oyyy oy gizecim rep vermiş
kızlar replerinizi gizeyle paylaşın arkadaşımız yeni galiba hoşgeldin şeysinden
ee nasıl gidiyo sende terk ettin bu topiği hiç gelmiyorsun doğru düzgün kötükedihüsohee aradım görmemiştimya şimdi gördüm
teşekkür canım hepinize vermeye çalışıyorum daha bikaçtane var galiba
evet yeniyim.
avestam, citos2903, dil_nur, ESCALES, gize, iklimtuana, melike25 naber kızlar
evet hayatım gordumm ınsalla hamıle lıstesınde olurum 2-3 gun sonraaaa offff yaaaaaa cok stres yaptım ben neguzel bu ay hıc stres yapmamıstımmm aslındaa son gunler yaptımmm. hiç yumurtlama gununu kacırmadık ınsallah bu ay tutarrda anne oluruzzzz hepımızzzz kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ben anne olmaya çalışıoyorum işte
güle güle canım kendinede bebişinede çok iyi bak öptüm ŞenizŞenizkızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar ŞenizŞenizŞeniz
ben bugün geç katıldım aranıza tanımıyorum geçmişide okuyamadım problem ney canım neden hamile kalamıyon
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
tesekurler cnm sen nasılsınnnnnnnnn
burdayızzzzzzzzzzhihoyyytkızlar ordamısınız?
e çok şükür ya dünden biraz daha iyiyim hlymms hamile çok sevindim yawben iyiyim senide iyi gördüm bugün kaydirigubbakcemile5
benimde yogun olmuştu progestanla ama uzun sürmedi herzamanki gibi 7 gündü canımevet canım ya benimde ayda 10 gün kullanıp bırakmam lazım 3 ay kullan demişti
bugün 7.gün 3 gün sonra bırakıyom birdahaki adetin 16. gününe kadar
canım senin adetin nasıl oldu bunu kullanırken benimki hiç yoğun değilde ama hala sürüyo :uhm:
kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar ŞenizŞenizŞeniz
ben geldimhihoyyyt
sende bugün hiç yazdıklarımı görmüyon hee :mymeka:obooooww okyanısım tavır yapmış bağaaa:1shok:
ben aşağıdan kopyaladım sen nerdeydin ben kopyalarken ....niye kopyaladığım yerde durmuyon:mymeka: hangi topikten arayımda buluyum ben seniÇok üzgünüm çoook
bende iyiyim canım hoşgeldiniz
ben bu topikin repçisiyim rep işleri benden sorulur
30 yaşındayım 8 yaşında bi kızım var ...hamile kalamıyorum
doktorum bana daha fazla tahammül edemedi şutladı beni git başka dr tedavi ol didi
ıııı ıııııııı başka sivaslıyım ....gencim güzelim.....
valla bende cnm ınsalla oluruzzz offf bende belırtılerı felan okuodummmm belkı bana uyan vardırrr dıee :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?