D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.561
selamlar
ben dün akşam ada çayı yağını yaptım
polenide yiyiyorum .........
hayırlısı artık........
amin umutsuz inş hepimizin gönlüne göre hayırlısı inş
sende umutlu olursun artık :)
selamlar
hayırlısı artık........
cnm benim önce hayırlısını iste oda olucak inş...
arzuuuummmm canım nasıılsıınnnn a.s. sende varmı bir gelişme CADIARZU
selamlar
hayırlısı artık........
durcum nasılsın gülüm bak sana ne diyecem eğer adet olmadıysan daha, hamile olabilirsin ..bak bizim bir tanıdık kaç sene sonra hamile kaldı kalmasına kaldı ama kötü sonla bitti hamileliği ...şimdi bu tanıdığımızın günü geçiyormuş hem idrardan hemde kanda bakıyor negatif adetinin (40. günü yapıyor bu testi )3 ay olmuş halen adet görmemiş hamile tabi, buna komşusu geliyor komşusuna gel sırtıma basta adet olayım artık demiş kadında biraz cahil tabi dr a bidaha gitmemiş neden adetim gelmiyor diye ,neyse komşusu sırtına bastığı gibi bebği düşüyormuş düşürüken bebeğini görüyor tabi bütün organları falan oluşmuş çok üzüldüm ona ..demek istediğim şuki hiççç belli olmaz durucum testlere güvenme inşallah arkadaşım adet olmamışsındır daha ve bize müjdeli haberini verirsinkızlar an önce yine test yaptım sonuç negatiffff daha var demekkiiiii adetime
arnavutum nasılsın bakıyım demek gezmelere gidiyorsun hee iyi yapıyorsun canım gezs dolaş tabii canım arkadaşım ,yolun açık olsun özletme kendini tamammı fırsatını bulduğun anda dopiğine uğramayı unutma :1hug:selaaaam kızlaaar ..:teytey:
nasılsınıız bugün?hafta sonu hemde inşallah yaşadığınız yerde hava güzeldirde çıkar gezersiniizbiraz stresten uzaklaşırsınızkaydirigubbakcemile2..güneş ışığı çok faydalı d vitamini yükleyn vucudunuza..yerimseniben.
kimsecikler yok kimsecikler yazmamış bugüüün :dilcikar:,ya ben daha safranboluya gitmedimkii:sm_confused:,ohooo demek ben yokken böyle kayataracaksınız haa..a.s
umarım herşey yolundadır,umarım güzel haberler verirsiniiz banakaydirigubbakcemile5sağlıcakla kalıın kucaklıyorum hepiniziii:1hug:
hayırlı olsun :)inşalllah şifasınıda görürüsün bize güzel haberini en kısa zamanda verirsin :CüvCüv:selamlar
hayırlısı artık........
hayırlı olsun :)inşalllah şifasınıda görürüsün bize güzel haberini en kısa zamanda verirsin :CüvCüv: [/FONT][/SIZE][/COLOR]
amin :Saruboceq::Saruboceq:canım inşallah hayırlısı ile bebiş gelir bu ay:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:inşaallah cnminş.birtanem hepimizin olucak inş..
slm hanımlarrra.s.
canım bunların yanına incir ve havuç kürünüde yapsana
kızlar an önce yine test yaptım sonuç negatiffff daha var demekkiiiii adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?