Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin kaç günün geçiyor yarın bir kanda baktırsana valla hamiş olabilirsin :CüvCüv: 6. hissim beni dürtüyor sanki bana bu arkadaşında hamile gibi geliyor diiyorşakkıdı

kızlar kimse yok ama dün çok güldüm ve sizinle paylaşım dedim
eşim civciv almış balkonda nasıl besleyecekse artık
komşum sormuş netcen bu civcivleri demiş eşimde bakıcam nberden aldın demiş komşum eşimde baktım eşimin doğuracağı yok ben doğurim dedim demiş beni çağırdılar gülüyolar bende çıktım böyle diyo bak dedi komşum bende o doğursa doğursa civciv doğurur dedim eşimde sen güzel bir oğlan doğurdun canım ben o kadar yapabildim ee idare et artık dedi..kaydirigubbakcemile3.

canım senin kaç günün geçiyor yarın bir kanda baktırsana valla hamiş olabilirsin :CüvCüv: 6. hissim beni dürtüyor sanki bana bu arkadaşında hamile gibi geliyor diiyorşakkıdı

canım inş 6.cı hissin doğrudur daha 4 günüm geöçiyor ama ne hamilelik nede adet belirtim yok sadece kasıklarımda hafifbir ağrı var o kadar
tüp bebek uzmanına sormuştum o bana çatlatma iğnesini vurulduktan 13 veya 15 gün sonra kanda çıkıyomuş öyle yaptır dedi bende birkaç gün beklicem canım

YA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM

canım hiç üzülme seni çok iyi anlıyorum
hepimiz her ay anı sorunları yaşıyoruz ama test yapmakla acele etmişsin
benim bugün adet tarihim üzerinden 5 gün geçti ve regl olamadım kaç gündürde ağrılar içindeyim bel ağrısı kasık ağrısı ama ona rağmen regl olamazsam biraz daha bekliycem test yapmıycam
çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gecikmiştir diyorum ve hamile olduğuma asla ihtimal vermiyorum

canım hiç üzülme seni çok iyi anlıyorum
hepimiz her ay anı sorunları yaşıyoruz ama test yapmakla acele etmişsin
benim bugün adet tarihim üzerinden 5 gün geçti ve regl olamadım kaç gündürde ağrılar içindeyim bel ağrısı kasık ağrısı ama ona rağmen regl olamazsam biraz daha bekliycem test yapmıycam
çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gecikmiştir diyorum ve hamile olduğuma asla ihtimal vermiyorum

canım benim üzülme yoksa bile allahım zamanını bekliyodur bence
çok acele etmişsin canım bak benim kaç günüm geçti halen daha yapmadım test falan yapmicamda 12 gün geçene kadar sende bekle bakalım hayırlısı inş vardır.:teselli:

en iyisini etmişsin canım sonra insan çok üzülüyor test yapsak da yapmasakda eğer varsa zaten vardır bende bekliyorum allah hayırlısını versin hepimize..

[:

fshsos güzelim yoksun nerelerdesin en son başın ağrıyordu şimdi nasılsın a.s. çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ALLAH nazardan korur siz teyzeleri dua ediyorsunuz..canım yüce rabbim seninde kucağına tez zamanda bebiş versin AMİN:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

canım arada bakıp çıkıyorum siteye ne yapıyorsunuz diye benim oğlum okulda düşmüş kolu kırıldı çenesindede dikişleri var o yüzden çok fazla zamanımı alıyor ne yapalım canı sağ olsun

çok sevindim canım ya vallahi inşallah hayırlısı olurda bebişini alırsın kucağına

çok gemiş olsun canım

gecmis olsun fshsos. böyle kafan mesgul olur birseyle, belkide hamis olursun

günaydın kızlar... iyi haflar diliyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize günaydıınnn yeni bir hafta hepimize uğur getirsin :Saruboceq:a.s.

durucum... güzeller güzeli annemiz nasılsın bakalım... bugün tekrardan test yapacaksın.. Allah yardımcın olsun.. inşallah iyi haberler verirsin bize.. çok dua ediyorum sana ve bütün arkadaşlarıma.. Rabbim kalbimizden geçenleri en iyi bilendir kalbimizdeki niyeti hayırlısıyla versin..

herkese günaydınlara.s.

fshsos canım çok geçmiş olsun a.s.

durucum sen nasılsın kan sonucun nasıl çıktı?ilk ultrasona ne zaman gidiyorsun ?heyecan varmı evde durumlar nasıl:)

sevimsu canım inşallah sende bize durumuz gibi güzel haberler vereceksin bunu canı gönülden istiyorum

esramm canım benim ne yapalım dünyanın sonu değil ya herşey allahtan verende o alanda o, zamanı gelince elbette olacak zamanı var demek esram, üzlsende ağlasanda boş kendini hırpalama fazla tamammı:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…