bende tam o sırada yazdım zaten canım ama dedim ya önemi yok salla gitsin bugün herşeyi sallıyorum valla :teytey:iyide ben bugün geçmişi okuyamadımki ablam geldi hazırlık falan yaptık 5 dakika falan bi göstermek için girmiştim görmedim kusura bakma:teselli:
yani bunun için yumurta takibi yapılması gerek dimi canım banada yapar inşallah bidaha gitmem lazım zaten buarada sağol tatlım Şeniz
yooo öyle bişey yok dilnur biz bu topikten ayrılamayız
seni sevmediğimi kim söylemiş bangır bangır ben seni çok seviyorum seni kızkardeşim gibi görüyorum demiştim
duymayan kalmasın ben dilnuru kızkardeşim gibi seviyorum
bende tam o sırada yazdım zaten canım ama dedim ya önemi yok salla gitsin bugün herşeyi sallıyorum valla :teytey:
sende haklısın cnm ama bbılıosunkı adet donemı yaklasınca stres oluoruzzzzz a.s
SLM PEKİ YUMURTASI ÇATLAMAYANA YAPILIYORDİMİ YOKSA YANLIŞ MI BİLİYORUM:uhm::uhm:
hapları bitireyim diyorum canım ya belkide beklememde şu sigortam dolsun 1,5 ay var onu bekliyom yoksa ilaçlar falan çok külfetli oluyo bu iş -tatlicadiarzu-
aha buldum sayfa 2073
hoşbuldum naberŞeniz
inşallah canım ya sağol ŞenizŞenizevet tatlım yumurta takibi yapılıyo inşallah canımmŞeniza.s.
Allah hayırını versin senin onumu aradın ben sana geçmiş geçmişte kaldı demedim mi sırnaşık şeyaha buldum sayfa 2073
hoşbuldum naberŞeniz
canım listeye ekledim gördünüzmü?
eee vildancım nassılsınhihoyyyt
pardon ya 3 ay kullanıcaktın dimi progestanı ben 2 kez 5 gün kullanıp bırakmıştım da o yüzden sordum canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?