- 1 Eylül 2016
- 52
- 70
- 3
- 36
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
-
Allahım bu cumanın hürmetine tez zamanda sağlıklı hepimize insallah biraz stres oldum öncesinde ama şimdi iyiyim moralim iyi herşey Allahtan cnm çok geçmiş olsun Allah sağlıkla tez zamanda anne olmayı nasip etsin isteyen herkeseIyi yapmışsın canım inşallah Allah'ım hayırlı zamanda verir inşallah hepimize bende 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bekliyorum bakalım bidaha nezaman hamile kalırım Allah'ım isteyen herkese versin canım :))
Amin canım inşallah :)Allahım bu cumanın hürmetine tez zamanda sağlıklı hepimize insallah biraz stres oldum öncesinde ama şimdi iyiyim moralim iyi herşey Allahtan cnm çok geçmiş olsun Allah sağlıkla tez zamanda anne olmayı nasip etsin isteyen herkese
Hoş geldin canim inşallahKızlar merhaba ben bayıldım bu foruma yaklaşık 8 aydır takip ediyorum kadınlar kulübünü amaa o kadar uğurlu bir forum ki tek tek okudum üye olmak istedim bende hamile kalmak istiyorum önerileriniz nedir deneyimli arkadaşlardan
Hoş geldin bebeğim sanada uğur getirir inşallah topigimizKızlar merhaba ben bayıldım bu foruma yaklaşık 8 aydır takip ediyorum kadınlar kulübünü amaa o kadar uğurlu bir forum ki tek tek okudum üye olmak istedim bende hamile kalmak istiyorum önerileriniz nedir deneyimli arkadaşlardan
Hoşgeldin canım olur inşallah olumlu düşün :)ben de üç ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim durmadan düşünüyorum yeniden olacak mı diye aranıza katılmak istedim
Hoşgeldin canım olur inşallah olumlu düşün :)
İnş hamilesindir olumlu bir testKizlar merhaba. Benden tecrübeli olanlar bir bakabilir mi, bat normalde yarin. Ilk kez idrar testi yaptim ve hemen cikmadi ama sanirim bi 5. Dakikadan sonra belirdi ve 10 dakika icinde belirgin hale geldi. Testin markasi after 10. Yorumlarinizi bekliyorum, yarin kan testine gidecegim insallah yaniltmiyordur.. Eki Görüntüle 1881255
Sonuç nedir canımKizlar merhaba. Benden tecrübeli olanlar bir bakabilir mi, bat normalde yarin. Ilk kez idrar testi yaptim ve hemen cikmadi ama sanirim bi 5. Dakikadan sonra belirdi ve 10 dakika icinde belirgin hale geldi. Testin markasi after 10. Yorumlarinizi bekliyorum, yarin kan testine gidecegim insallah yaniltmiyordur.. Eki Görüntüle 1881255
Canım aynı durumu geçen yıl yaşadım Rabbim bu sene tekrar yüzümü guldurdu inşallah herşey gönlünce olurben de üç ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim durmadan düşünüyorum yeniden olacak mı diye aranıza katılmak istedim
Sonuç nedir canım
Çok sevindim canım Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neler oldu var mıydı :)Bat in ikinci günü kan testim 348 çıktı canim hamileyim:)
Çok sevindim canım Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neler oldu var mıydı :)
Hmm tamam canım ne güzel Allah bize de nasip eder inşallah :))Cok teşekkür ederim:) battan bir hafta önce kasık agrisi basladi ama adet agrisindan farkliydi. Iki gun önce ayaklarim buz gibiydi hic isinmadi. Bir de bir gun once bacak agrim basladi iki gun sürdü sizladi tamamen ayaklarima kadar. Bu kadar benim belirtilerim:)
Canım aynı durumu geçen yıl yaşadım Rabbim bu sene tekrar yüzümü guldurdu inşallah herşey gönlünce olur
Oyy kuzum benim ya:'( duygulandim ben de şimdi. Az kalmış günün Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah. Kız bebek erken doğar derlerKızlarr nasılsınızz yaa taa ilk hamile kaldığım zamanlardaki konuşmalarımıza baktım ne kadar duygulandım epeyce zaman geçti geçtiğimiz cumartesi günü nişanım geldi 3 cm açıklıkla bekliyorum sancım artmıyor kızım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek :)))
Değerin gayet güzel artmış canım boşuna kendini strese sokma sağlıklı bir gebelik diliyorumAnne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG degerim 70 di 2 gün sonra 156 ya cikdi degerim . Biraz korkuyorum dış gebelik yada kese boş olabilirmi ? İlk gebeligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?