E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.281
canımm benimm çokk geçmiş olsunn..a.s. üzülme sıkılma nolur bak elbirliğiyle onada bir çare bulacaz inşallah.. soğan kürü yapsana canım kistler için çok iyiymiş.. birde şu kistler için papatya çayını önerirler eski kadınlar.. bir ara bir arkadaşımda vardı onada papatya çayı önermişler tekrar doktora gittiğinde hiç kisti kalmadığını söylemişler...:1shok: Allah büyük canım arkadaşım nolur sıkma kendini üzülme :teselli:
evet dr'dan geldim......maalesef pek ic acici seyler soylemedisenağlama....cok sayida polikistik over kist var dedi.senağlama.bu kistler gebe kalmani zorlastiriyor olabilir dedi...adet olmam icin ilac ve hormon duzenleyici gebe kalmayi saglayan dogum kontrol ilaci verdi...bunlari kullan adet ol birdahaki ay adet olnca tekrar gel hormon testi yapalim dedi......senağlama bakalim artik hersey allahtan..okadar jinekolojiye gitmeme ragmen hepsi rahmin ici cok temiz demisti bu simdi bana niye boyle dedisenağlama...3 ay daha bekliycem adetim duzene girince durualyanin asilama yaptigi yerde allah nasip kismet ederse orda asilama yapmayi dusunuyorum...allah hepimizin yardimcisi olsun...
evet dr'dan geldim......maalesef pek ic acici seyler soylemedisenağlama....cok sayida polikistik over kist var dedi.senağlama.bu kistler gebe kalmani zorlastiriyor olabilir dedi...adet olmam icin ilac ve hormon duzenleyici gebe kalmayi saglayan dogum kontrol ilaci verdi...bunlari kullan adet ol birdahaki ay adet olnca tekrar gel hormon testi yapalim dedi......senağlama bakalim artik hersey allahtan..okadar jinekolojiye gitmeme ragmen hepsi rahmin ici cok temiz demisti bu simdi bana niye boyle dedisenağlama...3 ay daha bekliycem adetim duzene girince durualyanin asilama yaptigi yerde allah nasip kismet ederse orda asilama yapmayi dusunuyorum...allah hepimizin yardimcisi olsun...
SAOL KEDERSİZMİN SAOL CNMM :1hug:BİLMİORUM YA COK İNSAN VAR GÜNÜ GEÇMEDEN YAPIPTA ÖĞRENENEN DİYE YAPTIM BİDE HAMİLEYİM KESİN DÜŞÜNCESİYLE ÇIKAR DEDİMumutsuzum nerde duyulmuş adetten önce test yapmak daha günün gelmeden ne yapıyorsun o testi hee :mymeka:çok acele ediyorsun canım benim hem sen kendini okadar adepte etme (umut et ama) bak taze annemiz durumuz adeti 1 hafta geçmesine rağman test yaptı tek çizgiden başka çizgi yoktu ,çıkmadı hamile olduğu halde sende acele etme bekle günün geçsin biraz daha sabret olacağına bırak ,o testide cebinden çıkarıp at baktıkça üzülürsün benimde bu ay başıma geldi , şimdi benimde bu ay 2_3 gün geçmişti hemen bir test yaptım mağlum tek çizgi 5 dakkada bir bakıyordum belki beli belirsiz bir çizgi göürürm diye ama kendimi üzmekten başka bişey değildi,
bu ay olmazsada olmasın senin ve eşini canı saolsun birtanem daha yaşında çok küçük canını sıkma tamammı:teselli:
umutsuzzz canım adın umutsuz olsun kendin umutsuz olma burdaki herkes aynı duyguları paylaşıyor yalnız değilsin Allah büyüktür sakın ama sakın eksik dilek dileme hayırlısı, elbet birgün olur sabır herkese sabır Allah başka dert vermesin
haklısın kızlar cok haklısınız ama olsaydı cıkardı diye düşünüorum..canım haklısın daha günün geçmeden yapmak testi hayal kırıklığından başka bişey değil benim günüm geçiyor ama bidahaki hafta sonuna kadar test falan yapmayı düşünmüyorum allah izin verirse allahım verdiyse ben o testi yapsamda yapmasamda zaten verecek
ben test yapim dedim eşime dedi dur hemen ne yapıyosun azcık bekle sonra üzülüyosun hak verdim eşime ve beklicem..
