Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

BEN ÖĞRETMENİM GÜYA DOĞUMU 15 TATİLE GETİRİP DOĞUM İZNİ ARTI YAZ TATİLİ BEBİŞİMLE 10 AY BERABER OLMAYI DÜŞÜNÜYORDUM TABİ İLK DENEMEDE OLUR SANDIM AMA...

Konuyu açtığın için teşekkür ederim Gullerdiyarindanbiri ben de 2 aydır 3 kere denedim ama benim yumurtlama günlerim dengesiz bir şekilde oluyor,akıntıdan ve hafif baş ağrımdan dolayı hissediyorum,ovulasyon testi kullanmadım.cuma günü kan testi yaptırdım 0.100 çıktı,bu sonuç altında kadınlar kulubünde topik açmışlar ve bu sonucu Alıp hamile kalan Kişi sayısı da azımsanmayacak kadar çok ama ben hala test sonucumu doktora göstermedim negatif derse üzülürüm diye ,reglime 4 gün var eğer günüm geçerse tekrar kan testi yaptırırım diye düşünüyorum.Malesef bende kafama takanlardanım,zor işmiş vesselam

CANIM TAKMA KAFANA SEN YOKMUŞ GÖZÜYLE BAK OLURSA DA SÜRPRİZ OLUR GÜZEL OLUR AMA ASLA ÜMİTLENME KUZUM İNAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENİM 9 GÜN GEÇTİ VE ÇOK UMUTLANMIŞTIM AMA OLMADI ADET OLDUM O YÜZDEN SEN KENDİNİ OLUMSUZA HAZIRLA

Haklısın Gullerdiyarindanbiri hem de çoook,ama annelik isteği böyle birşeymiş demek ki,kendimizi tamamen anneliğe hazır hissetmesek böyle üzülmeyiz herhalde , en azından bunu yüreğimize dolduran Rabb'ime Şükürler olsun
Bu arada bende folik asiti doktor reçetesi olmadan eczaneden alanlardanım,henüz 1 ayı daha yeni doldu,folik asit Vücutta depolamam birşey değil yani aslında bize ne yararı var ne de zararı ama bebeğin omurilik ve beyin gelişimini olumlu etkiliyor kullanmanızı öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…