L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.221
senağlama senağlama senağlama hasta oldum..
esramm canım benim ne yapalım dünyanın sonu değil ya herşey allahtan verende o alanda o, zamanı gelince elbette olacak zamanı var demek esram, üzlsende ağlasanda boş kendini hırpalama fazla tamammı:teselli:
kızlar hepinize günaydın...
esram canım benim hiç canını sıkma neydi stres yapmayacağız güzel havaların tadını çıkaracağız..
durucum güzeller haberlerini bekliyoruz.
herkese iyi çalışmalar
Günaydınnn herkeseee.yeni bir gün yeni bir umut hayata dair.
esramm üzülme inşallah zamanı gelince olacak kafana takma yapılacak bişey yok moralini yüksek tutmak lazım
fshsos geçmiş olsun
sevimsu güzel haberler alırız inşallah senden
duru sen nasılsın taze annecikk :CüvCüv: alıştınmı bu kombineye :)
esram üzülme sakın bak bir dahaki ay var yüce rabbim verecek demek zamanı gelmedi ben hepinize duamı ediyorum :Saruboceq:
kedersizim dişin geçtimi canım a.s.
cumartesi kan testi yaptırmıştım 1974 'e çıkmış bugün randevu alacam doktorum varsa akşam iş çıkışı gidecem hepinizi seviyorum benim güzel arkadaşlarım Şeniza.s.a.s.a.s.
sibelim sen nasılsın bugün arnavutum güzelim dönüyor :dance:
canım benim inş bidahaki ay olur sen sitres yapıp kendini üzme olurmu demekki zamanını var bebişin gelmesi için :1hug:
drualya canım senin bebişin nasıl sen nasılsın
heyecan yapma desemde sen yine yapacaksın bende yapmıştım oğluma hamile kalınca canım çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın inş rabbimkızlar ilk defa bugün doktorum olursa eğer görcem umarım terslik yoktur tedirginim biraz
canım arkadaşlarım benim.. iyiki varsınız sizleri çokk seviyorumm.. Haklısınız herşeyde bir hayır var belki zamanı değil ama inanın üzülmedende edemiyorum.. her ay yeni umut daha sonra tekrar hüzün.. :çok üzgünüm:
canım günaydın polen+bal+çörekotu+tarçın hemen başla belirli bir zamanı yok ..toz tarçın kullan çörek otunu ezmedim istersen ezerbilirsin belirli bir ölçü yok..
maydanoz süt ister yarım kilo ister 1 kilo yap bir demet (bağ) yıka ben elimle kopardım süte koydum kaynattım 2-3 sefer yaptım arka arkaya (yani akşam yaptım soğudu ısıttım) sonra attım. (bunuda adet bitminde 4- yada 5.gün başla . 5-6 gün (yumurtalama gününe kadar devam et)
adaçayıyağı adet bitiminde 4- ya da 5 gün başladım 5-6 gün devam ettim ..akşam koydum sabah çıkarttım.
adetin 2 . yada 3. günü hergün 5-6 adet incir yedim ... yumurtlama gününe kadar sonra 11 günde itibaren böğürtlen kökü içtim 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü 1 adet çubuk tarçın üzerine kaynamış su dök denlensin ılınınca iç. yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım 2 hafta içmişimdir
preseed internette var sipariş edersen gönderiyorlar onuda ovulasyon testiyle birlikte kullan zaten 6 adet var içinde
birde ilişkiden sonra ayaklarını duvara daya poponun altına yastık koy beklet 1 saat sonra en çok nerden yumurtluyorsan o tarafa cenin şeklinde yat sabaha kadar.
canım sorularını cevplamaya çalıştım inşallah gelir bebişin:ecrin_bebek:alkisalkisalkis
canım çok tşk ederim.adetim gelsin hemen adet sonrası yapılacakları yapacağim.bugün gelmesi gerekiyor ama gelmedi halen.cumartesi günü cok hafif renkte peçeteye geldi arkası yok.kasıklarım ağrıyor,göğüslerim acıyo ama gelemiyo bi gelse artık.üfff üff
senağlama senağlama senağlama hasta oldum..
esram üzülme sakın bak bir dahaki ay var yüce rabbim verecek demek zamanı gelmedi ben hepinize duamı ediyorum :Saruboceq:
cumartesi kan testi yaptırmıştım 1974 'e çıkmış bugün randevu alacam doktorum varsa akşam iş çıkışı gidecem hepinizi seviyorum benim güzel arkadaşlarım Şeniza.s.a.s.a.s.
canım çok tşk ederim.adetim gelsin hemen adet sonrası yapılacakları yapacağim.bugün gelmesi gerekiyor ama gelmedi halen.cumartesi günü cok hafif renkte peçeteye geldi arkası yok.kasıklarım ağrıyor,göğüslerim acıyo ama gelemiyo bi gelse artık.üfff üff
canım hayırlısı umarım gelmez hamilesindir :Saruboceq:
durucum dişim arada bir sızlıyor çektirmekten korkuyorum:1no2: şimdilik idare etmeye çalışıyorum
ayy durucum demek bugün bebeğini göreceksin ne güzel kalp atışlarınıda duyarsın herhaldeyerimseniben ayyy kıss o günleri görmeyi rabbim bizede yaşatsın :Saruboceq:
kedersizim çekilmesimi gerek doktora gösterebildinmi canım bak bebişten önce mutlaka tedavisi yaptır derim şurda bebişinin gelmesine çok az bir zaman var ona görea.syerimseniben hepiniz göreceksiniz buna inanın ben çok inanıyorum :Saruboceq:
durualyam cok sevindim degerin masallah cok guzel yukselmis,rabbim ikinizide nazarlardan korusun insallah....bugun bebegini goreceksin ne mutlu sana minnaciktir simdi o annesi....bendede aynen hicbir gelisme yok bugun dr gidicem ogleden sonra adetim duzensizlesti yersiz lekelenmeler vs....
canım dişimi dr a göstermeye bile korkuyorum çekilecek gibi görünüyor çünkü :bbo:kedersizim çekilmesimi gerek doktora gösterebildinmi canım bak bebişten önce mutlaka tedavisi yaptır derim şurda bebişinin gelmesine çok az bir zaman var ona görea.syerimseniben hepiniz göreceksiniz buna inanın ben çok inanıyorum :Saruboceq:
durucum dişim arada bir sızlıyor çektirmekten korkuyorum:1no2: şimdilik idare etmeye çalışıyorum
ayy durucum demek bugün bebeğini göreceksin ne güzel kalp atışlarınıda duyarsın herhaldeyerimseniben ayyy kıss o günleri görmeyi rabbim bizede yaşatsın :Saruboceq:
iyiyim durucum.
dün ilacım bitti adet olmayı bekliyorum. DR gidicez olunca.inşallah atmışımdır eski yumurtayı..bende durumlar böle birde süper bi hafta sonu geçirdim kocişle...
sen neler yapıyonn kan tahlilin gayet iyi inşallah akşamda güzel şeyler söyler dr un biz burdayız bizide haberdar et gelişmelerden
canım dişimi dr a göstermeye bile korkuyorum çekilecek gibi görünüyor çünkü :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?