YA NEDİCEM BİLEMİORUM...DEĞİŞİKLİLĞİM HERŞEYİM YALANMIŞŞ..KENDİMİDE OKADAR ADAPTE ETMİŞTİMKİ EĞER BUAYDA YOKSA BİDAHA HİÇ İNANMICAM DEDİM..OKADAR HİSSEDİORDUMKİ ANLATAMAM SİZE KALBİM GÜMGÜM ATIYORDU TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGİ ŞAŞMADI HERZMANKİ GİBİ..YIKILDIM OAN..KEŞKE YAPMASAYDIM GÖRMESEYDİM HALA İNANAMIORUM BELKİ VARDIR DİORUM NE SALAGIM DEĞİLMİ HAL VARMI DİYE KUŞKUDAYIM YA!!!VAR DEDİM YA HEP VAR GİBİ GELDİ BANA ADETE 2 3 GÜN VAR ŞİMDİ 2 3 GÜN GEÇER NASIL OLSA TEST YAPTIM ÖĞRENDİM ARTIK OKADAR DÜŞÜNMİCEM YETER ARTIK BEN COK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY BOŞ ÇIKTI HAYALLERİM YIKILDI YIKILDI YIKILDI..HERAY BÖLE OLUYORUM...TESTE BAKTIM BAKTIM YA VAR DİORUM 2.ÇİZGİ SURDA DİORUM KENDİKENDİME DELİ GİBİYDİM.KOLTUK TEPELERİNE CIKTIM IŞIKLARA TUTTUM 2.ÇİZGİ GÖREYİM DİE GÖREMEMDİM.KENDİMİ KANDIRDIM YARIM SAAAT OLDU YAPALI İNANIRMISINIZ HALA BAKIORUM CEBİME KOYDUM KAYINVALİDEMDEYİM SAKLIORUM..UTANIORUM...BUAY BENİ YİNE KANDIRDIN BEBEĞİM...ÜZÜDÜN BEİ.HİÇMİ SEVMİORSUN ANNENİ DEDİM...KARIMA BAKTIM DURDUM YİNE YOK..BUAYDA GELDİİİİ GEÇTİ ÖYLECE İŞTE YIKILAN OLDUM
canım hiç üzülme seni çok iyi anlıyorum
hepimiz her ay anı sorunları yaşıyoruz ama test yapmakla acele etmişsin
benim bugün adet tarihim üzerinden 5 gün geçti ve regl olamadım kaç gündürde ağrılar içindeyim bel ağrısı kasık ağrısı ama ona rağmen regl olamazsam biraz daha bekliycem test yapmıycam
çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum gecikmiştir diyorum ve hamile olduğuma asla ihtimal vermiyorum
canım benim üzülme yoksa bile allahım zamanını bekliyodur bence
çok acele etmişsin canım bak benim kaç günüm geçti halen daha yapmadım test falan yapmicamda 12 gün geçene kadar sende bekle bakalım hayırlısı inş vardır.:teselli:
ZAMANIMIZ VAR DEMEKKİİ HAKLISIN CANIM HAYRLISI OLSUN OKADAR KORKUYORUMKİ ACABA HİÇMİ OLMAYACAK DİE...İNŞ HAMİLESİNDR TATLIMM YAAA KIZZZ BEN OLSAMM VARYAAAAA ŞİMDİYEEE 30TANE TEST YAPMŞTIMMMMM:):):)delikafaduldendelikafadulden NEDİİM BİRTANEM DUALARIMIZ SZİNLEE:Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:
tesekkur ederim canim.....
geçmiş olsun canım
eylülcüm çok geçmiş olsun canım herşey düzelecek bak belkide bu dr hamile kalmana vesile olacak kistler tedaviedilen bir hastalıktır merak etme ilaçlarla geçiyor benimde bir ara 5 cm bir kistim olmuştu dr bana doğum kontrol ilacı yazdı 2 ay kullandım ve kistten eser kalmadı üzme kendini tatlım :teselli:
benneyaptımki CANIMMM COK GECMıŞ OLSUN EYLÜLCÜM ıNŞ EN YAKIN ZAMANDA DÜZELıR...ÜZÜLME CNM BNM COK COK GECMıŞ OLSUN SOĞAN KÜRÜ DENESENE BENıM Bı AKRABAM YAPTI 10AY DOGUM KONTROL HAPI KULLLANDI ERıMEMıŞTı 2 AY 3 AY YAPTI SOĞANI ERıDıĞıNı ÖĞREDı..ıNŞ FAYDASI OLUR CNM:1hug::1hug::teselli::teselli:
hersey yoluna girsin diye ugrasirken maalesef hersey yoldan cikiyor.....sogan suyundan nefret ederim okadar uzun kullanamam ya..of offffffffffffffffffff bilmiyorum yaaaaa.....duyarliligin icin sagol umutsuz ,tesekkur ederim......hersey allahtan,hayirlisi artik
öle tabii..üzülme canım buda gecicek..inş en yakın zamnda herşey düzelecek...dur bakalım bi ilaçlarını kullan belki gecicektir..belli olmaz ama stres yapmaki geçsinler cnm:teselli:
bu stres yapmamis halimdi sozde ama...............ahhhhh bu stresssssss varya bitirdi cogumuzu.....insallah canim..........gecer ya allah buyuktur...karamsar dusunmemek lazim kendimi avutayim bari:)Şeniz opuyorum seni.......
slm nasılsınız ne var ne yok
görüşmeyeli güzel haberleriniz varmı giremedim pek fazlada?
iyiyim cnm bende bi gelişme yok şimdilik ........
aynı inş hayırlısıyla hamiş dolar taşar :)
Eylülcüm çok geçmiş olsun canım benim.
Bunlar küçük şeyler her kadında olagan şeyler allah daha kötüsünden korusun.ilaçlarını düzenli kullan bak bişeyciğin kalmaycak emi gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?