- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Amin canim cumlemize insallahzaten hep umitlerle yasyrz canim. Hepimzn hakknda hayrlsi rabbim fazla aratmasin
Umit vermek istemem ama olabiliyormus benimde twk umudum o canim bekliyorum daha Allah hepimize bebis nasip etsinMerhaba kizlar bende bebek istiyorm cok gecen hafta kan testi yaptirdim fakat bisey cikmadi normalde dun adet olmam gerekiyordu olmadim daha sizce hamilelik olabilirmi
Normalde hic gecikmezdi gecen ayda bir gun gecikti inslah vardir 5 aylik evliyim hic korunmadik bu zamana kadar ilk ay hamile kalanlar nasıl oluyor sasiriyormUmit vermek istemem ama olabiliyormus benimde twk umudum o canim bekliyorum daha Allah hepimize bebis nasip etsin
Yaki yap hamile kalmazsanda ben yaktimda az once kadinlar kukubundede cok insan varmis bu sekilde kalan bi bak istersenNormalde hic gecikmezdi gecen ayda bir gun gecikti inslah vardir 5 aylik evliyim hic korunmadik bu zamana kadar ilk ay hamile kalanlar nasıl oluyor sasiriyorm
Yaki derken normal yakimi anlamadm :)Yaki yap hamile kalmazsanda ben yaktimda az once kadinlar kukubundede cok insan varmis bu sekilde kalan bi bak istersen
Aynen canimYaki derken normal yakimi anlamadm :)
Nasil nereye yapicamAynen canim
Bele yak canim bide yumurtalik uzerineNasil nereye yapicam
Ayni aynda iki yeremi yapayim bu aksam esime solimde alsin gelirkenBele yak canim bide yumurtalik uzerine
Adet oldum bugun :-(( bebek yokmusBele yak canim bide yumurtalik uzerine
Adetin bittikden sonra yak canim senAdet oldum bugun :-(( bebek yokmus
Yumurtaliklarin üzerine yapistrma tehlikeli canım orası beline yapistrAdet oldum bugun :-(( bebek yokmus
Calismayan yumurtaliklara iyi geliomus amaYumurtaliklarin üzerine yapistrma tehlikeli canım orası beline yapistr
Olabilir canım da o riske grmesin yinede Allh korusun yumurtaliklar sakıncalı yakar faln çalışmıyorsa sıcak su torbası koysunCalismayan yumurtaliklara iyi geliomus ama
Ben yaktirdim canim walla inanki bi rahatlama oldu anlatamam ama tabiki kimsenin gunahina girmim dogru soyluyorsun ne olir ne olmazOlabilir canım da o riske grmesin yinede Allh korusun yumurtaliklar sakıncalı yakar faln çalışmıyorsa sıcak su torbası koysun
Bnde belime yaktım canım bakalım inş ise yaramstr apandisit faln yumurtaliklara yakın Allh korusunBen yaktirdim canim walla inanki bi rahatlama oldu anlatamam ama tabiki kimsenin gunahina girmim dogru soyluyorsun ne olir ne olmaz
Sen ne zaman yaktin canimBnde belime yaktım canım bakalım inş ise yaramstr apandisit faln yumurtaliklara yakın Allh korusun
Adet bitiminde yaktım bnmkini ebe yaktı canım belimi çekip yaktiSen ne zaman yaktin canim
Benimkinide koca kari yakti siyah yaki yaktiAdet bitiminde yaktım bnmkini ebe yaktı canım belimi çekip yakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?