Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzum esram ve diğer arkadaşlar herkese günaydınnnn.haftanın sonuna geldik oley yarın tatil
gerci benim 12 de işim bitiyo .12 de çıkarım ofisten ..öpüyorum sizi

evet canım hafta sonuna geldik nihayet.. bende 4 gibi çıkarım inşallah.. sana ve tabi diğer arkadaşlarıma güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum. temiz hava bol güneş ohhh

esraya katılıyorum...kesinlikle annesine benzesin annesi süper bi hatun yaaa. başkasının resmini boşver sen.

evet canım hafta sonuna geldik nihayet.. bende 4 gibi çıkarım inşallah.. sana ve tabi diğer arkadaşlarıma güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum. temiz hava bol güneş ohhh

sağol arkadaşım sanada güzel bir pazar geçirmen dilegiyle.ama bu hafta güneşi bol bol göremiyoruz antalya hep bulutlu hafif yağmurlu geçirdi.inşallah yarın hava güzel olurda denize gideriz:)))

teşekkür ederim kızlarr valla şımardımm heeee ama benim gözlerimm renkli değill bari gözlerii eşime benzesin yeşil yeşilll ayyy yumuk yumukkk ne güzel olur dimiii .. hangi bebek çirkin olabilirkiiiii ayy bak ben duygulandım şimdiii :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canııım kızkardeşleriiiiiiiim beniiiiim :))bideneleriimm.umarım herşey yolundadııııır..harıl harıl çalışıın kızlaaaar:)bol bool hemdee teyze olasım geldii hadi davranıın:))

ben çok iyiim size selam vermeden güne başlamak istemedim.benim uğur böcekleriiim.aklım hep sizdee yeğenlerimdee..sağlıcakla kalıın.sizi herbirinizi kocaman öpüyoruum.allaha emanet oluuun.pazartesi dönüyorum been bol bol cevaplarım artıkıın sorularınızıı:))

pre-seedi netten sahibinden.comdan sipariş edin 50.tl ye 2 güne geliyo..orjinali hemde 6'lısı..dikkat etmeniz gereken tek şey tarihiiii ve adetlerii..eğer bir sorun yaşanırsa hemen iade edebilme şansınız olucaktıır..görüşmek dileğilee:))

canımmmm bizde seni çok özledik.. senin yine teyze olasın geldiyse kesin bugünlerde topic yine çarkalanır.. hafta sonları pek yoğun olmuyor burası kimsecikler girmiyo.. pazartesi herkes burda olur artık...

amaniiinnnn kimse yok bugün. tabi tatil diye geziosunuz dimiiii. gezin bakalim. :dilcikar:

kızlar seelaaamm cok sık gelemiorum artıkkkk bebek düşünmemek için ara verdm biraz bilmiorum kızlar böleee belmden kasıgıma doruuu bişii gelio agrııı neblm yaaaaaa 2gün önce cok sık idrara cıkıordm smdi öle diilimmm neblm yaa bi dğşiğim kızlar adete 2varr-tatlicadiarzu-

YA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM :1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

mrhb ben yeni üye oldum aranıza yeni katıldım ama o listeyi anlayamadım nedemek istiyorsunuz açık yazarsanız sevinirim

[sıze="2"]canım o arnavut güzelinin kürüyle hamile kalanların listesi bir çeşit kür yeni polen tarcın çörekotu kullanılıo yenilio gebeliğe yardımcı oluorda..[/sıze]

canım benim üzülmek yok
bak hepimiz bu yolda var gücümüzle elimizden geleni yapıyoruz.böle kendini koyuverme
demekki daha zamanı var be gülüm...allah herşeyin hayırlısını versin.
ya hamile olupta bebişimiz sağlıksız olsa daha mı iyi lütfen canım sakin ol.geç olsun ama güç olmasın sağlıcaklı bişekilde gelsin yavrularımız. lütfen canım kendini yıpratma sil kafanadan şimdi bu düşünceleri bugunun tadını çıkar emi öptüm seni

saol cnm destegin için bilmiorum tatsibelim ya yıkıldım o kilt anındayım suanda ezan okunuor ALLAHIM NEOLUR BR YAVRUM EVLADIM OLSUN KURBAN OLDUGUM İÇİM YANIYORsenağlamasenağlama

umutsuzcum.... hep diyoyorum...
yalnız degilsin.... ben de bircok arkadaş da her ay bir haftayı üzüntü ile geçiriyoruz....
sonra çalışma yap 3 hafta içindeki bir küçük umutla bekle....son hüsran.
sonra akılsız tuba.. kıpırdamadın da ne oldu yıne yok bebek diye üzüll dur...
hepimiz aynıyız napalım dua dan baska caremız yokki.

Saol cnm benim..allah razı olsun bilmiorumiçim koptu biran ya cok cok inanmıştım birde..saol birtanem inş.bi bebeğim olacak

umutsuzum nerde duyulmuş adetten önce test yapmak daha günün gelmeden ne yapıyorsun o testi hee :mymeka:çok acele ediyorsun canım benim hem sen kendini okadar adepte etme (umut et ama) bak taze annemiz durumuz adeti 1 hafta geçmesine rağman test yaptı tek çizgiden başka çizgi yoktu ,çıkmadı hamile olduğu halde sende acele etme bekle günün geçsin biraz daha sabret olacağına bırak ,o testide cebinden çıkarıp at baktıkça üzülürsün benimde bu ay başıma geldi , şimdi benimde bu ay 2_3 gün geçmişti hemen bir test yaptım mağlum tek çizgi 5 dakkada bir bakıyordum belki beli belirsiz bir çizgi göürürm diye ama kendimi üzmekten başka bişey değildi ,
bu ay olmazsada olmasın senin ve eşini canı saolsun birtanem daha yaşında çok küçük canını sıkma tamammı:teselli:

umutsuzzz canım adın umutsuz olsun kendin umutsuz olma burdaki herkes aynı duyguları paylaşıyor yalnız değilsin Allah büyüktür sakın ama sakın eksik dilek dileme hayırlısı, elbet birgün olur sabır herkese sabır Allah başka dert vermesin

bugün pazarya geziyosunuz demi iyi gezmeler gelince uğrayın ama buraya

canım haklısın daha günün geçmeden yapmak testi hayal kırıklığından başka bişey değil benim günüm geçiyor ama bidahaki hafta sonuna kadar test falan yapmayı düşünmüyorum allah izin verirse allahım verdiyse ben o testi yapsamda yapmasamda zaten verecek
ben test yapim dedim eşime dedi dur hemen ne yapıyosun azcık bekle sonra üzülüyosun hak verdim eşime ve beklicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…