Hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Allahım bu cumanın hürmetine tez zamanda sağlıklı hepimize insallah biraz stres oldum öncesinde ama şimdi iyiyim moralim iyi herşey Allahtan cnm çok geçmiş olsun Allah sağlıkla tez zamanda anne olmayı nasip etsin isteyen herkese

Hoş geldin canim inşallah
Hoş geldin bebeğim sanada uğur getirir inşallah topigimiz

Kizlar merhaba. Benden tecrübeli olanlar bir bakabilir mi, bat normalde yarin. Ilk kez idrar testi yaptim ve hemen cikmadi ama sanirim bi 5. Dakikadan sonra belirdi ve 10 dakika icinde belirgin hale geldi. Testin markasi after 10. Yorumlarinizi bekliyorum, yarin kan testine gidecegim insallah yaniltmiyordur..

İnş hamilesindir olumlu bir test

Sonuç nedir canım

Çok sevindim canım Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neler oldu var mıydı :)

Cok teşekkür ederim:) battan bir hafta önce kasık agrisi basladi ama adet agrisindan farkliydi. Iki gun önce ayaklarim buz gibiydi hic isinmadi. Bir de bir gun once bacak agrim basladi iki gun sürdü sizladi tamamen ayaklarima kadar. Bu kadar benim belirtilerim:)

Hmm tamam canım ne güzel Allah bize de nasip eder inşallah :))

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG degerim 70 di 2 gün sonra 156 ya cikdi degerim . Biraz korkuyorum dış gebelik yada kese boş olabilirmi ? İlk gebeligim

Kızlarr nasılsınızz yaa taa ilk hamile kaldığım zamanlardaki konuşmalarımıza baktım ne kadar duygulandım epeyce zaman geçti geçtiğimiz cumartesi günü nişanım geldi 3 cm açıklıkla bekliyorum sancım artmıyor kızım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek :)))

Oyy kuzum benim ya:'( duygulandim ben de şimdi. Az kalmış günün Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah. Kız bebek erken doğar derler ben de artık yatıp kalkarken zorlanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…