Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hhehhe))) allah iyiyliğini vermesin beryal valllaa güldürdün beniisırnaşık şey
sende sexi hatunsun yanee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
boy pos yerinde maşşallah canımcım

anım arabanız hayırlı olsun .kazasız belasız inşallah gamyoncuiremsu

yok canım sen değil sadece eşin içecek ama sadece nescafe su ve az şeker sert olsun kahvesi

tamam hayatım anladım....o tarçınıda sabahları yiyorum)sırnaşık şey))) senin taktiklerişallahh tuttuırcam canım

tamam hayatım anladım....o tarçınıda sabahları yiyorum)sırnaşık şey))) senin taktiklerişallahh tuttuırcam canım

inşallah canım .
walla bana şimdi soruyolar nasıl oldu diye walla hepsini söylüyom çünkü hepsini yaptım hangisi etkili oldu bilmiyom ki sende yap nasılsa doğal şeyler bir zararları yok

sevgiiii herkeze cinsiyet tahmini yaptın kızz banada söylesene buay hamiş kalcammı neyim olcekk kuzumşakkıdı

anım arabanız hayırlı olsun .kazasız belasız inşallah gamyoncuiremsu

yok canım sen değil sadece eşin içecek ama sadece nescafe su ve az şeker sert olsun kahvesi

sağol canım amin.

insan merak ediyor tabi cinsiyetini. bende birşey almadım daha erken alırız inşallah daha sonra.

kızlar ben hazırlanıp çıkıcam kan vermeye gidicem. görüşmek üzere...

vildanda gelmedi daha,tatlibebekte girmiyor ne zamandır.

sevgiiii herkeze cinsiyet tahmini yaptın kızz banada söylesene buay hamiş kalcammı neyim olcekk kuzumşakkıdı

şimdiye kadar kaç kişiye dedimse cinsiyetini doğru tahmin ettim sadece içime doğan bu....en yakın zamanda hamiş kalcan inş burdan tebrik etcez bizde seni inşşşşşşşşşşşşş

kızlar bende kaçtım ev işleri malum kendinize ii bakın sizleri tanıdığıma çok sevindim inanın..bundan sonra sizi rahat bırakmam ha ha ha....kurtulamazsınız benden herkese ii günler byeeeeeeeeeeee

merhaba hakcacım ve diğer can kardeşlerim evet ne zamandır giremiyorum
haftasonu cenazemiz vardı uzaktan sayılır ondan giremedim
midem çok kötü başımda çok ağırıyo kaldıramıyom inan ondan gelipte bilgisayarın başına oturamıyom

canım güle güle git iyi haberlerle dön bebişe bizim içinde bak annesi öpüyorum kib

sağol canım görüşürüz. bugün kan vericem kısmetse pazarteside doktora gösteriz inşallah belki o zaman cinsiyeti belli olur. sanada ev işlerinde kolay gelsin. tekrar aramıza hg...görüşmek üzere..

tatlibebek hg. ne yapalım merak ediyoruz arkadaşım. aman sen iyi olda arada bir ceeee dersin. kendine ve bebişine iyi bak. canım başınız sağolsun...

ben çıkmak zorundayım görüşmek üzere...

kızlar güle gülee))) yine gelin...
hakca canım hayırlısıyla git gel...öpüyorummm

başınız sağolsun canım...

hb. canım benim sağol bende merak ediyom sizleri çok ama işte
eşm şey diyo bebeğimiz seni kumanda altına aldı
adamla hiç ilgilenemiyorum

kızlar bende inşallah bu ay hamiş listesine girerim ama geçen aya göre bu ay pek heyeceanım yok geçen ay kafayı bayağa takmıştım bu bebiş meselesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…