Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfer canım 21 gün uygula.ihmal etme,iç canım.

saol hakçam ne olsun geldik işe gene bugün hiç yataktan kalkasım yoktu zorla kalktım valla

canım benim walla bende sabah banyo yapıyodum ne yapim allah affetsin ama başka türlü de olmuyo .hem cenabet sayılmayız ki bence yataktan çıkıp başka birşey yapmıyos ki yani o halde kalkıp yemek falan yeme ilerde bebişin olunca sakın yüzüne bakma o halde emzirme ama onun dışında uyuyup sabah duş alabilirmişsin .sonuçta bebiş için yapıyos dimi ama .
bu arada eşine nescafe içir ilşki öncesinde 1 saat kadar önce .az şekerli sade nescafe içsin .

valla bende bu ay yapcam bu incir kürünü ama şu var ben incirin kurusunu hiç sevmiyorum inşallah içebilirim. ya ben benim herife içirsem benim yerime olmazmı acaba

ne renk aldınız arabayı kıss))))
evet haklısın ilişkiye girerken düşünmemek lazımmış..ama okadar yumurtlama gününe dikkat et yok kalkmadan yat derken nasıl düşünmeyeyim..bide hergece onun için incir suyu içiyorum))))her çalışma ona yönelik mecbur aklımda...aslında öyle olduğu için galiba yumurtlama günlerinde bi tembellik geliyor...incir suyunu içiyorum ya sanki o beni ahmile bırakacak sadece))))inanıyorum onda öyleee bi tuhaf oluyoruumm..salcan gitcek aslında...bu ayda tutmazsa önümüzdeki ay salcam artık napim

saol hakçam ne olsun geldik işe gene bugün hiç yataktan kalkasım yoktu zorla kalktım valla

csnım işerinde kolay gelsin.burada da hava bugün kapalı ve soğuk.tam uyku havası ama bende alışmışım erken kalkıyorum birdahada uyuyamıyorum.

valla bende bu ay yapcam bu incir kürünü ama şu var ben incirin kurusunu hiç sevmiyorum inşallah içebilirim. ya ben benim herife içirsem benim yerime olmazmı acaba

keç,boynuzu içircen onada...iğğğ bi kokuyo bi kokuyo anlatamam...benimki içmiyo bikez yaptımda..incir onun yanında meyve suyu vallaaa)))
ilk gece ben zor içtim kurusunu çok sevmeme rağmen.....böyle bi öğürtü geldi ama sonra alıştım şimdi meyve suyu gibi geliyoo))))sırnaşık şey

yağmur ismine bayılırımmmm)))) çok güzel hayatım...:lepi:.
dorukta güzel ..bizim akrabalardan birnin yazın oğlu olmuştu onlarda doruk koydu....
allahh ismiyle yaşatır işallahh..

amin canım allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah aminnn:Saruboceq:

canım siyah aldık.
evet haklısın herşeyimizi bebişlere endeksledik. emekleriniz boşa gitmesin inşallah. önce Allahın izniyle sonrada incir kürü:1hug:

nilüfer79 canım avatarındaki hemşireyi kıskandım valla ne sexi hemşire o..benim eşimde doktor yanındaki hemşirelerde böle olsa yandık valla..şaka bi yana hoş bi avatar

günaydın hakcam,beryalim,escalesim ve aramıza yeni katılan arkadaşımız sevgii hepinize günaydınnnn
beryalim test sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim tatlım rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
hakcam sende hayırlı haberlerle dönersin inşaalah kaydirigubbakcemile5

aaaa öylemi canımm..ohh iyi barii...tamam talışımmm..
buarada nescafemii tamam içirrim ...
bende içeyimmii???çok severim...ama sanki hamile kalmayı engelliyo diye bişi duıymuştum,,,
benimkine bugece yapim hemen içsin yemekten soraa

canım sağlıklı olsunda göstermesin aslında bilmesek süpriz olsa daha iyi ama sabredemiyos işte .bende çok merak ediyom ya erkek ya kız ama elimde değil işte .hem kıyafet almadım hiç.. cinsiyeti belli olunca yavaş yavaş başlıycaz alışverişe .hepsi bir anda olmaz zaten .belki bebişin pazartesi günü gösteriri kendini .göstermezsede bir dahaki ay öğreniris yaramazın cinsiyetini.

:roflol:
nilüfer79 canım avatarındaki hemşireyi kıskandım valla ne sexi hemşire o..benim eşimde doktor yanındaki hemşirelerde böle olsa yandık valla..şaka bi yana hoş bi avatar

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle hemşire ve dr olsa yandık dediğinnn gibiii...allah korusun dimii:roflol:

sanada günaydın canımkaydirigubbakcemile3
sağol canım inşallah...

hehe canım nilüşüm bana koydu onu ben ve nohutum pek bir eğleniyos on na bakınca istek üzerine koydu hem hemşirenin memişleri benimkiler aratmıyo da :roflol:sırnaşık şey

günaydın canımmmm.hihoyyyt

:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle hemşire ve dr olsa yandık dediğinnn gibiii...allah korusun dimii:roflol:

allahtan eşim çalıştığı hastaneye gittim gördüm içim rahat.. bu ne böle yahu sex bombası doktor bunu izlemekten iş yapamaz hastada hastalığını untur vallaaasırnaşık şeysırnaşık şey

canım siyah aldık.
evet haklısın herşeyimizi bebişlere endeksledik. emekleriniz boşa gitmesin inşallah. önce Allahın izniyle sonrada incir kürü:1hug:
anım arabanız hayırlı olsun .kazasız belasız inşallah gamyoncuiremsu

yok canım sen değil sadece eşin içecek ama sadece nescafe su ve az şeker sert olsun kahvesi

günaydın arkadasım memnun oldum tanıştığıma...bebişin hayırlı olsun buaradaaaa sağlıkla al kucagına inş darısı bizlere:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…