Hamile kalmak isteyenler?

Merhaba kizlar bende bebek istiyorm cok gecen hafta kan testi yaptirdim fakat bisey cikmadi normalde dun adet olmam gerekiyordu olmadim daha sizce hamilelik olabilirmi

Merhaba kizlar bende bebek istiyorm cok gecen hafta kan testi yaptirdim fakat bisey cikmadi normalde dun adet olmam gerekiyordu olmadim daha sizce hamilelik olabilirmi
Umit vermek istemem ama olabiliyormus benimde twk umudum o canim bekliyorum daha Allah hepimize bebis nasip etsin

Normalde hic gecikmezdi gecen ayda bir gun gecikti inslah vardir 5 aylik evliyim hic korunmadik bu zamana kadar ilk ay hamile kalanlar nasıl oluyor sasiriyorm
Yaki yap hamile kalmazsanda ben yaktimda az once kadinlar kukubundede cok insan varmis bu sekilde kalan bi bak istersen

Olabilir canım da o riske grmesin yinede Allh korusun yumurtaliklar sakıncalı yakar faln çalışmıyorsa sıcak su torbası koysun
Ben yaktirdim canim walla inanki bi rahatlama oldu anlatamam ama tabiki kimsenin gunahina girmim dogru soyluyorsun ne olir ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…