hehe canım nilüşüm bana koydu onu ben ve nohutum pek bir eğleniyos on na bakınca istek üzerine koydu hem hemşirenin memişleri benimkiler aratmıyo da :roflol:sırnaşık şey
ilahi beryal demek senin memişleri aratmıoo çok güldüm:roflol:
hehe canım nilüşüm bana koydu onu ben ve nohutum pek bir eğleniyos on na bakınca istek üzerine koydu hem hemşirenin memişleri benimkiler aratmıyo da :roflol:sırnaşık şey
ilahi beryal demek senin memişleri aratmıoo çok güldüm:roflol:
hhehhe))) allah iyiyliğini vermesin beryal valllaa güldürdün beniisırnaşık şey
sende sexi hatunsun yanee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
boy pos yerinde maşşallah canımcım
afeti devran neriman gibiyim ne yapim yaa .1.80 boyum var 90 kiloyum memiler de yani sex yıldızı gibi hehehehhhhh :jeyyar::jeyyar:
nohutum çeke çeke dahada büyütecek memişleri:ecrin_bebek:
anım arabanız hayırlı olsun .kazasız belasız inşallah gamyoncuiremsu
yok canım sen değil sadece eşin içecek ama sadece nescafe su ve az şeker sert olsun kahvesi
tamam hayatım anladım....o tarçınıda sabahları yiyorum)sırnaşık şey))) senin taktiklerişallahh tuttuırcam canım
afeti devran neriman gibiyim ne yapim yaa .1.80 boyum var 90 kiloyum memiler de yani sex yıldızı gibi hehehehhhhh :jeyyar::jeyyar:
nohutum çeke çeke dahada büyütecek memişleri:ecrin_bebek:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey...şekercim basketbolmu oynadın gençkenee
valla boy varya korkma ne kilo gösterir ne göğüs...o boya hepsi güzel yakışırrr..
anım arabanız hayırlı olsun .kazasız belasız inşallah gamyoncuiremsu
yok canım sen değil sadece eşin içecek ama sadece nescafe su ve az şeker sert olsun kahvesi
sevgiiii herkeze cinsiyet tahmini yaptın kızz banada söylesene buay hamiş kalcammı neyim olcekk kuzumşakkıdı
kızlar ben hazırlanıp çıkıcam kan vermeye gidicem. görüşmek üzere...
vildanda gelmedi daha,tatlibebekte girmiyor ne zamandır.
canım güle güle git iyi haberlerle dön bebişe bizim içinde bak annesi öpüyorum kib
merhaba hakcacım ve diğer can kardeşlerim evet ne zamandır giremiyorum
haftasonu cenazemiz vardı uzaktan sayılır ondan giremedim
midem çok kötü başımda çok ağırıyo kaldıramıyom inan ondan gelipte bilgisayarın başına oturamıyom
merhaba hakcacım ve diğer can kardeşlerim evet ne zamandır giremiyorum
haftasonu cenazemiz vardı uzaktan sayılır ondan giremedim
midem çok kötü başımda çok ağırıyo kaldıramıyom inan ondan gelipte bilgisayarın başına oturamıyom
evet oynadım ama ailemden geliyo .annem 1.83 babam rahmetli 1.88 di.ailede herkes uzun kız kardeşim 1.83 manken gibi walla. ayrıca biz makedonya göçmeniyiz arnavutus sülalemiz uzun bizim .hem anne hem baba tarafı uzun .bebişde ben gibi olcak eşimde 1.85 .nohutumuzda inşallh uzun boylu olur.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey...şekercim basketbolmu oynadın gençkenee
valla boy varya korkma ne kilo gösterir ne göğüs...o boya hepsi güzel yakışırrr..
sağol canım amin.
insan merak ediyor tabi cinsiyetini. bende birşey almadım daha erken alırız inşallah daha sonra.
alırız walla çok sevimli şeyler varya sabırsızlanıyorum almak için .:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?