Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzulme canim ,umutlarini yitirme birdahaki aya insallah...

inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla... canım seninde düzensizleşme felan başlamış bak doktora gittikten sonra bizide bilgilendir canım olurmu.. geçmiş olsun..a.s.

dururcum değerlerin süpper canımmm.. Allah seni ve bebişini korusun inşallah...

sibelcim inşallah geçen aydan kalan yumurtayı atmışsındır.. bakarsın bu ay bütün topic hepimiz biranda hamile çıkarız.. ne süper olurdu yaa... herkeste bir değişiklik var yani bence bu ay patlama olacak..

dururcum değerlerin süpper canımmm.. Allah seni ve bebişini korusun inşallah...

siz teyzelerinin duaları koruyo :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bencede patlayacak herkeste değişiklik var mesela benim geçen ay ilk defa adetim 8 gün önce gelmişti.a.s hadi gelin peşimden :CüvCüv:

ah canım inşallah ..... ağrılarım çok garip hep olan agrılardan daha bi baskın

inşallah canım hepimiz bir an önce anneliği tadarız

arzucum nerelerdesin canım eşine kızmıştın bizedemi kızdın yoksa.. naniknanik

esramm olurmu öyşe şeyy bugün biraz rahatsız gibiyim hafta sonu yoruldum şimdi acısı çıkıyorr yazılanları okudummdaa durucumm inşallah mercimeğinin kalp atışlarını duyarsın hiçbir sorun yaşamazsın canım .esramm sende üzülmee olurmuu inşallah gelecek aya müjdeli haberler verirsin bizee bende hastalanıcam galibaa daha günüm gelmedi ama sinir ve ağlamaklı hallerim geldii herşeyin hayırlısıı hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.

canıımmmm arzuuummm geçmiş olsuuunnn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

catlatma iynesinden 14 GUN SONRA ADET OLMAZSAN TEST YAP DEMISTI DOKTOR sen nezaman catlatma iynesi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…