- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Haha hadi ya sende koç sun desene :)) nekadan da benziyor hayatlarımız yahu senin annende benim annemde hemen hamile kalmış baksana canım :)Biz senle aynı yastayiz baktım da demin hatta gün farkı var benim annemde ilk denemede hamile kalmış ya :)
BEN İLK ÇOCUĞUM YOKSA SENDE Mİ ÖYLEHaha hadi ya sende koç sun desene :)) nekadan da benziyor hayatlarımız yahu senin annende benim annemde hemen hamile kalmış baksana canım :)
Aynen canım bende ilk kez olursa eğer :)BEN İLK ÇOCUĞUM YOKSA SENDE Mİ ÖYLE
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BEBEĞİM İNŞALLAH AYNI ANDA HAMİLE KALIRIZ DA O KONUDA DA BENZERİZ BİRBİRİMİZE :)Bu arada ne öğretmenisin tatlım
BEN AİLEMİN İLK ÇOCUĞUYUM KUZUM ONU DEDİM AYNI ZAMANDA TABİ BENİMDE İLK BEBİŞİM OLACAK GELİRSE MİNİK KUŞUMAynen canım bende ilk kez olursa eğer :)
Ayy inşallah tatlım ikimizde hemen hamile kalırız inşallah bende maliye bitirdim ama malesef diplomalı işsizlerdenim yani diplomalı ev hanımı desek daha iyi :)))BEN AİLEMİN İLK ÇOCUĞUYUM KUZUM ONU DEDİM AYNI ZAMANDA TABİ BENİMDE İLK BEBİŞİM OLACAK GELİRSE MİNİK KUŞUM
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TATLIM HEM İŞ HEM BEBİŞ KONUSUNDAAyy inşallah tatlım ikimizde hemen hamile kalırız inşallah bende maliye bitirdim ama malesef diplomalı işsizlerdenim yani diplomalı ev hanımı desek daha iyi :)))
Amin bebeğim Sağolasın güzel dileklerin için sana da hayırlı evlat versin Allah'ım inşallahRABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TATLIM HEM İŞ HEM BEBİŞ KONUSUNDA
AMİN CANIM İNAN HERKES İÇİN YÜREKTEN İSTİYORUMAmin bebeğim Sağolasın güzel dileklerin için sana da hayırlı evlat versin Allah'ım inşallah
Bende canım Allah'ım aratmadan versin inşallahAMİN CANIM İNAN HERKES İÇİN YÜREKTEN İSTİYORUM
CANIM TAKMA KAFANA SEN YOKMUŞ GÖZÜYLE BAK OLURSA DA SÜRPRİZ OLUR GÜZEL OLUR AMA ASLA ÜMİTLENME KUZUM İNAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENİM 9 GÜN GEÇTİ VE ÇOK UMUTLANMIŞTIM AMA OLMADI ADET OLDUM O YÜZDEN SEN KENDİNİ OLUMSUZA HAZIRLAKonuyu açtığın için teşekkür ederimGullerdiyarindanbiri ben de 2 aydır 3 kere denedim ama benim yumurtlama günlerim dengesiz bir şekilde oluyor,akıntıdan ve hafif baş ağrımdan dolayı hissediyorum,ovulasyon testi kullanmadım.cuma günü kan testi yaptırdım 0.100 çıktı,bu sonuç altında kadınlar kulubünde topik açmışlar ve bu sonucu Alıp hamile kalan Kişi sayısı da azımsanmayacak kadar çok ama ben hala test sonucumu doktora göstermedim negatif derse üzülürüm diye ,reglime 4 gün var eğer günüm geçerse tekrar kan testi yaptırırım diye düşünüyorum.Malesef bende kafama takanlardanım,zor işmiş vesselam
Haha:)DAHA Bİ YERİM AĞRIYOR DEMEM
klomenler progestanlar catlatma ignesi vs vshangi tedaviyi gördun cnm
Bişey sormak istiyorum folit asitin etkisi nedir kızlar sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?