Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Oyy kuzum benim ya:'( duygulandim ben de şimdi. Az kalmış günün Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah. Kız bebek erken doğar derler ben de artık yatıp kalkarken zorlanmaya başladım.
Yaa canım benim allahım böyle dertler versin başka derdimiz olmasın :)) kuzucuklarımız büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyor ben hala uyuyamıyorum sırt ağrısından.. Allahın izniyle doğuncada uyutmayacaklar annelik ne kutsal birşeyy rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu içinde gün be gün büyüyen bi varlık... Ağladığımda hissedip kıpırdamayan.. Güldüğümde keyiflenip karnımda tekmeler atann mucizemm :)) inşallah normal doğum olacak inşallah o sancıları çekerken bebek bekleyen arkadaşlarıma dua edeceğim rabbim geri çevirmez..

A
Amiiiin canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Tek derdimiz bu ağrılar olsun şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana doğumdan sonra bekliyorum haberleri.

Kızlar doğum yaptım ben normal doğumla aldım kızımı kucağıma bol bol doğumda sancılarımda bebek isteyen herkese dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
işte mutlu son geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sihhatli büyümeyi nasip etsin inşallah.

Haydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah...
Bende geldim.ovulation sayfasindayim okudum.1286 sayfayida simdi size katilmak istiom
Yasim 27 esimin.36 uc senelik.evliyim yeni iki aydir deniyoruz kontollere hic gitmedim ben.hollandada yasiyorum alttan muayne fobisi var da nasilsiniz kizlar ve panik atak kimda var babam vefat edeli hep korkuom acaba olmiyacakmi cocugum.diye falan iste

Öncelikle hoşgeldin canım. Her şeyden önce tüm korkuları bi tarafa bırakmalısın. Her hamile kalmak isteyene alttan muayene yapılmıyor ki bende kist vardı mecburen doktorun bakması gerekti. İllaki insan cekiniyor ama bebiş için değer üstelik benim Dr erkek. Dediğim gibi rahat ol yeter. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Burda cok rahatliyorum iyiki varsiniz bunu cani gönulden söliorum ins hepimiz kaliriz hamile test bende yapmiom iki gunde bi iliski yapacam ama daha aderime 9 gun var ve iliskiden sonra yumurtlamadan bir gun önce iliskim oldu ozamandan berli adet agrim gibi rahim yukurtalarim.belim dizim agrio korkmuo degilim

Adet sancısı normal canım zaten hamilelik te de oluyor sancılar. Ben de çok korkuyordum adet olcam diye ama olmadı şükür. Benim belirti hiç yok gibi bir şeydi. 2.ayda başladı göğüs acıları falan

Kızlar moralim çok bozuk. Bu ay hamilelik için çok umutluydum. Yine regl benzeri belirtiler yaşıyorum. Sanırım bu ay da olmayacak. Son 9 gün ama benim şimdiden umudum tükendi. 4 ay önce düşük yaptım ve yaklaşık 20 gün bir kanamam oldu. O dönem kan görmekten o kadar bıktım ki ruhsal olarak adet dönemindeki kanamaya bile tahammül edemiyorum. Pede bakıp kötü oluyorum. Regl olmak her açıdan kabusum oldu. Nereye yazacağımı bilemedim, buraya yazıp paylaşmak istedim.

Geçmiş olsun canım. Geçen yıl ben de düşük yaptım. İyi anlıyorum seni. Ama bak şimdi dogumuma günler kaldı. İnşallah Rabbim en kısa sürede sana ve isteyen herkese tattirsin bu duyguyu. Ayrıca şu kan görme meselesini de iyi bilirim bende kist olduğu için sürekli kan gibi akintim olurdu. İyi bi doktora git ve rahat olmaya çalış. Hiç ummadığın anda hamile kalıyorsun gerçekten. Üzerine düştükçe insan daha çok stres yapıyor.

Canım çok saol. Yazdıkları bir moral, içime de bir umut oldu. Senin de yavrunu sağlıkla, mutlulukla kucağına alman dileğiyle. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar mrb dün idrar testi yaptım yani adetime 8 gün kala testte dün bişi görmedim attım sonra Bakim bi dedim netten araştırdım biraz sonra pozitif oluyormuş geç döllenmeden dolayı baktım böyle çizgi var sizde görüyormuşsunuz sizce varmıdır bebiş ?

Eklentiler

• IMG_3509.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
Ne kadar sonra çıktı çizgi canim

merhaba arkadaşlar bende sizdenim.haziranda 3.kürtajımı oldum.bebeklerim kalbi duruyor.hiç bir sorun çıkmıyor.Herşey yaratının istemesiyle.inşallah bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder.gene başladık çalışmalara bakalım hayırlısı ne zaman.

öncelikle dr git baksın sıkıntı yok ise zaten düzenli ilişki öneriyor.Diğer türlü ise histeroskopi istiyor.Vakit kaybetme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…