- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Geldim canım yeni topiğin hayırlı olsun konuşalım dertleşelim moral toplayalım :))Haydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah...
Hoşgeldin kuzum çok iyi ettin bu ne ya düşün düşün hayattan tat alamaz oldukGeldim canım yeni topiğin hayırlı olsun konuşalım dertleşelim moral toplayalım :))
Ben de aynı canım bu ay dusunmeyecegim diyorum adet yaklaşırken haydi test yapmaya ama artık gerçekten yapmayacağımAynen tatlım ya iki aydır hayatım zindan oldu paranoyak oldum her adet dönemi yaklaştığında acaba hamilemiyim diye diye testler çok kötü yaptı artık yeter
Aynen canım bende bıraktım Allah'ım hayırlı zamanda verir inşallah hepimize :)Ben de aynı canım bu ay dusunmeyecegim diyorum adet yaklaşırken haydi test yapmaya ama artık gerçekten yapmayacağım
Komik eğlenceli şeyler paylaşalım da barı unutalim moralinizi bozan şeyleriAynen canım bende bıraktım Allah'ım hayırlı zamanda verir inşallah hepimize :)
aynı şeyleri biz de yaşadık bebeğim hele bi kaç gün öncesine kadar ben kesin hamileyim diyordum ama maalesef 9 gün gecikmeden sonra adet oldum nasip değilmiş bizim bebişler baya nazlı ama elbet bu göbüşler de çatlaklara merhaba diyecek :)Ayyy dusunmemeyim diyorum bir haftadir ruyamda hamile oldugumu goruyorum... sanki gercekten hamileymisim gibi karnimda bebek hissediyorum sabah uyaninca ruyaymis deyip morelimi bozuyorum... tedavimde son bir ay sonra birakacagim tedaviyi yeter daaa cok naz yapti bebikim :)
aynı şeyleri biz de yaşadık bebeğim hele bi kaç gün öncesine kadar ben kesin hamileyim diyordum ama maalesef 9 gün gecikmeden sonra adet oldum nasip değilmiş bizim bebişler baya nazlı ama elbet bu göbüşler de çatlaklara merhaba diyecek :)
haydi inşallah canım benim ben artık eşime bıraktım o kafana takma bana bırak dedi :)tez zamanda insalllaaaahhh :) ayy o gecikmeler mahvediyo asil insani kendini kuruyosun dikkat ediyosun ama bosuna.. Annem sipis gelsin poposuna poposuna vurcam onun diyo... bu ay umutluyum ya insallah sonu husran olmaz da catlatma ignemi oldum klomen falan kullandim... kasiklarim cat cat catliyo
Ben bi markete gitcem gelince devam edelim.canım opuyorum hepiniziBişey sormak istiyorum folit asitin etkisi nedir kızlar sizce :)
Tamam canım öpüyorum bende :)Ben bi markete gitcem gelince devam edelim.canım opuyorum hepinizi
İnşallah kuzucum hoşgeldin topiğim e ah o testler ah ama artık yapmayacagiz dimitopik hayırlı olsun canım biz anne adaylarının gerçekten de böyle kafa dağıtmaya çok fazla ihtiyacı var bizde bir yıldan beri istiyoruz bebek buraları da hep bu bebek telaşından başladım takip etmeye uzaktan takip ettim uzun zaman şimdi aranızdayım bunları neden yazdım bilmiyorumneyse bende yapmayacaktım test güya söz vermiştim kendime ama az önce bir baktım testi yapmışım tabi yine hüsran yarın adet olmam gerekiyor bakalımbu arada erken mi yapmışım ki acaba testi adet olim de su bal çörek otu tarçın karışımı yapacam insallah sonuç alırız gelir bebişler patır patır
Canım folik asit bebis için çok önemli imiş. Düşüğü de önlüyormusTamam canım öpüyorum bende :)
Çocuk öncesi içilmesi gerekiyor diye duydum da nekadar doğru bilemedim canım :)Canım folik asit bebis için çok önemli imiş. Düşüğü de önlüyormus
Aynen ya bende başlasam artık bitsede :)Su adetim bitse de çalışmalara başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?