- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Evet tatlım en az 3ay öncesinden başlanması gerekiyormus ben coraspin ve folik kullaniyorumÇocuk öncesi içilmesi gerekiyor diye duydum da nekadar doğru bilemedim canım :)
Ben hiç kullanmadım canım da bi sorayım dedimEvet tatlım en az 3ay öncesinden başlanması gerekiyormus ben coraspin ve folik kullaniyorum
Kullanmaya başla canım zararı yok zatenBen hiç kullanmadım canım da bi sorayım dedim
Doktora hiç gitmedin mi vermesi lazım çünküBen hiç kullanmadım canım da bi sorayım dedim
Yok bebek için hiç gitmedim canım bi geçen sene gitmiştim kansızlık var dedi demir hapı verdi kullan dedi hamile kaldığında ile yarar dedi okadar folit asit önermiş hiç canımDoktora hiç gitmedin mi vermesi lazım çünkü
Himm bi doktora gorunmende fayda var ama tatlımYok bebek için hiç gitmedim canım bi geçen sene gitmiştim kansızlık var dedi demir hapı verdi kullan dedi hamile kaldığında ile yarar dedi okadar folit asit önermiş hiç canım
Ewet aslında gitmem gerek ama işte gitmiyorum bi geçen sene gittim okadar ama dediğin gibi gitmeliyim :)Himm bi doktora gorunmende fayda var ama tatlım
Ben evleneli 2bucuk yıl oldu ama bir yıldır düşünüyoruz bebek. Ben gebelik öncesi bir suru birşey yaptirdiydim. Gerçi analarımız test mi yaptırdı da işte insan yinede dayanamıyorEwet aslında gitmem gerek ama işte gitmiyorum bi geçen sene gittim okadar ama dediğin gibi gitmeliyim :)
aynem cnm gecen ay hep hamile ruyaları göruyodum okadar ki kendimi gercekten hamile sanıyodum cunku butun belirtiler vardı sadece midem bulanmıyodu ahh ahh sonra bhcg testi yaptırdım şooook gebe değilmişim zaten ogunde adet oldummAyyy dusunmemeyim diyorum bir haftadir ruyamda hamile oldugumu goruyorum... sanki gercekten hamileymisim gibi karnimda bebek hissediyorum sabah uyaninca ruyaymis deyip morelimi bozuyorum... tedavimde son bir ay sonra birakacagim tedaviyi yeter daaa cok naz yapti bebikim :)
hangi tedaviyi gördun cnmAyyy dusunmemeyim diyorum bir haftadir ruyamda hamile oldugumu goruyorum... sanki gercekten hamileymisim gibi karnimda bebek hissediyorum sabah uyaninca ruyaymis deyip morelimi bozuyorum... tedavimde son bir ay sonra birakacagim tedaviyi yeter daaa cok naz yapti bebikim :)
belki esinde bi sorun vardır ayy bebek sahibi olmak ne zormus 2.5 sene evliyim 8 ay oldu bebek istiyoruzBen evleneli 2bucuk yıl oldu ama bir yıldır düşünüyoruz bebek. Ben gebelik öncesi bir suru birşey yaptirdiydim. Gerçi analarımız test mi yaptırdı da işte insan yinede dayanamıyor
Artık kötü şeyler düşünmüyoruz arkadaşlar daima pozitif şeyler konusmaliyiz ki moral depolayalim her şey çok güzel olacak hepimiz için. İnşallahaynem cnm gecen ay hep hamile ruyaları göruyodum okadar ki kendimi gercekten hamile sanıyodum cunku butun belirtiler vardı sadece midem bulanmıyodu ahh ahh sonra bhcg testi yaptırdım şooook gebe değilmişim zaten ogunde adet oldumm
Aynen tatlım belki zamanı var ama işte biz acele ediyoruz ben bir buçuk sene oldu evleneli 5 aydan beridir istiyoruz bilseydim böyle hemen olmıcanı korunmazdım yahu :))Ben evleneli 2bucuk yıl oldu ama bir yıldır düşünüyoruz bebek. Ben gebelik öncesi bir suru birşey yaptirdiydim. Gerçi analarımız test mi yaptırdı da işte insan yinede dayanamıyor
aynen cnm bende senin gibi dusunuyorummmAynen tatlım belki zamanı var ama işte biz acele ediyoruz ben bir buçuk sene oldu evleneli 5 aydan beridir istiyoruz bilseydim böyle hemen olmıcanı korunmazdım yahu :))
Yok tatlım çok şükür gebe kaldım iki kez ama kimyasaldi biri diğeri de düşük oldu zaten düşükten sonra 3ay ara vermiştir toplanan 5aydir bebek deniyoruz o yüzden herşey için çok erkenbelki esinde bi sorun vardır ayy bebek sahibi olmak ne zormus 2.5 sene evliyim 8 ay oldu bebek istiyoruz
Aynen tatlım ya hayır annem falan ilk denemesinde hamile kalmış yani insan şaşıyor bende öyle sandım hemen hamile kalırım dedim ama yok olmadı evdeki hesap çarşıya uymadıBilsem ben de daha erken başladım :) ama nasip vakti zaman i var işte :)
Biz senle aynı yastayiz baktım da demin hatta gün farkı var benim annemde ilk denemede hamile kalmış ya :)Aynen tatlım ya hayır annem falan ilk denemesinde hamile kalmış yani insan şaşıyor bende öyle sandım hemen hamile kalırım dedim ama yok olmadı evdeki hesap çarşıya uymadı
KÜN FE YEKÜN TATLIM YANİ ALLAH OL DER VE OLURbenim çevremde oyle 3yıl korunup ilk denemede tutturuyolar nasıl oluyoo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?