Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize günaydın...
esram canım benim hiç canını sıkma neydi stres yapmayacağız güzel havaların tadını çıkaracağız..
durucum güzeller haberlerini bekliyoruz.

herkese iyi çalışmalar

Günaydınnn herkeseee.yeni bir gün yeni bir umut hayata dair.

esramm üzülme inşallah zamanı gelince olacak kafana takma yapılacak bişey yok moralini yüksek tutmak lazım

fshsos geçmiş olsun

sevimsu güzel haberler alırız inşallah senden

duru sen nasılsın taze annecikk :CüvCüv: alıştınmı bu kombineye :)

esram üzülme sakın bak bir dahaki ay var yüce rabbim verecek demek zamanı gelmedi ben hepinize duamı ediyorum :Saruboceq:

kedersizim dişin geçtimi canım a.s.

cumartesi kan testi yaptırmıştım 1974 'e çıkmış bugün randevu alacam doktorum varsa akşam iş çıkışı gidecem hepinizi seviyorum benim güzel arkadaşlarım Şeniza.s.a.s.a.s.

sibelim sen nasılsın bugün arnavutum güzelim dönüyor :dance:

senağlama senağlama senağlama hasta oldum..

canım benim inş bidahaki ay olur sen sitres yapıp kendini üzme olurmu demekki zamanını var bebişin gelmesi için :1hug:
drualya canım senin bebişin nasıl sen nasılsın

fshsoscum canım geçmiş olsun oğluna çok üzüldüm canım

sevimsucum günaydın canımmm az kaldı seninde inşallah güzel haber vereceksin:ecrin_bebek:

sevdanehrim iyiyim canım alışmaya çalışıyorum

kızlar ilk defa bugün doktorum olursa eğer görcem umarım terslik yoktur tedirginim biraz

esramm canım benim ne yapalım dünyanın sonu değil ya herşey allahtan verende o alanda o, zamanı gelince elbette olacak zamanı var demek esram, üzlsende ağlasanda boş kendini hırpalama fazla tamammı:teselli:

canım benim inş bidahaki ay olur sen sitres yapıp kendini üzme olurmu demekki zamanını var bebişin gelmesi için :1hug:
drualya canım senin bebişin nasıl sen nasılsın

canım arkadaşlarım benim.. iyiki varsınız sizleri çokk seviyorumm.. Haklısınız herşeyde bir hayır var belki zamanı değil ama inanın üzülmedende edemiyorum.. her ay yeni umut daha sonra tekrar hüzün.. :çok üzgünüm:

sevimsucum günaydın canımmm az kaldı seninde inşallah güzel haber vereceksin:ecrin_bebek:

inşm canım

kızlar ilk defa bugün doktorum olursa eğer görcem umarım terslik yoktur tedirginim biraz
heyecan yapma desemde sen yine yapacaksın bende yapmıştım oğluma hamile kalınca canım çok güzel bir duygu allah herkese tattırsın inş rabbim
seninde bebeğin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir inş canım

evet haklısın canım benim her ay yeni ümit hasta oluncada hüzün allah geciktirmeden versin hayırlı ve sağlıklı bebekler isteyen kullarına inş canım

durucum dişim arada bir sızlıyor çektirmekten korkuyorum:1no2: şimdilik idare etmeye çalışıyorum
ayy durucum demek bugün bebeğini göreceksin ne güzel kalp atışlarınıda duyarsın herhaldeyerimseniben ayyy kıss o günleri görmeyi rabbim bizede yaşatsın :Saruboceq:

durualyam cok sevindim degerin masallah cok guzel yukselmis,rabbim ikinizide nazarlardan korusun insallah....bugun bebegini goreceksin ne mutlu sana minnaciktir simdi o annesi....bendede aynen hicbir gelisme yok bugun dr gidicem ogleden sonra adetim duzensizlesti yersiz lekelenmeler vs....

eylül canım geçmiş olsun adet günündemi lekelenmeler var yoksa adet ortası falanmı

canım eylülüm sağol teyzesii a.s. evet görecem inşallah :Saruboceq:
git tabiii doktor ne söylecek bakalım bizede bilgi ver olurmu şimdiden geçmiş olsun sanaa.s.a.s.

iyiyim durucum.
dün ilacım bitti adet olmayı bekliyorum. DR gidicez olunca.inşallah atmışımdır eski yumurtayı..bende durumlar böle birde süper bi hafta sonu geçirdim kocişle...

sen neler yapıyonn kan tahlilin gayet iyi inşallah akşamda güzel şeyler söyler dr un biz burdayız bizide haberdar et gelişmelerden

canım dişimi dr a göstermeye bile korkuyorum çekilecek gibi görünüyor çünkü :bbo:

kedersizim cook gecmis olsun,,,dis agrisi cok zor bir agri...bende senin gibi cektirmekten cok korkarim...ama sana cok guzel bir ilac tavsiye edebilirim istersen...agriyan disi aninda uyusturup agriyi kesiyor tamamen bitkisel bir ilac..:teselli:

atmışsındır bence tatlım iyi haberlerini bekliyoruz ...gez gezzzz ohhhhhhhhhh süperrr
temiz hava alın iyi gelir:jeyyar::jeyyar:

canım dişimi dr a göstermeye bile korkuyorum çekilecek gibi görünüyor çünkü :bbo:

kedersizim belki kanal tedavisi ile geçer aslında tedavisini yaptırsan iyi olur derim ama sen bilirsin umarım geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…