Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bende yok ama sen hamilesin bence insssss hamilesindir yapsana bi test

evde test yok cnm.hem olsa bile yapmam.önceki aylar ümidli oluyordum test yapıyordum negatif bu ay kolay kolay yapmam ben o testi usandım çünkü.inşlh sonunda senin dediğin olur ve hamile kalırım.

ya bide kremimsi bişeyler geliyor beyaz beyaz sizce ne olabilir o.adet gelecekte gelemiyor mu onun işaretimi acaba.

denizsizadacıımmm en iyisi kan testi yaptırman bak bu ay eczaneden aldığım testlerden 3.cüsünde silik çıktı yani adet tarihinden itibaren 8.ci gün test silikti ondan önce çıkmadı bile eğer içinde şüphe varsa kan testi yap derim

biraz daha durayım bakalım.gelmezse yaparım test.

tmm arkadaşlar kanda baktırayım bakalım.eşim gelince acile gitsek yapmazlar demi kan testi.e hadi yapayım idrar testi diyelim 25 nisan dı adet tarihim 25 mayıs oldu sizce idrarda da cıkma olasılıği varmı.

tmm arkadaşlar kanda baktırayım bakalım.eşim gelince acile gitsek yapmazlar demi kan testi.e hadi yapayım idrar testi diyelim 25 nisan dı adet tarihim 25 mayıs oldu sizce idrarda da cıkma olasılıği varmı.
canım eğer acile gidersen test yaparlar ben geçen gece gittim kasık ağrısı için adetten yeni temizlenmiştim dr ada söledim yeni temizlendiğimi ama yinede bir test yapalım dedi bence sende acile git ve kasığım çok ağrıyor de bak nasıl yapıyorlarkaydirigubbakcemile3

canım sabah ilk idrar önemli yanılmıyorsam...... ama emin olmak için kan testinde net çıkar

vavvv kederisim bulmuş yöntemini valla... senin 6. his ne diyor canım..

canıımmmm hiç bahsetmedin ağrın olduğunu geçmiş olsun a.s.

o zman eşim gelsin aydına göreve gitti.sonra tmm derse gideriz.bende diyeyimki ordakilere karnım kasıklarım ağryor.yat iğne yapalım derlerse napcam ben. 25 nisan 25 mayıs cıkar demi bugün kanda.ona göre gidem sonra kandanda olmayem :) alttan bakmazlar demi.

vavvv kederisim bulmuş yöntemini valla... senin 6. his ne diyor canım..
eee canım olacak okara burda tecrübe konuşuyor nerdeyse 6 senem bitiyor ben çok geçtim bu yollardankaydirigubbakcemile3
canıımmmm hiç bahsetmedin ağrın olduğunu geçmiş olsun a.s.
evet canım hiç bahsetmedim geçen pazar olmuştu ağrım ve halen devam ediyor dün gece biraz daha şidetlendi bende eşime yine acile gidelim dedim ama gidiyoruzda bişeyin yok diyip eve gönderiyorlar diyince bende sinirlendim gitmedim artık bey efendi bu sabah okulda beni arıyor nasıl oldun dr a gittnimi diyo bende gitsemde bişeyin yok diyip eve gönderiyorla neden gideyimki dedim :dilcikar:

canım yat iğne yapalım dedikleri zaman sende günüm geçti hamile olabilirim ama test yapmadım daha dersin yerimseniben

canım yat iğne yapalım dedikleri zaman sende günüm geçti hamile olabilirim ama test yapmadım daha dersin yerimseniben[/QUOTE]

inşallah eşim giderde yaptırırım canım.

Son düzenleme:
eylül canım geçmiş olsun adet günündemi lekelenmeler var yoksa adet ortası falanmı

canım eylülüm sağol teyzesii a.s. evet görecem inşallah :Saruboceq:
git tabiii doktor ne söylecek bakalım bizede bilgi ver olurmu şimdiden geçmiş olsun sanaa.s.a.s.

inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla... canım seninde düzensizleşme felan başlamış bak doktora gittikten sonra bizide bilgilendir canım olurmu.. geçmiş olsun..a.s.

evet dr'dan geldim......maalesef pek ic acici seyler soylemedisenağlama....cok sayida polikistik over kist var dedi.senağlama.bu kistler gebe kalmani zorlastiriyor olabilir dedi...adet olmam icin ilac ve hormon duzenleyici gebe kalmayi saglayan dogum kontrol ilaci verdi...bunlari kullan adet ol birdahaki ay adet olnca tekrar gel hormon testi yapalim dedi......senağlama bakalim artik hersey allahtan..okadar jinekolojiye gitmeme ragmen hepsi rahmin ici cok temiz demisti bu simdi bana niye boyle dedisenağlama...3 ay daha bekliycem adetim duzene girince durualyanin asilama yaptigi yerde allah nasip kismet ederse orda asilama yapmayi dusunuyorum...allah hepimizin yardimcisi olsun...

dilerim hamilesindir arzu,umarim edet olmazsin...insallah sigarayi birakmana karsilik hediye olarak bebegin:1hug: gelir......

canımm benimm çokk geçmiş olsunn..a.s. üzülme sıkılma nolur bak elbirliğiyle onada bir çare bulacaz inşallah.. soğan kürü yapsana canım kistler için çok iyiymiş.. birde şu kistler için papatya çayını önerirler eski kadınlar.. bir ara bir arkadaşımda vardı onada papatya çayı önermişler tekrar doktora gittiğinde hiç kisti kalmadığını söylemişler...:1shok: Allah büyük canım arkadaşım nolur sıkma kendini üzülme :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…