yap yap şekercim bizide habersiz bırakma valla ne zamandan beri bir bebiş haberi alamadık inşallah ikinizdende bebiş haberi alırız
hoşbuldum anacım nasılsın görüşmeyeli bende sanki hamiş belirtileri var gibi ama emin deilim hayırlısı bakalım bi beşş gün geçsinde öle belli olur anca
ıns cnm
habersız bırakmam ben sızı bız bu yola beraber bas koyduk
bugun bi durgunluk var topikte
allah hayırlısını versin canım inşallah hamilesindirde sevindiririsin can cağızım ama kendini strese sokma ben günlerce göğsümün üstüne yatamadım ağrısından oldumda rahatladım valla
deme gitsin güzelim nedense kimse katılmıyor topiğimize
yok hayatım sterese girmem çünkü var die düşünmüyorum düşünseydim girerdim bide ben gecen ay hiç aklıma gelmedi bebiş başka şeylerle uğrastım attım yani o düşünceyi sadece sizin dediğiniz belirtiler var gibi bende ama işte sonunda üzülmemem için var diyemem yoktur diyom
mavıgoozlu yarın test yapsana cnm sen emın olusun en azından yoksada adet olacagını bılırsın ona gore beklersın bebıs varsada kendıne ona gore bakarsın cnm
ben hayatımda ilk defa geçen ay bu kadar bebiş konusunda etkilendiğimi gördüm eşimle kipaya gidiyoruz ki hep ikimiz orya gittiğimizde eşimin araba benimde bebek takıntım var hep o reyona gider yeni şeyler varmı diye bakarız inana varya hiç ben bu kadar etkilendiğimi bilmiyordum gözümden bir anda ister istemez göz yaşı geldi eşim beni görünce kızdı o yüzden diyorum kafayı takma bende takmıyorum demiştim ama ne bileyim belki çok istediğimdenmidir. aşırı etkilendim ben. ve rahatsızlandımda
canım sende haklısın ama benim gögsumde dolgunluk var hissediyorum çünkü bide karın altı şişlik var bide uyuma hissi var bende başka bişi yok ama hayırlısı varsa da yakında belli olur yoksada sağlık olsun bu ay dokuzuncu ayım evliliğimin bana daha zaman var takmıcam yiğenim olcak onu düşüncem elişi yapıyorum gecede tv izliyom aklıma bile gelmiyo ilişkide bile bebiş için yaptıgımızı düşünmüyom dünde girdik ilişkiye mesela ama benim aklıma bile gelmedi bebiş var hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?