bundan sonra bende buraya takılayım bari.. nabersiniz kızlar? :jeyyar:
takıl canım takıl sana kapımız sonuna kadar açık ben biliyom seni hakkında da çok şey biliyom bugün öğrendim ve seni çok sevdim :jeyyar::jeyyar:bundan sonra bende buraya takılayım bari.. nabersiniz kızlar? :jeyyar:
kaçıncı günündesin canım hamile olmayasın süprizzzzzdilnurcum ben adt olmadım halen bugun olmam gerekiyodu oysa galiba ya yarın yada öbur gun olurum
kaçıncı günündesin canım hamile olmayasın süprizzzzz
canım geldik bir türlü muhabbet edemeyince escales bebiş isteyenler buraya diye topik açmış canım orda buluştuk kavuştuk :1hug:ikimiz varız anlat bakalım gündüz nerdeydiniz benim bugun haberim oldu açınca şindi öğrendim gündüz başka topik açtınızı
canım geldik bir türlü muhabbet edemeyince escales bebiş isteyenler buraya diye topik açmış canım orda buluştuk kavuştuk :1hug:
şimdide baktımki burasıda açılmış süper valla biz diğer topik zaten belenay abla yeni konu açana kadar açılmıştı idareten yani çenemiz durmuyo ya bekleyemedik sırnaşık şey
inşallah vardır canım ya :Saruboceq:canım gecen ay altısında oldum bu ay yedisinde olmam gerekiyodu bugun ayın yedisi zaten bugun olmadım adt belirtisi yok ama bende bilmiyorum hamişmiyim değilmiyim umutlanmak istemiyorum ondan düşünmüuorum hamiş oldumu hayırlısı bakalım inş vardır diyim
evet canım onu kapatmışlar bunu açmışlar tekrar böylesi daha güzel oldu
sağol canım teşekkür ederiz.merhaba bayanlar ben daha evlı bıle degılım ama dehset derecede bebeklere zaafım var evlı olsam bır suru cocuk yapıcam vallahı umarım butun bebek bekleyen arkadaslarımın bebıslerı cok saglıklı olur melekler onlarla olur ınsallah tabı bebek sahıbı olan arkadaslarımında saglıkla buyur bebıslerı hihoyyyta.s.gamyoncuiremsu:CüvCüv:
saçmalama be üfff .....dövecem bak seni :mymeka: açıldı artık sayfa konu kapandı .üstüne alma kapandı ama açıldı tamam oldu bittti unutuyoruz artık.hepimiz arkadaşız .güzel güzel muhabbete devam .hihoyyytne olsun canım ya dilim gopeydi benim yüzümden kapandı topik :çok üzgünüm:
bugün yeni konu açmıştık sağolsunlar kapatmadılar konumuzu ordan muhabbet ettik şimdide burayı açmışlar tekrar çok tşk ederim valla çok üzülmüştüm ama şimdi çok mutluyum :sm_cool::sm_cool:
takıl canım hoşgeldinbundan sonra bende buraya takılayım bari.. nabersiniz kızlar? :jeyyar:
günaydın herkese. buraya geri dönmüşüz hayırlı olsun. ya ama diğer tarafta mı kalsaydık acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?