E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.181
arzum esram ve diğer arkadaşlar herkese günaydınnnn.haftanın sonuna geldik oley yarın tatil
gerci benim 12 de işim bitiyo .12 de çıkarım ofisten ..öpüyorum sizi
evet canım hafta sonuna geldik nihayet.. bende 4 gibi çıkarım inşallah.. sana ve tabi diğer arkadaşlarıma güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum. temiz hava bol güneş ohhh
Polen+bal+çörekotu+tarçın her sabah aç karnına 1 çay kaşığı hergün
Adet bitti 5.gün
akşam eve gider gitmez aç karnına kuru incir 4-5 adet
süt maydanoz buharı
ardından adaçayı yağı vajina sabah çıkardım
buharı yaparken böğürtlen kökü içtim (bir fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koy üstüne sıcak su dök ben 1 adet çubuk tarçında koydum demlensin 1 fincan iç) (Yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım)
buhar bitti,adaçayı yağı bitti yumurtlama zamanı (ayy buda tavuk gibi oldu)
polen devam, 4-5 adet incir devam, akşam böğürtlen kökü devam sonra preseed ilişki ayaklar havada yarım saat sonra cenin pozisyonu (aklınıza tatili getirin)
ovulasyon testi mutlaka alın derim hamile kalmak için sadece 2 gün varmış bu kadar
canım cok sevindim inanki hamile olmana.allah kucağinada almayı nasip etsin inşlh.burda bana yol gösteren ilk kişilerdiniz siz.
yanlız benim sana bikaç sorum olacak.polen-tarçın-bal-ç.otunu adetin kaçinçi günü başladın kaç gün devam ettin.çörek otunu eziptemi giyeyim.senin ölçülerin neydi?
maydonoz buharını yarım litre süttemi yoksa 1litre süttemi yaptın.yaptığımız sütü atmamızmı lazım.yani tekrar kaynatsak olurmu.(süt önemli değil ne kadar giderse gitsin de sizler atmadıysanız ben atarım yazık olmasın diye soruyorum)
adaçayı yağini pamuğa batırıp ii ce içeriye mi koymak lazım ya kaçarsa.başka türlü olmazmı.bunu adetinin kaçinçi günü başlayıp kaç gün devam ettin.günde kaç kere.
böğürtlen köküne toz tarcın koysam olurmu acaba.sıcak suyu döktükten sonra hemen içiyormuyuz yoksa demlenmesini beklemek lazım mı?bunuda adetinin kaçinçi günü başlayıp kaç gün devam ettin?
preseed i sen netten mi aldın?onu ne zmanlar yapmak lazım ayrıca.
okadar fazla soru sordum ki kusura bakma.bende hamile kalırmıyım ümidiyle işte.inşlh bende hamile kalırım bu kürler sayesinde.
canııım kızkardeşleriiiiiiiim beniiiiim :))bideneleriimm.umarım herşey yolundadııııır..harıl harıl çalışıın kızlaaaar:)bol bool hemdee teyze olasım geldii hadi davranıın:))
ben çok iyiim size selam vermeden güne başlamak istemedim.benim uğur böcekleriiim.aklım hep sizdee yeğenlerimdee..sağlıcakla kalıın.sizi herbirinizi kocaman öpüyoruum.allaha emanet oluuun.pazartesi dönüyorum been bol bol cevaplarım artıkıın sorularınızıı:))
pre-seedi netten sahibinden.comdan sipariş edin 50.tl ye 2 güne geliyo..orjinali hemde 6'lısı..dikkat etmeniz gereken tek şey tarihiiii ve adetlerii..eğer bir sorun yaşanırsa hemen iade edebilme şansınız olucaktıır..görüşmek dileğilee:))
YA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM :1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benim üzülmek yok
bak hepimiz bu yolda var gücümüzle elimizden geleni yapıyoruz.böle kendini koyuverme
demekki daha zamanı var be gülüm...allah herşeyin hayırlısını versin.
ya hamile olupta bebişimiz sağlıksız olsa daha mı iyi lütfen canım sakin ol.geç olsun ama güç olmasın sağlıcaklı bişekilde gelsin yavrularımız. lütfen canım kendini yıpratma sil kafanadan şimdi bu düşünceleri bugunun tadını çıkar emi öptüm seni
YA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM :1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
umutsuzum nerde duyulmuş adetten önce test yapmak daha günün gelmeden ne yapıyorsun o testi hee :mymeka:çok acele ediyorsun canım benim hem sen kendini okadar adepte etme (umut et ama) bak taze annemiz durumuz adeti 1 hafta geçmesine rağman test yaptı tek çizgiden başka çizgi yoktu ,çıkmadı hamile olduğu halde sende acele etme bekle günün geçsin biraz daha sabret olacağına bırak ,o testide cebinden çıkarıp at baktıkça üzülürsün benimde bu ay başıma geldi , şimdi benimde bu ay 2_3 gün geçmişti hemen bir test yaptım mağlum tek çizgi 5 dakkada bir bakıyordum belki beli belirsiz bir çizgi göürürm diye ama kendimi üzmekten başka bişey değildi,
bu ay olmazsada olmasın senin ve eşini canı saolsun birtanem daha yaşında çok küçük canını sıkma tamammı:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?