Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah canım hepimiz çok üzüldk ama nasip işte demekki yaramazının gelmesine zaman var inşallah çabucak gelirde mutlu eder annişini

ya kızlar bırcok yerde adet oncesı hamılelık belırtıleri vermıslerr acaba bilen varmııı hamilelik belirtileriniiii varsa yazarsanız cok sevınırımm hihoyyyt

cnm ben evlenelı 8 ay oldu 4. ayında düşük yaptımm tutunamamışşş şimdi tekrar denıozzzzzzzz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaa olurrrrr cnmmmm

olur tatlım ben 3,5 sene uğraştım aşılama yaptırdım tüp bebek yaptırdım olmadı en sonunda bıraktım hiç kafama bile takmadım kendiliğinden oldu şimdi 19 haftalık hamileyim

çook teşekkür ederimŞeniz

canım bu kadar odaklanma allahtan hayırlısını dile. bak belenay arkadaşımız vardı burda allah o acıyı bir daha yaşatmasın hamişti geçen bebişi karnında öldü bunlaı düşün hayılrısını dile canım

sende haklısın cnm ama bbılıosunkı adet donemı yaklasınca stres oluoruzzzzz a.s

inşallah canım hepimiz çok üzüldk ama nasip işte demekki yaramazının gelmesine zaman var inşallah çabucak gelirde mutlu eder annişini

BELENAYCIGIM ÇOOK ÜZÜLDÜM CANIM GERÇEKTEN HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ ALLAH SABIR VERSİN YAAA:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım onlar başka topiğe takılıyolar artık sebep benim canım malesef sevilmiyorumda biraz :1closedeyes:

yooo öyle bişey yok dilnur biz bu topikten ayrılamayız
seni sevmediğimi kim söylemiş bangır bangır ben seni çok seviyorum seni kızkardeşim gibi görüyorum demiştim

duymayan kalmasın ben dilnuru kızkardeşim gibi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…