Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşbuldum anacım nasılsın görüşmeyeli bende sanki hamiş belirtileri var gibi ama emin deilim hayırlısı bakalım bi beşş gün geçsinde öle belli olur anca

allah hayırlısını versin canım inşallah hamilesindirde sevindiririsin can cağızım ama kendini strese sokma ben günlerce göğsümün üstüne yatamadım ağrısından oldumda rahatladım valla

allah hayırlısını versin canım inşallah hamilesindirde sevindiririsin can cağızım ama kendini strese sokma ben günlerce göğsümün üstüne yatamadım ağrısından oldumda rahatladım valla

yok hayatım sterese girmem çünkü var die düşünmüyorum düşünseydim girerdim bide ben gecen ay hiç aklıma gelmedi bebiş başka şeylerle uğrastım attım yani o düşünceyi sadece sizin dediğiniz belirtiler var gibi bende ama işte sonunda üzülmemem için var diyemem yoktur diyom

mavıgoozlu yarın test yapsana cnm sen emın olusun en azından yoksada adet olacagını bılırsın ona gore beklersın bebıs varsada kendıne ona gore bakarsın cnm

ben hayatımda ilk defa geçen ay bu kadar bebiş konusunda etkilendiğimi gördüm eşimle kipaya gidiyoruz ki hep ikimiz orya gittiğimizde eşimin araba benimde bebek takıntım var hep o reyona gider yeni şeyler varmı diye bakarız inana varya hiç ben bu kadar etkilendiğimi bilmiyordum gözümden bir anda ister istemez göz yaşı geldi eşim beni görünce kızdı o yüzden diyorum kafayı takma bende takmıyorum demiştim ama ne bileyim belki çok istediğimdenmidir. aşırı etkilendim ben. ve rahatsızlandımda

mavıgoozlu yarın test yapsana cnm sen emın olusun en azından yoksada adet olacagını bılırsın ona gore beklersın bebıs varsada kendıne ona gore bakarsın cnm

canım ben normal yolla oldugu için henüz erken diyorum hani 10 gun gecmeden belli olmuyormus ya o yuzden yapmayı düşünmüyorum gecen ay beş gün geçikmişti test yaptım negatifti ertsi gün adt olmustum o yüzden bi 10 gun filan beklieyim diyom ama sende haklısın kendime ona göre bakarım üstelik sigarada kullanıyom ama işte erken die düşünmüyom yapmayı

canım sende haklısın ama benim gögsumde dolgunluk var hissediyorum çünkü bide karın altı şişlik var bide uyuma hissi var bende başka bişi yok ama hayırlısı varsa da yakında belli olur yoksada sağlık olsun bu ay dokuzuncu ayım evliliğimin bana daha zaman var takmıcam yiğenim olcak onu düşüncem elişi yapıyorum gecede tv izliyom aklıma bile gelmiyo ilişkide bile bebiş için yaptıgımızı düşünmüyom dünde girdik ilişkiye mesela ama benim aklıma bile gelmedi bebiş var hissi

elimi gögsume değdirirsem hafif bi ağrı var belli belirsiz öle çok siddetli deil yanibide dolgunluk var hayırlısı canlarım

aa ama mavıgozlu cnm senın sıgarayı bırakman lazım ama olmaz boleeee en yakın zamnada bırakmalısın

kızlar ben çok iyiyim sağolun kusura bakmayın çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum..güzel hamiş haberleri alalım artık inşş..

bak buna sevindim canım

hlymms canım hani eşinden izin alıp yapacaktın karıştırdım mı yoksa???* kaç gün geçti? valla benim arkadaşım günü gününe adet olurdu. tık die.hatta sabahtan pedini takar gelirdi. o derece yani. adeti birgün geçti test yaptı. dın diye çift çizgi çıktı. yani çıkacağı varsa çıkıo ama belirsiz olabiliyor.bence 5 günden fazla olduysa yap derim. saygılarr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…