Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Olumlu sonuç aynı durumu bende yaşadım.Hemen çıkmadı sonra belirdi.sevin....

Canım sana yapman gerekenleri uzun bir mesaj halinde yazdım.umarım faydalı olurum
Selam Rabbim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun bebişiniz maşallah. mesajınız eski tarihli ama Allahın izniyle bende hamile kalmayı bekleyenlerdenim banada arkadaşa yazdığınız tavsiyeleri yazarmısın.

Allah razı olsun,inşallah sende kısa zamanda bebek sahibi olursun sağlıkla :) kişisel bir kaç şeydi aslında yazdıklarım ama belki içinden sizin için önemli olan şeyler vardı diye özel mesaj gönderiyorum.Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah izniyle

esmaasya kuzum nasılsın prenses nasıl
Canımm iyi çok şikür 43 günlük olduk çok şükür :) biraz huysuz benim kız gazı falan oluyor geceleri uğraştırıyor baya ama varlığı o kadar güzel birşey ki onunla uyuyup onunla uyanmak mucize resmenn çok şükür... canımm sen naptın haftan dolmak üzere doğum yaptın mı

Oy maşallah kuzuma Allah uzun ömür versin tüm yavrularımıza. Ben daha gün sayıyorum canım. Oğlan çocuğu geç doğar diyorlar Dr 23 kasım dedi bakalım hayırlısı. Bir an önce ben de kucaklamak istiyorum paşamı.

Allah razı olsun canım benim rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın.. evet canım erkek bebekler bekletiyormuş :) sabırsızlanıyor insan son zamanlarda :) allahım bi avazda kurtarsın sağlıkla al paşamızı kucağına :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…