K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.201
canım senin kaç günün geçiyor yarın bir kanda baktırsana valla hamiş olabilirsin :CüvCüv: 6. hissim beni dürtüyor sanki bana bu arkadaşında hamile gibi geliyor diiyorşakkıdıcanım haklısın daha günün geçmeden yapmak testi hayal kırıklığından başka bişey değil benim günüm geçiyor ama bidahaki hafta sonuna kadar test falan yapmayı düşünmüyorum allah izin verirse allahım verdiyse ben o testi yapsamda yapmasamda zaten verecek
ben test yapim dedim eşime dedi dur hemen ne yapıyosun azcık bekle sonra üzülüyosun hak verdim eşime ve beklicem..
canım senin kaç günün geçiyor yarın bir kanda baktırsana valla hamiş olabilirsin :CüvCüv: 6. hissim beni dürtüyor sanki bana bu arkadaşında hamile gibi geliyor diiyorşakkıdı
YA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM :1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benim üzülme yoksa bile allahım zamanını bekliyodur benceYA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM :1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım hiç üzülme seni çok iyi anlıyorum
hepimiz her ay anı sorunları yaşıyoruz ama test yapmakla acele etmişsin
benim bugün adet tarihim üzerinden 5 gün geçti ve regl olamadım kaç gündürde ağrılar içindeyim bel ağrısı kasık ağrısı ama ona rağmen regl olamazsam biraz daha bekliycem test yapmıycam
çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gecikmiştir diyorum ve hamile olduğuma asla ihtimal vermiyorum
fshos canım senın bahsettıgın bıtkısel tablet vardıya ben ondan kullanıyorum bu ay bende cok guzel yumurta gelıstırmıs bugun ben doktora gıttım rahım agzında yara vardı onu dondurmak ıcın bugun adetımın 13 gunuydu doktor yumurtan cok guzel gelısmıs catlamak uzere dedı.bayagı faydası oldu bana o tabletın ama bu ay tabi yara dondurdugum ıcın calısmalara ara verdık doktor 15 gun yasak dedi.ama onumuzdekı ayda kullanacam o tabletı. yani etkısı gercekten var.
[:
canım arada bakıp çıkıyorum siteye ne yapıyorsunuz diye benim oğlum okulda düşmüş kolu kırıldı çenesindede dikişleri var o yüzden çok fazla zamanımı alıyor ne yapalım canı sağ olsun
Polen+bal+çörekotu+tarçın her sabah aç karnına 1 çay kaşığı hergün
Adet bitti 5.gün
akşam eve gider gitmez aç karnına kuru incir 4-5 adet
süt maydanoz buharı
ardından adaçayı yağı vajina sabah çıkardım
buharı yaparken böğürtlen kökü içtim (bir fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koy üstüne sıcak su dök ben 1 adet çubuk tarçında koydum demlensin 1 fincan iç) (Yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım)
buhar bitti,adaçayı yağı bitti yumurtlama zamanı (ayy buda tavuk gibi oldu)
polen devam, 4-5 adet incir devam, akşam böğürtlen kökü devam sonra preseed ilişki ayaklar havada yarım saat sonra cenin pozisyonu (aklınıza tatili getirin)
ovulasyon testi mutlaka alın derim hamile kalmak için sadece 2 gün varmış bu kadar
canım cok sevindim inanki hamile olmana.allah kucağinada almayı nasip etsin inşlh.burda bana yol gösteren ilk kişilerdiniz siz.
yanlız benim sana bikaç sorum olacak.polen-tarçın-bal-ç.otunu adetin kaçinçi günü başladın kaç gün devam ettin.çörek otunu eziptemi giyeyim.senin ölçülerin neydi?
maydonoz buharını yarım litre süttemi yoksa 1litre süttemi yaptın.yaptığımız sütü atmamızmı lazım.yani tekrar kaynatsak olurmu.(süt önemli değil ne kadar giderse gitsin de sizler atmadıysanız ben atarım yazık olmasın diye soruyorum)
adaçayı yağini pamuğa batırıp ii ce içeriye mi koymak lazım ya kaçarsa.başka türlü olmazmı.bunu adetinin kaçinçi günü başlayıp kaç gün devam ettin.günde kaç kere.
böğürtlen köküne toz tarcın koysam olurmu acaba.sıcak suyu döktükten sonra hemen içiyormuyuz yoksa demlenmesini beklemek lazım mı?bunuda adetinin kaçinçi günü başlayıp kaç gün devam ettin?
preseed i sen netten mi aldın?onu ne zmanlar yapmak lazım ayrıca.
okadar fazla soru sordum ki kusura bakma.bende hamile kalırmıyım ümidiyle işte.inşlh bende hamile kalırım bu kürler sayesinde.
canım günaydın polen+bal+çörekotu+tarçın hemen başla belirli bir zamanı yok ..toz tarçın kullan çörek otunu ezmedim istersen ezerbilirsin belirli bir ölçü yok..
maydanoz süt ister yarım kilo ister 1 kilo yap bir demet (bağ) yıka ben elimle kopardım süte koydum kaynattım 2-3 sefer yaptım arka arkaya (yani akşam yaptım soğudu ısıttım) sonra attım. (bunuda adet bitminde 4- yada 5.gün başla . 5-6 gün (yumurtalama gününe kadar devam et)
adaçayıyağı adet bitiminde 4- ya da 5 gün başladım 5-6 gün devam ettim ..akşam koydum sabah çıkarttım.
adetin 2 . yada 3. günü hergün 5-6 adet incir yedim ... yumurtlama gününe kadar sonra 11 günde itibaren böğürtlen kökü içtim 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü 1 adet çubuk tarçın üzerine kaynamış su dök denlensin ılınınca iç. yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım 2 hafta içmişimdir
preseed internette var sipariş edersen gönderiyorlar onuda ovulasyon testiyle birlikte kullan zaten 6 adet var içinde
birde ilişkiden sonra ayaklarını duvara daya poponun altına yastık koy beklet 1 saat sonra en çok nerden yumurtluyorsan o tarafa cenin şeklinde yat sabaha kadar.
canım sorularını cevplamaya çalıştım inşallah gelir bebişin:ecrin_bebek:alkisalkisalkis
günaydın kızlar... iyi haflar diliyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?