yok yokkk çalışmalarda bi aksama yok canım devam devam söylemesi ayıptır))) busefer bideğişiklik yaptım tavsiyeleri dinliyorum hiç kalkmadan sabaha kadar yatıyorum..allah affetsin valla cenabet cenabetdelikafadulden ama öylşe oluyormuş doktor bile demişti hemen kalkma diye bende 10 dk yatıyordum bi süre vermediğinden..ama şimdi böyle yapıyorum..incir suyuda devam..ama düngece yapamadım yedim yine)))10gündür hergece içtim 2 kezde yemiş oldum..bu nekadar devam edecek canlarım biliyormusunuz???bırakayımmı içmeyi acaba
yok yokkk çalışmalarda bi aksama yok canım devam devam söylemesi ayıptır))) busefer bideğişiklik yaptım tavsiyeleri dinliyorum hiç kalkmadan sabaha kadar yatıyorum..allah affetsin valla cenabet cenabetdelikafadulden ama öylşe oluyormuş doktor bile demişti hemen kalkma diye bende 10 dk yatıyordum bi süre vermediğinden..ama şimdi böyle yapıyorum..incir suyuda devam..ama düngece yapamadım yedim yine)))10gündür hergece içtim 2 kezde yemiş oldum..bu nekadar devam edecek canlarım biliyormusunuz???bırakayımmı içmeyi acaba
canım ikiz değil demi...senin kızın olcak bak görr
canım haklısın aslında düşünmemek elde değil ama başarmak lazım. başka bir yerde de okumuştum ilişkiye girerken bile o işi bebek için yaptığınızı düşünmeyin bebeği unutun diyorlar. tabi başarana. ama ben öyle yapmıştım araba alıcaktık o ay, hangi araba şu renk mi bu renk mi derken başka şeylerle uğraştım anlayacağın.
saol hakçam ne olsun geldik işe gene bugün hiç yataktan kalkasım yoktu zorla kalktım valla
valla bende bu ay yapcam bu incir kürünü ama şu var ben incirin kurusunu hiç sevmiyorum inşallah içebilirim. ya ben benim herife içirsem benim yerime olmazmı acaba
yağmur ismine bayılırımmmm)))) çok güzel hayatım...:lepi:.
dorukta güzel ..bizim akrabalardan birnin yazın oğlu olmuştu onlarda doruk koydu....
allahh ismiyle yaşatır işallahh..
ne renk aldınız arabayı kıss))))
evet haklısın ilişkiye girerken düşünmemek lazımmış..ama okadar yumurtlama gününe dikkat et yok kalkmadan yat derken nasıl düşünmeyeyim..bide hergece onun için incir suyu içiyorum))))her çalışma ona yönelik mecbur aklımda...aslında öyle olduğu için galiba yumurtlama günlerinde bi tembellik geliyor...incir suyunu içiyorum ya sanki o beni ahmile bırakacak sadece))))inanıyorum onda öyleee bi tuhaf oluyoruumm..salcan gitcek aslında...bu ayda tutmazsa önümüzdeki ay salcam artık napim
canım benim walla bende sabah banyo yapıyodum ne yapim allah affetsin ama başka türlü de olmuyo .hem cenabet sayılmayız ki bence yataktan çıkıp başka birşey yapmıyos ki yani o halde kalkıp yemek falan yeme ilerde bebişin olunca sakın yüzüne bakma o halde emzirme ama onun dışında uyuyup sabah duş alabilirmişsin .sonuçta bebiş için yapıyos dimi ama .
bu arada eşine nescafe içir ilşki öncesinde 1 saat kadar önce .az şekerli sade nescafe içsin .
beryal canım bizm bebişte dün göstermedi yüzüstüymüş pozisyonu .o yüzden doktor göremedi. vajinal bakarsam belli olur dedi. bakayım demedi bende demedim. bakalım pazartesi kısmetse 3'lü test sonucunu göstermeye gittiğimizde tekrar bakar. canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.
nilüfer79 canım avatarındaki hemşireyi kıskandım valla ne sexi hemşire o..benim eşimde doktor yanındaki hemşirelerde böle olsa yandık valla..şaka bi yana hoş bi avatar
günaydın hakcam,beryalim,escalesim ve aramıza yeni katılan arkadaşımız sevgii hepinize günaydınnnn
beryalim test sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim tatlım rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
hakcam sende hayırlı haberlerle dönersin inşaalah kaydirigubbakcemile5
hehe canım nilüşüm bana koydu onu ben ve nohutum pek bir eğleniyos on na bakınca istek üzerine koydu hem hemşirenin memişleri benimkiler aratmıyo da :roflol:sırnaşık şeynilüfer79 canım avatarındaki hemşireyi kıskandım valla ne sexi hemşire o..benim eşimde doktor yanındaki hemşirelerde böle olsa yandık valla..şaka bi yana hoş bi avatar
günaydın hakcam,beryalim,escalesim ve aramıza yeni katılan arkadaşımız sevgii hepinize günaydınnnn
beryalim test sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim tatlım rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle hemşire ve dr olsa yandık dediğinnn gibiii...allah korusun dimii:roflol:
anım arabanız hayırlı olsun .kazasız belasız inşallah gamyoncuiremsucanım siyah aldık.
evet haklısın herşeyimizi bebişlere endeksledik. emekleriniz boşa gitmesin inşallah. önce Allahın izniyle sonrada incir kürü:1hug:
aaaa öylemi canımm..ohh iyi barii...tamam talışımmm..
buarada nescafemii tamam içirrim ...
bende içeyimmii???çok severim...ama sanki hamile kalmayı engelliyo diye bişi duıymuştum,,,
benimkine bugece yapim hemen içsin yemekten soraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?