- Konu Sahibi EU2
-
- #3.261
canim bende yok ama sen hamilesin bence insssss hamilesindir yapsana bi test
denizsizadacıımmm en iyisi kan testi yaptırman bak bu ay eczaneden aldığım testlerden 3.cüsünde silik çıktı yani adet tarihinden itibaren 8.ci gün test silikti ondan önce çıkmadı bile eğer içinde şüphe varsa kan testi yap derim
biraz daha durayım bakalım.gelmezse yaparım test.
biraz daha durayım bakalım.gelmezse yaparım test.
canım eğer acile gidersen test yaparlar ben geçen gece gittim kasık ağrısı için adetten yeni temizlenmiştim dr ada söledim yeni temizlendiğimi ama yinede bir test yapalım dedi bence sende acile git ve kasığım çok ağrıyor de bak nasıl yapıyorlarkaydirigubbakcemile3tmm arkadaşlar kanda baktırayım bakalım.eşim gelince acile gitsek yapmazlar demi kan testi.e hadi yapayım idrar testi diyelim 25 nisan dı adet tarihim 25 mayıs oldu sizce idrarda da cıkma olasılıği varmı.
tmm arkadaşlar kanda baktırayım bakalım.eşim gelince acile gitsek yapmazlar demi kan testi.e hadi yapayım idrar testi diyelim 25 nisan dı adet tarihim 25 mayıs oldu sizce idrarda da cıkma olasılıği varmı.
canım eğer acile gidersen test yaparlar ben geçen gece gittim kasık ağrısı için adetten yeni temizlenmiştim dr ada söledim yeni temizlendiğimi ama yinede bir test yapalım dedi bence sende acile git ve kasığım çok ağrıyor de bak nasıl yapıyorlarkaydirigubbakcemile3
ahh keşke öle olsa ne kadar mutlu olurummmm.ama hiç zannetmiyorum.karnıma bastırıyorum gelsin artıkta biran önce tedaviye başlayım die.sende ne gibi değişiklikler var cnm.
bende deki belirtiler adet olacakmışım gibi aynen ama bu ay bel ağrım aşırı eğilip doğrulurken belimde batmalar oluyor birde dünden beri sol kalçamda acayip bir ağrı var ama adet gecikmesinden de olabilir ben hamile olduğuma ihtimal vermiyorum çünkü daha öncede 1 kere adetim 21 gün gecikmişti ve birşey çıkmadı ümitlenmiyorum yani
canım eğer acile gidersen test yaparlar ben geçen gece gittim kasık ağrısı için adetten yeni temizlenmiştim dr ada söledim yeni temizlendiğimi ama yinede bir test yapalım dedi bence sende acile git ve kasığım çok ağrıyor de bak nasıl yapıyorlarkaydirigubbakcemile3
bende deki belirtiler adet olacakmışım gibi aynen ama bu ay bel ağrım aşırı eğilip doğrulurken belimde batmalar oluyor birde dünden beri sol kalçamda acayip bir ağrı var ama adet gecikmesinden de olabilir ben hamile olduğuma ihtimal vermiyorum çünkü daha öncede 1 kere adetim 21 gün gecikmişti ve birşey çıkmadı ümitlenmiyorum yani
işte bende ümitlenmek istemiyorum.bende de önceden basit yumurtalık kisti vardı gitti ama ya gene olduysa ondan gelmiyosa die içimden gecirmiyor değilim.
eee canım olacak okara burda tecrübe konuşuyor nerdeyse 6 senem bitiyor ben çok geçtim bu yollardankaydirigubbakcemile3vavvv kederisim bulmuş yöntemini valla... senin 6. his ne diyor canım..
evet canım hiç bahsetmedim geçen pazar olmuştu ağrım ve halen devam ediyor dün gece biraz daha şidetlendi bende eşime yine acile gidelim dedim ama gidiyoruzda bişeyin yok diyip eve gönderiyorlar diyince bende sinirlendim gitmedim artık bey efendi bu sabah okulda beni arıyor nasıl oldun dr a gittnimi diyo bende gitsemde bişeyin yok diyip eve gönderiyorla neden gideyimki dedim :dilcikar:canıımmmm hiç bahsetmedin ağrın olduğunu geçmiş olsun a.s.
canım yat iğne yapalım dedikleri zaman sende günüm geçti hamile olabilirim ama test yapmadım daha dersin yerimsenibeno zman eşim gelsin aydına göreve gitti.sonra tmm derse gideriz.bende diyeyimki ordakilere karnım kasıklarım ağryor.yat iğne yapalım derlerse napcam ben. 25 nisan 25 mayıs cıkar demi bugün kanda.ona göre gidem sonra kandanda olmayem :) alttan bakmazlar demi.
eylül canım geçmiş olsun adet günündemi lekelenmeler var yoksa adet ortası falanmı
canım eylülüm sağol teyzesii a.s.evet görecem inşallah :Saruboceq:
git tabiii doktor ne söylecek bakalım bizede bilgi ver olurmu şimdiden geçmiş olsun sanaa.s.a.s.
inşallah bidahaki ay olur hayırlısıyla... canım seninde düzensizleşme felan başlamış bak doktora gittikten sonra bizide bilgilendir canım olurmu.. geçmiş olsun..a.s.
esramm olurmu öyşe şeyy bugün biraz rahatsız gibiyim hafta sonu yoruldum şimdi acısı çıkıyorr yazılanları okudummdaa durucumm inşallah mercimeğinin kalp atışlarını duyarsın hiçbir sorun yaşamazsın canım .esramm sende üzülmee olurmuu inşallah gelecek aya müjdeli haberler verirsin bizee bende hastalanıcam galibaa daha günüm gelmedi ama sinir ve ağlamaklı hallerim geldii herşeyin hayırlısıı hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.
evet dr'dan geldim......maalesef pek ic acici seyler soylemedisenağlama....cok sayida polikistik over kist var dedi.senağlama.bu kistler gebe kalmani zorlastiriyor olabilir dedi...adet olmam icin ilac ve hormon duzenleyici gebe kalmayi saglayan dogum kontrol ilaci verdi...bunlari kullan adet ol birdahaki ay adet olnca tekrar gel hormon testi yapalim dedi......senağlama bakalim artik hersey allahtan..okadar jinekolojiye gitmeme ragmen hepsi rahmin ici cok temiz demisti bu simdi bana niye boyle dedisenağlama...3 ay daha bekliycem adetim duzene girince durualyanin asilama yaptigi yerde allah nasip kismet ederse orda asilama yapmayi dusunuyorum...allah hepimizin yardimcisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?