Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

diiiiiiiilllllllllnnnnuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr ordamısın kıss iki gündür zaten kimseyle konusamadım sen bari susma

ikimiz varız anlat bakalım gündüz nerdeydiniz benim bugun haberim oldu açınca şindi öğrendim gündüz başka topik açtınızı

kaçıncı günündesin canım hamile olmayasın süprizzzzz

canım gecen ay altısında oldum bu ay yedisinde olmam gerekiyodu bugun ayın yedisi zaten bugun olmadım adt belirtisi yok ama bende bilmiyorum hamişmiyim değilmiyim umutlanmak istemiyorum ondan düşünmüuorum hamiş oldumu hayırlısı bakalım inş vardır diyim

ikimiz varız anlat bakalım gündüz nerdeydiniz benim bugun haberim oldu açınca şindi öğrendim gündüz başka topik açtınızı
canım geldik bir türlü muhabbet edemeyince escales bebiş isteyenler buraya diye topik açmış canım orda buluştuk kavuştuk :1hug:
şimdide baktımki burasıda açılmış süper valla biz diğer topik zaten belenay abla yeni konu açana kadar açılmıştı idareten yani çenemiz durmuyo ya bekleyemedik sırnaşık şey

o topik kaldırılmış galiba ben bulamadım şindi baktımda

inşallah vardır canım ya :Saruboceq:

sağol canım teşekkür ederiz.

saçmalama be üfff .....dövecem bak seni :mymeka: açıldı artık sayfa konu kapandı .üstüne alma kapandı ama açıldı tamam oldu bittti unutuyoruz artık.hepimiz arkadaşız .güzel güzel muhabbete devam .hihoyyyt

bundan sonra bende buraya takılayım bari.. nabersiniz kızlar? :jeyyar:
takıl canım hoşgeldin

günaydın herkese. buraya geri dönmüşüz hayırlı olsun. ya ama diğer tarafta mı kalsaydık acaba?

günaydın canım buradayız artık yine:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…