbir zaman vazgeçmeyin ve herzaman hayırlısı diye dua edin. bende öyle dua ediyorum ...
beryalim okyanustan haberin var mı? uzun zamandır girmiyor topiğe merak ettim:uhm:
günaydın canım maaşallah teyzesi yesin onu...canım banada dün doktor elevit verdi,birde demir yetersizliği için bir ilaç verdi. hamilelik boyunca bu iki ilacı içecekmişim bende...
3'lü test için bende bugün kan vermeye gidicem kısmetse. sonuçta iyi olur inşallah.
hayırlısı olsun canım çook çook geçmiş olsun...işallahh bu sefer olumlu sonuçlar alırsın...bende 3 aydır istiyorum bakalım kısmet..bu ay dahada bi çalışıyoruzz)))):lepi:
olcak işaalllahhhhh:lepi:
günaydın canım evet evde yalnız kalınca buraya geliyos kocişler işe bizde burayaGünaydın beryal hakça nasılsınız bakalım bebişler uyutmadı galiba sabahtan burdasınız gerçi hep sabahhları burdasınız ya
slm arkadaslar herkese mrb benide aranıza alırmısınızzza.s.
sen daha çok yenisin inş uğrastırmadan gelir bebişin bizimki gbi inatcı olmaz ee mart ayı çalışma ayı bilion kolay gelsin allah emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim
canım inşallah güzel çıkar sonuçların .zaten 2 li de allaha şükür bişey çıkmadı bundada çıkmıycak merak etme ..bunlar rutin kontrol testleri. allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.ben bir dahaki ay başlıycakmışım demir hapına. evet bu hapları hamilelik sonuna kadar içicez canım .
bu arada okyanusa birkaç kez mesaj yazdım ama cevap yok .
maat te yok ortada onuda çok merak ediyorum
canım sağol 13 haftalığız yani 3 ayımız bitti hemen hemen 3 buçuk oluyoz bu hafta sonu.oyy bi gör teyzesi ellerini kıprdattı ağladım walla.çok güzel bir duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah.bir dahaki ay cinsiyeti de belli olacakmış bakalım hayırlısı .ben erkek istiyom eşim kız bakalım hayırlısı olsun .nasılsa ilk bebeğimiz hiç farketmez. bu arada boyu 7 cm olmuş baya uzun olcak anası gibikaydirigubbakcemile3günaydın kızlar nasılsınız dün hiç görüşemedikmirmirmirmir
beryalcim gözünaydın canımcım nohutun iyiymi kuzum çoook sevindim...nekadar olmuş???
kimse selam bile vermio neyse umarım dileyen herkes bebişne kavusur...
günaydın canım evet evde yalnız kalınca buraya geliyos kocişler işe bizde buraya
hihoyyytkaydirigubbakcemile3
hışgeldin canım senide eklerim umut listesinehihoyyyt
canım bebeişin hayırlı olsun....inş bende bebişimi alırım hayırlısıyla kucagıma.sizde sorun neydi canım.duan için saol arkadasımmm
sağol canım bizde iyiyiz. sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz:1hug:
canım hayırlısı olsun inşallah bu ay olacak. stres yapma ve düşünmemeye çalış...
tesekkür ederim umarım bu ay geldiğim gibi hamiş olarak çıkarım bu listedenyerimseniben
sağol canım...inşallah hepimizin sonuçları güzel olur.amin inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım:Saruboceq::Saruboceq: darısı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:
canım evet okyanusta yok,maattanda haber yok. inşallah en yakın zamanda uğrarlar topiğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?