Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canim...uzulmemek elde degilki..............ama bunlar kucuk seyler atlatirim allah baska dert vermesin...once ilaclarimi kullanayim duzenli bir sekilde ardindan sogan kurunu yaparim...sagol canimmmmmmmm destegin icin.....:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun canım

eylülcüm çok geçmiş olsun canım herşey düzelecek bak belkide bu dr hamile kalmana vesile olacak kistler tedaviedilen bir hastalıktır merak etme ilaçlarla geçiyor benimde bir ara 5 cm bir kistim olmuştu dr bana doğum kontrol ilacı yazdı 2 ay kullandım ve kistten eser kalmadı üzme kendini tatlım :teselli:

SAOL KEDERSİZMİN SAOL CNMM :1hug:BİLMİORUM YA COK İNSAN VAR GÜNÜ GEÇMEDEN YAPIPTA ÖĞRENENEN DİYE YAPTIM BİDE HAMİLEYİM KESİN DÜŞÜNCESİYLE ÇIKAR DEDİMAMA SONUC MALUM..O ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK NASİP OLACAKMI ACABA İNŞ.HEPİMİZE NASİP OLUR..BUGUN ADETTEN ÖNCE GELEN ASIRI AKINTIM GELDİ YİNE...ARALARINDA COOOKK HAFİF KAHVELİK OLAN..KESİN HASTALANCAM GELDİ GELİR BİRAZDANNNN

napiim birtanem elimdekimi yaaaa yapamıorum işte...ah ahhh saol cnm bnmm amin cnm cok haklısın inş.hepimiz o güzel duyguyu yasarız ALLAHIM KALBİMİZE GÖRE VERSİN...:1hug:

haklısın kızlar cok haklısınız ama olsaydı cıkardı diye düşünüorum..hastalancam zaten saol bitanem destegin için HEPİNİZ COOKK SAOLUN İYİKİ VARSINIZ SEVİMSUUU CNMMM İNŞ İNŞ İNŞ HAMİLESNDR BİTANEM CANİ GÖNÜLDEN İSTİYRM HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİORUMM AMAA BENMDE HİSLERİM HAMİLESN DİOR:):)İNŞ..:1hug::Saruboceq:

xcok haklısın cnmmm beni anlıorsunuzz anlayan insanlar var ne mutlu bana destekleriniz için saol bitanem..:1hug:İNŞ.HAMİLESNDİRRRR AYYY TOPİK DURDU DURDU TURNAYI GÖZÜNDEN VURCAK VALLAAAA BİRSÜRÜ HAMİLE AHBERİ ALCAZZ AY CNM BNMMM BEKLİORUM GÜZEL HAYRLI HABERLERİNİİİİ:Saruboceq::1hug:

DURUCUMMM İNŞ HAYIRLI HABERLER ALIRSIN BİTANEM:1hug::Saruboceq: BİŞEY SORMAK İSTİYRDUM SANA NE GİBİ SELER YASADIN YANİ BELİRTİ HİÇ BİSEY YASAMDM DEMİŞSİNDE HANİ BEBEK DÜŞÜNMEDİĞİN İÇİN BENCE MUTLAKA BİŞELER OLMUŞTUR MESELA BEN ADET OLCAGIM GÜN ASIRIII AKINTIM OLUR MUHTEMELEN HERKSTE OLUORDUR SENDE BÖLE BİŞİİ OLUYORSA AYNISINI YASADINMI??YADA SEY DİORLAR COK SIK İDRARA CIKILIORMUŞŞ??DORUMU BU CNM SABAHLARI MİDE BULANTIN OLUORMUYDU ŞİMDİDEN SAOL BİTANEM.HAYRLI HABERLERİNİ BEKLİORUZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

geçmiş olsun canım
tesekkur ederim canim.....

ama bana 1 degil bir cok kist var dedi senağlama insallah oyle olur canim....banada dogum kontrol ilaci verdi bu hormonlarini duzeltir dedi...:1hug: cok tesekkur ederim kedersizim...rabbim hepimizin yardimcisi olsun.......:1hug:

benneyaptımki CANIMMM COK GECMİŞ OLSUN EYLÜLCÜM İNŞ EN YAKIN ZAMANDA DÜZELİR...ÜZÜLME CNM BNM COK COK GECMİŞ OLSUN SOĞAN KÜRÜ DENESENE BENİM Bİ AKRABAM YAPTI 10AY DOGUM KONTROL HAPI KULLLANDI ERİMEMİŞTİ 2 AY 3 AY YAPTI SOĞANI ERİDİĞİNİ ÖĞREDİ..İNŞ FAYDASI OLUR CNM:1hug::1hug::teselli::teselli:

hersey yoluna girsin diye ugrasirken maalesef hersey yoldan cikiyor.....sogan suyundan nefret ederim okadar uzun kullanamam ya..of offffffffffffffffffff bilmiyorum yaaaaa.....duyarliligin icin sagol umutsuz ,tesekkur ederim......hersey allahtan,hayirlisi artik

öle tabii..üzülme canım buda gecicek..inş en yakın zamnda herşey düzelecek...dur bakalım bi ilaçlarını kullan belki gecicektir..belli olmaz ama stres yapmaki geçsinler cnm:teselli:

öle tabii..üzülme canım buda gecicek..inş en yakın zamnda herşey düzelecek...dur bakalım bi ilaçlarını kullan belki gecicektir..belli olmaz ama stres yapmaki geçsinler cnm:teselli:

bu stres yapmamis halimdi sozde ama...............ahhhhh bu stresssssss varya bitirdi cogumuzu.....insallah canim..........gecer ya allah buyuktur...karamsar dusunmemek lazim kendimi avutayim bari:)Şeniz opuyorum seni.......

durualya nerelerdesin, yigenimizi gordunmu? hadi canimm bari sen guzel haber ver bize......ben kizlarin icini kararttim hadi gel aydinlat bizleri......:1hug:

bu stres yapmamis halimdi sozde ama...............ahhhhh bu stresssssss varya bitirdi cogumuzu.....insallah canim..........gecer ya allah buyuktur...karamsar dusunmemek lazim kendimi avutayim bari:)Şeniz opuyorum seni.......

KIZZ SEN BAKMA BANAA HEE BEN SENDENN BETERİM:):)BENDE TATLIMMM MUCCCUKK:1hug:

slm nasılsınız ne var ne yok
görüşmeyeli güzel haberleriniz varmı giremedim pek fazlada?

iyiyim cnm bende bi gelişme yok şimdilik ........
aynı inş hayırlısıyla hamiş dolar taşar :)

Eylülcüm çok geçmiş olsun canım benim.
Bunlar küçük şeyler her kadında olagan şeyler allah daha kötüsünden korusun.ilaçlarını düzenli kullan bak bişeyciğin kalmaycak emi gülüm.

Eylülcüm çok geçmiş olsun canım benim.
Bunlar küçük şeyler her kadında olagan şeyler allah daha kötüsünden korusun.ilaçlarını düzenli kullan bak bişeyciğin kalmaycak emi gülüm.

sagol canim....dilerim dedigin gibi olur sibelim...sen nasilsin canim dr gittinmi? dilerim en kisa zamanda mutlu haberlerini verirsin bizlere........:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…