- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Anladım canım şuan bnde senin durumundayim bekliyorum bakalmtekirdag canim
Arkadaslar hemile kalmak icin kasik cekme ve bele bardak cektirip hamile kalan duydunuz mu veya deneyip hamile kalan varmi aranizda. Ben bu ay yaptirdim hamile kalan varsa dahada umutlancam. Tabi onu vercek olan allah bunlar vesile
gunaydn canim dun gece asiri belim agridi adet olcam sankiAnladım canım şuan bnde senin durumundayim bekliyorum bakalm
hadi ya allaha sukur benim oyle olmadi sana yapan anlamyms heralde. Benm olmadi hic. Sna gcmis olsun canmBen kasık çektirdim çektirmez olaydim. 3 ay agrim gecmedi o kadar sanci cektim ki yumurtaliklarimin patlicagini hissettim o derecede. Bidaha da yaptirmam dedim yemin ettim.
Bat ne zmndi cnm bel ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyorgunaydn canim dun gece asiri belim agridi adet olcam sanki
Insaaalllhhhhh hastalanmazsinn kuzum ya az kalmış dualarım seninleEvet canim biliyorum ama ksmet bakalm. Dr. Carsmba gunu kan testi istemisti ilk asilamamda 15.gun hastalandim. Bu asilamada 15. Gun 1 mart carsmba yani bu hafta kritik benim
Bat ne zmndi cnm bel ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyor
cok tesekkur ederim canim evet bakalim insllah guzel haberlerimi mujdelerimInsaaalllhhhhh hastalanmazsinn kuzum ya az kalmış dualarım seninle
İnsallh canım insan beklemekten yoruluyor rabbim fazla bekletmesin bizicok tesekkur ederim canim evet bakalim insllah guzel haberlerimi mujdelerim
kesinlikle oyle canm gercekten cok yoruldum bende.amiiinnnn. bu arada adasiz senle galiba:)İnsallh canım insan beklemekten yoruluyor rabbim fazla bekletmesin bizi
Esra mi ismin can :)kesinlikle oyle canm gercekten cok yoruldum bende.amiiinnnn. bu arada adasiz senle galiba:)
Adassscann ☺Aynen canim :)
canim cok uzgunum gercekten allah bize sabr versin bugun hep agladm bende hastalancam cok buyuk ihtimal bde dayanamayp idrar testi yaptim tek cizgi gne ykti beni
Ya yaki yaktirdim bakacam artik bu ay ama adet olmadim olana kadarda hep bi umit var canim uzulme sendecanim cok uzgunum gercekten allah bize sabr versin bugun hep agladm bende hastalancam cok buyuk ihtimal bde dayanamayp idrar testi yaptim tek cizgi gne ykti beni
zaten hep umitlerle yasyrz canim. Hepimzn hakknda hayrlsi rabbim fazla aratmasinYa yaki yaktirdim bakacam artik bu ay ama adet olmadim olana kadarda hep bi umit var canim uzulme sende
Çok üzüldüm tatlım Rabbim inşallah en kısa zaman da nasip eder inşallah anneler günün de minik meleğinin karnın da pıt pıt seyirmeleri olur inşallah canım Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı hayrlı yazıları yazılmış anaya babaya vatana hayrlı evlat evlatlar nasip etsin bi denem
Kuzum adet olmadın mı bi tanem geç döllenmedir inşallah hayrlı müjdeni alırsın ♥Ya yaki yaktirdim bakacam artik bu ay ama adet olmadim olana kadarda hep bi umit var canim uzulme sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?