D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.581
HEPİNİZE GÜNAYDINNNN KIZLARRR güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir umarımm iş başı yapanlar ev hanımları hepinizekolay gelsinn bu güzel havalarda bol bol yumurtalarınız olsunnn küçük bebişleri yakalasınlar inşallahhh kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
günaydın kızlarrr... iyi haftalar diliyorum hepinize... şansınız bol gününüz aydın olsun..
günaydınnn kızlar.
yeni bi haftaya daha başladık herkese hayırlı olur inşallah...
Hafta sonu ailemin yanındaydım süper geçti havada çok güzeldi,piknikler gezmeler derken yine iş başındayız.hepinizi öpüyorum canlarım
HEPİNİZE GÜNAYDINNNN KIZLARRR güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir umarımm iş başı yapanlar ev hanımları hepinizekolay gelsinn bu güzel havalarda bol bol yumurtalarınız olsunnn küçük bebişleri yakalasınlar inşallahhh kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
merhaba kızlaaarr
biz poleni yaklaşık 1 haftadır yiyoruz,size tavsiyem ,kocalarınıza da yedirin:asigim:anladınız siz onu:teytey:müthiş farkediyor
merhaba kızlaaarr
biz poleni yaklaşık 1 haftadır yiyoruz,size tavsiyem ,kocalarınıza da yedirin:asigim:anladınız siz onu:teytey:müthiş farkediyor
sizler şanslısınızz benim eşim polenmiş keçi boynuzuymuş hiçbirşey yemiyorr ben yiyemem onları diyip geçiyor vallaa ben ona kızdıkça daha çok yiyorumm kilo aldım vallaaa :sm_cool::sm_cool:
arzuumm benim eşimde poleni yemedi:1no2: ama keçiboynuzu kürünü uyguladı sağolsun sorun yoktu ama yinede içti
durualyam canimmm benimmmm hadi hayirli ve mutlu haberlerini bekliyoruz...Şeniz
bana keçi boynuzu pekmezi alırsam onu yerim dedi ama kürle falan uğraşamam ya ayrıca neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki kendine olursa olur olmazsa olmaz canım biz iki kişide yaşarız diyo ama bi çocuk gördüğünde ben bakışlarını yakalıyorumm beni teselli etmekten başka birşey değil yani sözlerii pekmezde almadım işe yararmı yaramazmı bilmiyorum eşimdede sorun yok ama belki daha kuvvetli olur ne bileyim durualyacım yaa umut dünyası işteee :uhm::uhm:
canım eylülüm walla kızların hepsi atcak beni topicten :mymeka: :mymeka:
gelmedi benim kırmızı ben geçen ay erken oldum ordan yanıldım (11 nisan):uhm:
hani aşılama oldum ya hormonlardanmıdır nedir 8 gün erken gelmiştifisfisfis
ondan öncede mart 19 da olmuşum yani yarindan itibaren gelmesi gerek ümitlenmeyin walla üzülüyorum :a015: sizleride üzmek istemiyorum canlarıma.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:
sizler şanslısınızz benim eşim polenmiş keçi boynuzuymuş hiçbirşey yemiyorr ben yiyemem onları diyip geçiyor vallaa ben ona kızdıkça daha çok yiyorumm kilo aldım vallaaa :sm_cool::sm_cool:
benim eşimde boşver diyor biz bazen evcilik oynuyoruz onla ben onun çocuğu oluyorum o benim çocuğum oluyor bazende abimi çocuğumuz yapıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol:abimde kafayı yediğimizi düşünüyoooo:roflol::roflol:
eşime keçiboynuzu pekmezide yedirdim ama en etkilisi taze olarak kaynatılmış keçiboynuzu eğer yapabilirsen içiyorsa onu yap derim hareketlilikte inanılmaz artış oluyorra.s umut dünyası sözüne katılıyorum zaten umut etmesek bu kadar kürüde yapmazdık dimialkisalkisalkis
arzucum aynı kaderi paylaşıyoz
benim eşimde yiyemen ben kocakarı ilaçlarını sen ye diyoooo
off offffffffffffofffffffff
hakkinda hayirlisi olsun canim..olacagi varsa olur,kirmizilar gelsede uzulme zamani dolmamis demekki...keci boynuzunun tadi hic kaynatmadan nasil...guzelmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?