Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

aynem cnm gecen ay hep hamile ruyaları göruyodum okadar ki kendimi gercekten hamile sanıyodum cunku butun belirtiler vardı sadece midem bulanmıyodu ahh ahh sonra bhcg testi yaptırdım şooook gebe değilmişim zaten ogunde adet oldumm

hangi tedaviyi gördun cnm

Ben evleneli 2bucuk yıl oldu ama bir yıldır düşünüyoruz bebek. Ben gebelik öncesi bir suru birşey yaptirdiydim. Gerçi analarımız test mi yaptırdı da işte insan yinede dayanamıyor
belki esinde bi sorun vardır ayy bebek sahibi olmak ne zormus 2.5 sene evliyim 8 ay oldu bebek istiyoruz

Artık kötü şeyler düşünmüyoruz arkadaşlar daima pozitif şeyler konusmaliyiz ki moral depolayalim her şey çok güzel olacak hepimiz için. İnşallah

Ben evleneli 2bucuk yıl oldu ama bir yıldır düşünüyoruz bebek. Ben gebelik öncesi bir suru birşey yaptirdiydim. Gerçi analarımız test mi yaptırdı da işte insan yinede dayanamıyor
Aynen tatlım belki zamanı var ama işte biz acele ediyoruz ben bir buçuk sene oldu evleneli 5 aydan beridir istiyoruz bilseydim böyle hemen olmıcanı korunmazdım yahu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…