Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[QUOTE=esramm82;6994085]arnavutların güzeli iyi olduğuna sevindim canım.. bol bol gez toz valla stres at.. gelince artık hamiş kalınca gezemeyecen bu kadar..
everest senin yazdıklarını okuyunca baya güldüm kaydirigubbakcemile3 çok iyi yapmışsın inanmamak neymiş görsün bakalım:jeyyar:
susuz yaz inşallah hamilesin inşallahhh[/QUOTE]

işallah ya işallah allah isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ha ha ha ha ayyy gulme krizine soktun beni everest....cokkkkkkkkkkkk iyi yapmissin ellerine saglik......delikafaduldendelikafadulden

eylülcüm nasılsın varmı sende bir gelişme yerimseniben

canım aramıza hoşgeldin sefa getirdin ,canım günün geçmiş test yaptınmı _?kaç senelik evlisin?sorun neydi?kusura bakma her yani gelene hep bu sorularımı sorarım sanki dr umda ilaç yazacam kaydirigubbakcemile3inşallah güzelim sende hamileler kervanına katılırsın rabbim kucaklarımızı tonbiş tonbiş bebişlerle doldursun

selam ben aslında bir süredir üyeyim yazılarınızı takip ediyorum fakat bilgisayarımda problem vardı uzun süredir yazamıyordum arnavut güzeli ile arada yazışmıştık,
test henüz yapmadım çünkü erken 2-3 gecikmeyle belli olmayabilir henüz.
ben 3 yıllık evliyim fakat son 8 aydır korunmuyoruz daha önce erken diye düşünüyordum fakat yaş oldu 30 beni bir telaş sardı öyle ha deyince olmuyoormuş doktora felanda gitmedik görünürde bir sorunumuz yok gibi zaten doktorlarda 1 yıl süre veriyor ama bu ayda birşey çıkmazsa eşimle doktora gitcez fazla da beklemek istemiyorum problem varsa da bir an önce tedavi olalım değilmi?
işallah allah isteyen herkese versin çevremdeki herkes hamile bu bile psikolojimi bozuyor

CANIM UMARIM HAMİLESİN :CüvCüv:BİZİM GİBİ DR LARLA TEDAVİLERLE UĞRAŞMAZSIN yerimsenibenGERÇİ BENİM İÇİMDEN BİR HİS HAMİLESİN DİYO:CüvCüv: DAHA ÖNCE OKUDUYSAN EĞER MESAJLARIMI, DURU ARKADAŞIMA BU AY KESİN HAMİLESİN DEMİŞTİM VE ÇIKTI SENİN İÇİNDE ÖYLE HİSEDİYORUM İNŞALLAH ÖYLEDİR

NOT 6. HİSİM KUVVETLİDİR :1closedeyes:

CANIM UMARIM HAMıLESıN BıZıM GıBı DR LARLA TEDAVıLERLE UĞRAŞMAZSIN GERÇı BENıM ıÇıMDEN BıR HıS HAMıLESıN DıYO DAHA ÖNCE OKUDUYSAN EĞER MESAJLARIMI, DURU ARKADAŞIMA BU AY KESıN HAMıLESıN DEMıŞTıM VE ÇIKTI SENıN ıÇıNDE ÖYLE HıSEDıYORUM ıNŞALLAH ÖYLEDıR

NOT 6. HıSıM KUVVETLıDıR

çok teşekkürler umarım en kısa sürede sen ben ve bu topikteki herkes hamile kalır benim için böyle hissetmene sevindim işallah seni yanıltmam

kız banada bakk bii hamilemiyimm yaa ben cokk hiiissediorum sanki var gibiiidelikafaduldendelikafadulden

:Saruboceq: canım ben öyle birşey duymadım ama bir kadın anlatmıştı bana urfalıymış menopoza girmiş oğlu depremde ölünce oda başkasından duyduğu bir şey yapmış,şampanya içmiş 1 çaybardağı her akaşam sonra hamile kalmış unuda korkudan düşürmüş dr bile şaştı bana demişti,ama sen yaparmısın böyle birşey dersen zannetmiyorum ama büyükde konuşmak istemiyorum çaresizlik işte allah hepimizin yardımcısı olsun..

arkadaşım bende salı günü bekliyorum şu 6. hissine bi sor bakem benim için ne der:Saruboceq:

kedersiz canim umut taciri mi oldun kizzz, herkese umut dagitiyosun. banada bi söyle bakim, ufukta pitircik filan var mi :roflol:

kedersiz sen çok yaşa emi herkesciklere hamilesin diyorsun keder görmezsin inşallah allah sanada tez zamanda bebiş verir inşallah

mirmirmirmir hepinize günaydın kızlarrr nasılsınız bugünnn umarım herşey yolundadır esram o senin resimdeki bebek varyaaa onun dudaklarınııı ısırırıımm bennnn hamile kalırsam birgünn bu resmi ekran koruyucusu yapıpp sürekli baksam benzermi acabaaa ????

arzum esram ve diğer arkadaşlar herkese günaydınnnn.haftanın sonuna geldik oley yarın tatil
gerci benim 12 de işim bitiyo .12 de çıkarım ofisten ..öpüyorum sizi

bebişinin kime benzemesini istiyorsan ona benzer inşallah canım.. ama daha önce avatarına resmini koymuştun çok güzel bir hatunsun bence sana benzesin annesi sen daha güzelsin..a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…